Ραντεβού στο Montreal: Sami Zayn vs Roman Reigns για το WWE Universal Championship (VIDEO)

O Roman Reigns και ο Sami Zayn είχαν πολλά να κάνουν μετά το Royal Rumble και την ημέρα, όπου ο Sami, σε ένα από τα μεγαλύτερα pops στην ιστορία του wrestling, χτύπησε τον Tribal Chief με καρεκλιά, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Jey Uso αλλά και το ξυλοφόρτωμα του από την υπόλοιπη Bloodline. 

O Sami λοιπόν, στο SmackDown που μας πέρασε, σε ένα promo του Roman, o οποίος είχε βγει πριν από αυτόν, επιτέθηκε στον Tribal Chief και αφού είπε ότι δεν θέλει τίποτα άλλο πια από τον Roman, απαίτησε μια ευκαιρία για το WWE Universal Championship.



Εκείνη την στιγμή, οι Solo Sikoa & Jimmy Uso (χωρίς τον Jey Uso που τον έψαχναν όλο το βράδυ) μπήκαν στο ring και επιτέθηκαν στον Zayn. Για να κλείσει το segment, o Roman έχοντας τον Sami ακινητοποιημένο στο κάτω μέρος της γωνίας του ring, του είπε πως δέχεται την πρόκληση του, αλλά ως αντάλλαγμα τον θέλει στο Montreal, στο Elimination Chamber, για να τον διαλύσει μπροστά σε όλους τους φίλους και την οικογένεια του, επειδή του στέρησε τη δικιά του οικογένεια. 


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη