RAW 02/01/2017: HAPPY NEW... SPEAR!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Monday Night Raw για το 2017, που διεξήχθη στο Tampa.

Μαζί με το νέο έτος, ήρθε και νέο look για τον Mick Foley. O GM of Raw άνοιξε το επεισόδιο.Δεν πρόλαβε να πει πολλά πράγματα καθώς τον διέκοψαν οι  Universal Champion Kevin Owens και ο Chris Jericho. Οι 2 φίλοι για άλλη μια φορά διαμαρτυρήθηκαν για τα τελευταία γεγονότα (το κλείδωμα του Y2J στο Cage,το rematch του Roman Reigns κλπ). O Mick Foley, έκανε ωστόσο κάτι που κανείς δεν περίμενε. Όρισε νέο talk show εν ονόματι "The Kevin Owens Show" με καλεσμένο τον Goldberg!

Τους διέκοψε ωστόσο, η Comisioner of Raw Stephanie McMahon η οποία βλέποντα τα νούμερα τηλεθέασης να πέφτουν, όρισε ματς μεταξύ των Roman Reigns και Chris Jericho για το United States Championship με όρους: ο Roman Reigns σε περίπτωση DQ, ή Count Out θα έχανε τον τίτλο του.Επιπλέον όρισε ματς μεταξύ των Kevin Owens και Seth Rollins εξίσου με όρους: o ηττημένος θα δεχόταν το ban για τον αγώνα του Reigns με τον Jericho.


Seth Rollins vs. Kevin Owens (ο ηττημένος θα γίνει ban από τον αγώνα του Y2J και Roman Reigns)

Και ξεκινάμε. Ο πρώτος αγώνας για το 2017 είναι γεγονός. Ο αγώνας ήταν....τυπικός Owens vs Rollins ματς. Ο αγώνας ωστόσο έληξε κάπως περίεργα. Κατά την διάρκεια του αγώνα, η δράση μεταφέρθηκε κοντά στο bell,εκεί όπου ο Kevin Owens χρησιμοποίησε το ring και χτύπησε τον Seth Rollins, δίνοντας του την νίκη με DQ. Αποτέλεσμα; Ο Kevin Owens δέχθηκε το ban.


Cesaro vs. Karl Anderson

Μετά από καιρό, δεν είδαμε τους Cesaro και Anderson να μάχονται σε κάποιο tag team match. Την έκπληξη έκανε ο Karl Anderson καθώς πήρε την νίκη απέναντι στον πρωταθλητή Cesaro!


Braun Strowman vs. Sami Zayn (Last Man Standing Match)

O Sami Zayn είχε να τα βγάλει πέρα με έναν...τιτάνα. Ο Braun Strowman σε ορισμένες φάσεις του ματς είχε κάποια σκαμπανεβάσματα, καθώς ο Zayn έκανε πολλές φιλότιμες προσπάθειες,χωρίς αποτέλεσμα. Ο Strowman πήρε την νίκη απέναντι στον Sami Zayn εκτελώντας το front powerslam στο ringside. Μετά το τέλος του αγώνα, μπήκε το φορείο να πάρει τον ανήμπορο να σηκωθεί Sami Zayn. Ο Strowman θεώρησε πως δεν τελείωσε εκεί το θέμα, και πέταξε τον Καναδό και πάλι στο πάτωμα. O Sami Zayn αποχώρησε με φορείο.


Titus O'Neil vs. Xavier Woods

Οι New Day μπήκαν στο ρινγκ και ανακοίνωσαν στο WWE Universe πως θα συμμετάσχουν στο Royal Rumble match! Ο Titus O'Neil μπήκε αμφότερος στο ρινγκ και ζήτησε απο την New Day....να ενταχθεί στην New Day! Αντ' αυτού μετά από ένα promo διαπραγματεύσεων, ορίστηκε ματς μεταξύ των Titus O' Neil και Xavier Woods. Στον αγώνα δεν είχαμε κάτι σπουδαίο, ο Xavier Woods πήρε την νίκη. 


Drew Gulak vs. Cedric Alexander

Περνάμε στο Cruiseweight Division. Ο Cedric Alexander παρά την όμορφη υποστήριξη της Alicia Fox δεν κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στον Drew Gulak.


Roman Reigns (c) vs. Chris Jericho (για το United States Championship)

Περνάμε στον αγώνα που θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν κάποιο main event. Ο αγώνας ήτανε πολύ ενδιαφέρον και πρόσφερε θέαμα. Ωστόσο το highlight του ματς δεν ήτανε το..τέλος του. Ο Y2J (χωρίς να το δει ο διαιτητής) πέταξε την United States ζώνη στον Roman Reigns και έπεσε κάτω  (στυλ Eddie Guerrero). Υπενθυμίζουμε σε περίπτωση DQ, o Reigns θα 'χανε τον τίτλο. Το σχέδιο του Y2J δεν έπιασε και στην συνέχεια δέχθηκε το spear και η νίκη και το retain ο Roman Reigns.


T.J. Perkins vs. The Brian Kendrick

Με τον Neville να παρακολουθεί το ματς στα backstage, ο TJ Perkins πήρε την νίκη απέναντι στον The Brian Kendrick με Rolling kneebar.


Big Cass vs. Rusev & Jinder Mahal (2v1 Handicap Match)

Αρχικά το ματς ήταν να είναι tag team με τον Enzo Amore να ήταν στο πλευρό του Big Cass. Ωστόσο ο Amore δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, έτσι το ματς έγινε 2v1 Handicap match. O Big Cass φαινόταν να ελέγχει τον αγώνα, ωστόσο ένα πολύ δυνατό superkick του Rusev τον άφησε...στον τόπο. Νίκη λοιπόν για τους Rusev και Jinder Mahal.


Bayley vs. Nia Jax (No.1 Contender για το Raw Women's Championship)

Η Charlotte Flair βρισκόταν στο commentary table και παρακολουθούσε τον αγώνα που θα καθιέρωνε τον επόμενο της αντίπαλο. Η Nia Jax φαινόταν πως θα ήτανε η τελική νικήτρια, αλλά τα πράγματα ήρθαν..τούμπα. Η Sasha Banks εμφανίστηκε, και ενώ η Jax βρισκόταν στο 3ο σχοινί, η Bayley κατάφερε και εκτέλεσε το Bayley to Belly από το 3ο σχοινί και πήρε την νίκη.Αναβρασμός στις σχέσεις Sasha Banks και Nia Jax!


"The Kevin Owens Show" με καλεσμένο τον Goldberg

Κακός χαμός στο πρώτο Kevin Owens Show! Ο Goldberg μπήκε στο ρινγκ λέγοντας στον Jericho πως είναι ο πρώτος που θα καθαρίσει στο Rumble. O Y2J πήγε να τον γράψει στην λίστα του ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Καθώς λοιπόν, βρισκόταν ο Owens τετ-α-τετ με τον Goldberg, εμφανίστηκε από το πουθενά, ο Paul Heyman δίνοντας ένα...spoiler: "ELIMINATION REPEAT!". O Goldberg δεν έδωσε σημασία στον Heyman, τονίζοντας στον Owens πως είτε θα είναι αυτός είτε θα είναι ο Roman Reigns, θα τα πούνε στην Wrestlemania!

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την είσοδο του Roman Reigns στο ρινγκ, ο οποίος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Goldberg. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε η είσοδος του Braun Strowman ο οποίος δέχθηκε spear παράλληλα και από τον Goldberg και από τον Roman Reigns! ΧΑΜΟΣ!


Αποτελέσματα Raw 02/01/2017:

- O Seth Rollins κέρδισε τον Kevin Owens
- O Karl Anderson επικράτησε του Cesaro
- O Braun Strowman νίκησε τον Sami Zayn
- O Xavier Woods επικράτησε του Titus O'Neil
- O Drew Gulak κέρδισε τον Cedric Alexander
- O Roman Reigns νίκησε τον Chris Jericho (παρέμεινε United States Champion)
- O TJ Perkins επικράτησε του Brian Kendrick
- Oι Rusev και Jinder Mahal κέρδισαν τον Big Cass
- H Bayley επικράτησε της Nia Jax

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη