RAW 30/01/2017: Εκρηκτικό ντεμπούτο!


Τo (απογοητευτικό) Royal Rumble τελείωσε και ο δρόμος για τη Wrestlemania ξεκίνησε! Βλέπουμε σιγά-σιγά να"χτίζονται" οι κόντρες για τη Wrestlemania, μα δίχως αμφιβολία το γεγονός που μας απασχόλησε περισσότερο δεν ήταν άλλο από το ντεμπούτο του Samoe Joe στο"κόκκινο" show! Ο Joe ήρθε από το πουθενά για να επιτεθεί στον Seth Rollins, διαλύοντας τον.


Sami Zayn vs. Chris Jericho

Ο πρώτος αγώνας της βραδιάς. Η πολύ καλή παρουσία του Jericho στο Rumble μπορεί να μη συνοδεύτηκε με νίκη, αλλά σίγουρα μόνο ικανοποιημένος μπορεί να είναι, αφού άντεξε 61 λεπτά. Μία ημέρα μετά, κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Sami Zayn σε non-title match. Η κούραση του Jericho ήταν εμφανής, καθώς στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα ο Zayn έδειχνε πολύ πιο"φρέσκος" και είχε το πάνω χέρι. Ο "Underdog From The Underground" πήρε τη νίκη μάλιστα με Helluva Kick, δείχνοντας έτοιμος για κάθε πρόκληση!



Τοny Nese vs. Mustafa Ali

Ο Nese ήταν απόλυτος κυρίαρχος σε αυτόν τον αγώνα. Αν και o Ali προερχόταν από νικηφόρο ντεμπούτο στο RAW της περασμένης εβδομάδας, ο Nese του "έκοψε" απότομα τη φόρα. Το running knee του Nese του έδωσε τη νίκη απέναντι στον αντίπαλό του, αλλά δε σταμάτησε εκεί. Μετά τον αγώνα, ο Austin Aries του ζήτησε μια γρήγορη συνέντευξη, με τον Nese να δείχνει ενοχλημένος από το ύφος και τα σχόλια του Aries, γεννώντας ερωτήματα για το αν θα υπάρξει κάποιου είδους κόντρα μεταξύ τους!



H Stephanie McMahon προειδοποιεί τον Rollins

Η comissioner του RAW και σύζυγος του Triple H, Stephanie McMahon, αποφάσισε να πάρει μέρος στην κόντρα του άντρα της με τον Rollins. Αφού εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την εισβολή του "Architect" στο TakeOver του Σαββάτου, του είπε πως θα πάρει "αυτό που θέλει", καθώς ο Triple H ήταν παρών στο RAW και έτοιμος να τον αντιμετωπίσει!



Bayley, Cesaro & Sheamus vs. Charlotte Flair, Luke Gallows & Karl Anderson

Οι μεγάλοι νικητές (Charlotte/Gallows & Anderson) εναντίων των ηττημένων στο Royal Rumble θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτός ο αγώνας. Αν και παρ' όλο που ηττήθηκαν, οι Sheamus, Cesaro & Bayley διαχειρίστηκαν σωστά τον αγώνα αυτή τη φορά και πήραν όχι μόνο μια απλή νίκη, αλλά μια νίκη ψυχολογίας και κουράγιου απέναντι στους αντιπάλους τους. Το τέλος του αγώνα ήρθε από τα χέρια της Bayley, όταν "εκτέλεσε" τη Charlotte με Bayley-to-Belly και νίκη για την ομάδα της!



H επίθεση του Rich Swann στον Neville

Σε ένα segment που είχε πανηγυρικό χαρακτήρα, ο Neville ήθελε να απολαύσει τη νίκη του, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως τον σπουδαιότερο πρωταθλητή Cruiserweight. O πρώην πρωταθλητής, Rich Swann, εμφανίστηκε προσποιούμενος πως θέλει να τον συγχαρεί, εξαπωλύοντας όμως λυσσαλέα επίθεση στον αντίπαλό του και θυμίζοντάς του πως τον περιμένει μια αναπόφευκτη ρεβάνς για τον τίτλο!


Braun Strowman vs. Kevin Owens

Όσο καλά κύλησε το Royal Rumble για τους Jeri-KO, άλλο τόσο δύσκολο ήταν το χθεσινό βράδυ για το"ανεκδιήγητο" αυτό δίδυμο. Με τον Jericho να έχει ηττηθεί, ο Owens έπρεπε να κρατήσει το ηθικό της ομάδας υψηλό. Ο αγώνας κυλούσε ομαλά και ισορροπημένα μέχρι που ο Roman Reigns έκανε την εμφάνισή του και επιτέθηκε και στους δύο, προκαλώντας το χάος και τους διαιτητές να λήγουν τον αγώνα με DQ υπέρ του Owens.


Goldberg vs. Lesnar III

Οι Paul Heyman & Brock Lesnar έκαναν την εμφάνισή τους, με τον Heyman να βγάζει λόγο απευθυνόμενος στον Goldberg. Ο Heyman τόνισε πως είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθούν με την περίπτωση του Goldberg και πως ο κατάλληλος τρόπος για να τελειώσει αυτή η κόντρα είναι να δεχθεί την πρόκλιση για να τον αντιμετωπίσει στη Wrestlemania.


Nia Jax vs. Sasha Banks

Ο αγώνας διακόπηκε πρόωρα από το διαιτητή. Η Jax έβαλε από την αρχή στόχο το τραυματισμένο πόδι της Banks και ο διαιτητής μη μπορώντας να κάνει κάτι διαφορετικό, έληξε τον αγώνα και έδωσε τη νίκη στην Jax. H Jax όμως συνέχισε να επιτήθεται στην Banks και η Bayley έκανε την εμφάνισή της, εμποδίζοντας να συνεχιστεί αυτή η επίθεση.

Enzo Amore & Big Cass vs. Rusev & Jinder Mahal

Η (για άλλη μια φορά) εντυπωσιακή Lana παρουσίασε το δίδυμο των Rusev & Mahal. Το ιδιαίτερο του αγώνα ήταν πως ήταν tornado tag-team, που σημαίνει πως και τα δύο μέλη των tags ήταν ελεύθερα να κινούνται εντός και εκτός ρινγκ. Ο Enzo Amore για άλλον ένα αγώνα ήταν ο... σάκος του μποξ, αλλά η πολύτιμη συνεισφορά του Big Cass ήταν αυτή που τους έδωσε τη νίκη, "καθαρίζοντας" το τοπίο και επιτρέποντας στον Amore να σκοράρει το pinfall!


Triple H εναντίον Seth Rollins και ξαφνικά... Samoe Joe!

Ο Triple H κράτησε την υπόσχεση που έδωσε η Stephanie εκ μέρους του ιδίου και εμφανίστηκε με σκοπό να αντιμετωπίσει τον Rollins, καλώντας τον στο ρινγκ, για να λύσουν τις διαφορές τους. Πριν καλά-καλά προλάβει να επιτεθεί ο Rollins, ο Samoe Joe έκανε από το πουθενά την εμφάνισή του, ισοπεδώνοντας τον Rollins! Πραγματικά μιλάμε για μια από τις πιο εκρηκτικές εμφανίσεις που έχουν γίνει στο RAW!



Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:


για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη