ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ RH SLAMMY AWARDS 2016


Το Ringside House επιχείρησε να κάνει για πρώτη φορά την συγκεκριμένη λίστα στο ιστορικό του μέσα σε αυτά τα 2,5 χρόνια, ωστόσο σας δώσαμε το δικαίωμα να ψηφίσετε εσείς για τα βραβεία των Slammy Awards της χρονιάς που μας πέρασε.

SUPERSTAR OF THE YEAR:  DEAN AMBROSE

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μεγάλη ανατροπή από το... πουθενά, στην επιλογή για τον Superstar της χρονιάς. Ο AJ Styles έκανε μια εξαιρετική πορεία και μας άφησε όλους ικανοποιημένους από το ντεμπούτο του στο Royal Rumble έως και σήμερα. Παρ' όλα αυτά, εσείς ψηφίσατε τον Dean Ambrose με αποτέλεσμα ο Lunatic Fringe να πιάσει μόνος του την κορυφή, ανενόχλητος.

Ποσοστά:

Dean Ambrose  ― 39,04% ― 278 ψήφοι
AJ Styles  ― 36,66% ― 261 ψήφοι

Συγχαρητήρια στον Dean Ambrose!




WOMAN OF THE YEAR:  CHARLOTTE FLAIR

Αρκετά δύσκολη επιλογή. Αλλά είχαμε μόνο μία. Ωστόσο, η Charlotte Flair προηγήθηκε της Sasha Banks με μεγάλη διαφορά θα λέγαμε. Πίσω στη λίστα ακολουθεί και η Nikki Bella μαζί με την Becky Lynch. Ήταν δεδομένο ο,τι θα είχαμε μια εκ των Charlotte & Sasha νικήτρια για το συγκεκριμένο βραβείο καθώς πρόσφεραν πολλά πράγματα μέσα στη χρονιά που μας πέρασε κάνοντας την μεγάλη διαφορά στην Women's Division.

Ποσοστά:

Charlotte Flair  ― 47,57% ― 215 ψήφοι
Sasha Banks  ― 35,4% ― 160 ψήφοι

Συγχαρητήρια στην Charlotte Flair!




NXT SUPERSTAR OF THE YEAR:  SHINSUKE NAKAMURA

Εντάξει, ήταν ίσως η ευκολότερη επιλογή στα RH Slammy Awards της χρονιάς που μας πέρασε. Ο Shinsuke Nakamura έκανε την τεράστια διαφορά στη λίστα παίρνοντας από εσάς 248 ψήφους αφήνοντας... σκόνη, στον Samoa Joe ο οποίος συγκέντρωσε μόνο 110 ψήφους.

Ποσοστά:

Shinsuke Nakamura  ― 62,78% ― 248 ψήφοι
Samoa Joe  ― 27,85% ― 110 ψήφοι

Συγχαρητήρια στον Shinsuke Nakamura!




TAG TEAM OF THE YEAR:  THE NEW DAY

Το 2016 ήταν καθαρά η χρονιά των New Day. Οι Kofi Kingston, Big E, και Xavier Woods αφού έκανα συνεχόμενα retains κόντρα σε (σχεδόν) όλες τις ομάδες του WWE, έσπασαν το ρεκόρ των Demolition ως οι μακροβιότεροι πρωταθλητές στην ιστορία του WWE. Έκαναν μια εξαιρετική πορεία. Βέβαια, πίσω στη λίστα ακολουθούν οι Wyatt Family αλλά με τεράστια διαφορά στους ψήφους.

Ποσοστά:

The New Day  ― 57,07% ― 226 ψήφοι
The Wyatt Family  ― 23,48% ― 93 ψήφοι

Συγχαρητήρια στους The New Day!




BREAKOUT STAR OF THE YEAR:  FINN BALOR

Χ-Α-Μ-Ο-Σ! Μέχρι και τη τελευταία ψήφο. Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι θα είχαμε ισοβαθμία και θα αναγκαζόμασταν να ψηφίσουμε και εμείς οι ίδιοι, ωστόσο με διαφορά μόλις 1 ψήφου είχαμε καθαρό νικητή για απειροελάχιστο. Ο Finn Bálor επικράτησε του AJ Styles, με αποτέλεσμα ο Phenomenal One να μένει χωρίς... ατομικό βραβείο. Η αλήθεια είναι ότι η επιλογή σας μας άφησε άναυδους.

Ποσοστά:

Finn Bálor  ― 40,15% ― 157 ψήφοι
AJ Styles  ― 39,9% ― 156 ψήφοι

Συγχαρητήρια στον Finn Bálor!




MATCH OF THE YEAR:  AJ STYLES VS. JOHN CENA - SUMMERSLAM

Ίσως το καλύτερο ματς στη κάρτα του SummerSlam! Οι AJ Styles και John Cena μετά τον υπέροχο αγώνα που μας έδωσαν κέρδισαν και το βραβείο με τον καλύτερο αγώνα της χρονιάς του 2016. Πίσω στην λίστα ακολουθεί η αναμέτρηση μεταξύ Kevin Owens και Sami Zayn στο Battleground, αλλά με διαφορά.

Ποσοστά:

AJ Styles vs. John Cena (SummerSlam)  ― 59,9% ― 236 ψήφοι
Sami Zayn vs. Kevin Owens (Battleground)  ― 15,74% ― 62 ψήφοι

Συγχαρητήρια στους AJ Styles και John Cena!




RIVALRY OF THE YEAR:  AJ STYLES VS. JOHN CENA

Στην μεγαλύτερη αντιπαλότητα της χρονιάς είχαμε για δεύτερη φορά τα ονόματα των John Cena και AJ Styles. Δεν ήταν και τόσο εύκολο να επιλέξεις την μάχη μεταξύ Cena - Styles διότι παραπίσω βρισκόντουσαν και οι Charlotte Flair & Sasha Banks, με την Women's Division να πλησιάζει πολύ κοντά αλλά να μην τα καταφέρνει.

Ποσοστά:

AJ Styles vs. John Cena  ― 36,08% ― 140 ψήφοι
Charlotte Flair vs. Sasha Banks  ― 33,76% ― 131 ψήφοι

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στους AJ Styles και John Cena!




SURPRISE RETURN OF THE YEAR:  SHANE MCMAHON

Χωρίς πολλά-πολλά, ήταν μια χρονιά η οποία δεν είχε αρκετές εκπλήξεις με εξαίρεση αυτή του Goldberg στο WWE, παρά μόνο του ενός και μοναδικού Shane McMahon. Μετά από περίπου 5 χρόνια ο Shane McMahon απέκτησε και πάλι ρόλο στις οθόνες μας ως Commissioner του SmackDown Live. Αγωνίστηκε σε έναν εξαιρετικό αγώνα με τον Undertaker στη WrestleMania 32, καθώς και με την ομάδα του μπλε σόου στο Survivor Series, ώστε να έχει μια επιτυχημένη χρονιά.

Ποσοστά:

Shane McMahon  ― 70,03% ― 264 ψήφοι
Seth Rollins  ― 24,4% ― 92 ψήφοι

Συγχαρητήρια στον Shane McMahon!




DOUBLE-CROSS OF THE YEAR:  TRIPLE H

Επίσης μεγάλη διαφορά είχαμε και στη συγκεκριμένη στήλη, με τους περισσότερους να ψηφίζουν το Pedigree του Triple H στον Seth Rollins και να χαρίζει το WWE Universal Championship στον Kevin Owens. Πίσω στη λίστα ακολουθεί το turn του Chris Jericho στον AJ Styles αλλά με τεράστια διαφορά.

Ποσοστά:

Triple H Pedigrees Seth Rollins  ― 92,99% ― 345 ψήφοι
Chris Jericho turns on AJ Styles  ― 4,58% ― 17 ψήφοι

Συγχαρητήρια στον Triple H!




THE "OMG" SHOCKING MOMENT OF THE YEAR:  GOLDBERG

Κανείς δεν περίμενε στην επιστροφή του Goldberg στο WWE να κερδίσει τον Brock Lesnar μ' αυτό τον τρόπο. Μέσα σε 90 δευτερόλεπτα; Τον Brock Lesnar; Ούτε UFC να ήταν. Όπως και να κάνουμε όμως, ο μοναδικός άντρας στο ρόστερ που επιχείρησε κάτι τέτοιο δεν ήταν κανείς άλλος πέρα από τον μύθο, Goldberg. Πίσω στη λίστα ακολουθεί και η πτώση του Shane McMahon από τη κορυφή του Hell In A Cell στη WrestleMania 32.

Ποσοστά:

Goldberg defeats Brock Lesnar in 90 seconds  ― 61,96% ― 228 ψήφοι
Shane McMahon jumps of HIAC at WrestleMania 32  ― 27,99% ― 103 ψήφοι

Συγχαρητήρια στον Goldberg!




"THIS IS AWESOME" MOMENT OF THE YEAR:  THE SHIELD

Δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε συνεργασία της Shield, καθώς το ίδιο είχε επαναληφθεί ξανά μέσα στη χρονιά σ' ένα από τα περασμένα PPV's πριν το Survivor Series. Η πρώην ομάδα των Seth Rollins, Roman Reigns, και Dean Ambrose είναι αγαπητή όσο καμία άλλη στο κοινό, με αποτέλεσμα να κάνουν μια από τις πιο υπέροχες στιγμές της χρονιάς... μια συνεργασία στο Survivor Series.

Ποσοστά:

The Shield reunite at Survivor Series  ― 45,6% ― 166 ψήφοι
Steve Austin, Shawn Michaels, and Mick Foley at WrestleMania 32  ― 25,55% ― 93 ψήφοι

Συγχαρητήρια στους The Shield!




WWE LOL MOMENT OF THE YEAR:  CHRIS JERICHO

Παραδεχτείτε το, αυτός που σας έκανε να γελάσετε περισσότερο από κάθε άλλον δεν ήταν κανείς άλλος από τον... Best In The World, Chris Jericho. Ο Chris Jericho ήταν αυτός που κάθε φορά έλεγε "Stupid Idiot" και γελούσες, αυτός που κάθε φορά έλεγε "You Just Made The List" και γελούσες, αυτός που έκανε τις περίεργες γκριμάτσες και γελούσες, και πάει λέγοντας! DRINK IT IN MAAAN!

Ποσοστά:

Chris Jericho  ― 72,7% ― 261 ψήφοι
Heath Slater's Kids  ― 21,17% ― 76 ψήφοι

Συγχαρητήρια στον Chris Jericho!




WWE INSULT OF THE YEAR:  CHRIS JERICHO

Οοοχι δεν κατάλαβες καλά... δεν τελειώσαμε εδώ! Έχουμε και δεύτερο βραβείο για τον Chris Jericho, νομίζω ότι τους λόγους δεν χρειάζεται να τους αναφέρουμε ξανά καθώς τους τονίζουμε παραπάνω, Stupid Idiot.

Ποσοστά:

Chris Jericho ("Stupid Idiot!")  ― 59,5% ― 213 ψήφοι
Shane McMahon ("You're just Vince's bitch!")  ― 23,46% ― 84 ψήφοι

Συγχαρητήρια και πάλι στον Chris Jericho!




COMMENTANTOR OF THE YEAR:  MAURO RANALLO

Πολύ κοντά στη λίστα πλησίασε και ο Michael Cole αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε, καθώς η τρομερές περιγραφές του Mauro Ranallo προηγήθηκαν για τα καλά. Παραπίσω ακολουθούν και οι Corey Graves & JBL.

 Ποσοστά:

Mauro Ranallo  ― 33,05% ― 118 ψήφοι
Michael Cole  ― 32,21% ― 115 ψήφοι

Συγχαρητήρια στον Mauro Ranallo!




BEST WWE NETWORK SHOW OF THE YEAR:  THE CRUISERWEIGHT CLASSIC

Καλύτερο WWE Network Show της χρονιάς ψηφίσατε το Cruiserweight Classic, δεύτερο έρχεται το Stone Cold Podcast, και τρίτο με πολύ μικρή διαφορά από το δεύτερο το Edge & Christian Show.

Ποσοστά:

The Cruiserweight Classic  ― 36,81% ― 127 ψήφοι
Stone Cold Podcast  ― 20,29% ― 70 ψήφοι

Συγχαρητήρια σε όλους τους Cruiserweights!




BEARD OF THE YEAR:  BRAY WYATT

Όπως όλα δείχνουν ο Bray Wyatt χτενίζει... καλύτερα τα γένια του από τους υπόλοιπους, καθώς και αυτόν ψηφίσατε ως παλαιστή με την καλύτερη γενειάδα. Follow the Buzzards!

Ποσοστά:

Bray Wyatt  ― 48,86% ― 171 ψήφοι
Sheamus  ― 15,71% ― 55 ψήφοι

Συγχαρητήρια στον Bray Wyatt!




Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την συμμετοχή σας!
Μπορείτε να αφήσετε τις γνώμες σας στα σχόλια!
Καλή χρονιά να έχετε, με υγεία και πολλά χαμόγελα!



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη