RAW 16/01/2017: Σαν γαλατικό χωριό!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Monday Night Raw που διεξήχθη στο Arkansas. Ας δούμε λοιπόν τι έγινε.

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Roman Reigns να λέει πως ο Kevin Owens θα παραπονιέται για την ήττα του στο Royal Rumble. Την είσοδο του έκανε ο Paul Heyman δίνοντας "spoiler alert" λέγοντας "eat, sleep, elimination, repeat!". Οι United States Champion, Chris Jericho, και WWE Universal Champion, Kevin Owens δεν χάσανε την ευκαιρία και μπήκαν και αυτοί στο ρινγκ. Μετά από ένα promo, την είσοδο του έκανε ο Seth Rollins, λέγοντας πως έχασε την περσινή WrestleMania και δεν σκοπεύει να χάσει και την φετινή. Η μουσική του Braun Strowman ακούγεται, και το τέρας του Raw μπαίνει στο ρινγκ και βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Roman Reigns. Ωστόσο δεν είπανε το οτιδήποτε καθώς στο ρινγκ εισήλθε ο Brock Lesnar. Και μετά το ΧΑΟΣ. Ο Sami Zayn εμφανίστηκε από το crowd και επιτέθηκε στον Braun Strowman, οι Seth Rollins & Roman Reigns επιτέθηκαν στους πρωταθλητές. Τo suplex του Lesnar δεν θα μπορούσε να λείψει, έτσι ο Brock... καλωσόρισε τον Sami Zayn στην Suplex City. Το περιστατικό έληξε με το Beast να εκτελεί τον Reigns με F5.


Enzo Amore & Big Cass vs. Rusev & Jinder Mahal

Ο πρώτος αγώνας της βραδιάς είναι γεγονός. Είναι μια κόντρα που δεν λέει να σωπάσει. Το αντίθετο θα λέγαμε, εβδομάδα με εβδομάδα ενισχύεται περισσότερο. O Big Cass αυτήν την φορά είχε τον Enzo Amore σαν team partner και έτσι πήρανε την νίκη απέναντι στους Rusev και Jinder Mahal. SAWFT.


Ariya Daivari vs. Lince Dorado

Περνάμε στο Cruiserweight Division. O Ariya Daivari κατάφερε και πήρε την νίκη απέναντι στον Lince Dorado, με τον Jack Gallagher να βρίσκεται στο announce table παρακολουθώντας τον αγώνα.


Sheamus (c) & Cesaro (c) vs. Anderson & Gallows (για τα RAW Tag Team Championships)

Αφού παλέψανε αρχικά ένας-ένας στα 2 προηγούμενα Monday Night Raw, τελικώς βρέθηκαν αντιμέτωπες οι 2 ομάδες. Οι Anderson και Gallows είχαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν τους τίτλους και αυτό γιατί έγινε το εξής: ο Sheamus πάνω στην βιασύνη του, γρονθοκόπησε τον διαιτητή, αφήνοντας τον knock-out. Πάνω στην αναστάτωση, οι Anderson και Gallows εκτέλεσαν το Magic Killer στον Cesaro. Μπήκε νέος διαιτητής και μέτρησε μέχρι το 3, και θεωρητικά οι Anderson και Gallows κέρδισαν το ματς και τους τίτλους. Αντ' αυτού όμως, ο πρώτος διαιτητής συνήλθε, έδωσε την νίκη στους Gallows και Anderson αλλά με DQ, λόγω της γροθιάς του Sheamus. Αδικία; Εσείς κρίνετε.


Rich Swann vs. Tony Nese

Συνεχίζοντας στην Cruiserweight Division, ο πρωταθλητής Rich Swann κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Tony Nese. Το ματς ωστόσο δεν έγινε καθώς, προτού ξεκινήσει ο αγώνας ο Neville επιτέθηκε στον Swann ως αντίποινα για τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας. Η επίθεση του Βρετανού ήταν τόσο βάναυση, που έθεσε τον Rich Swann ανήμπορο να αγωνιστεί.


Titus O'Neil vs. Big E

Η New Day μπήκε στο ρινγκ λέγοντας πως σε περίπτωση που ο νικητής του Royal Rumble είναι μέλος της New Day, τότε όλη η ομάδα θα συμμετέχει στο Main Event της WrestleMania. O Titus O'Neil μπήκε στο ρινγκ λέγοντας πως δεν θέλει πλέον να γίνει μέλος της New Day. O Big E είπε στον Titus πως αν τον νικήσει, δεν θα τους ξανά ενοχλήσει.


Στα του αγώνα, ο Titus O'Neil έχασε και από το τρίτο μέλος της New Day, τον Big E. Ίσως μετά το τέλος του αγώνα, η New Day να ένιωσε πως το πρόβλημα Titus O'Neil τελείωσε.


Η συνάντηση των Charlotte Flair και Bayley.

Η Raw Women's Champion Charlotte Flair, έκανε μια ανασκόπηση στην ζωή της Bayley δείχνοντας φωτογραφίες της Hugger με WWE Superstars και ένα σημείωμα της. Τα σημειώματα της Bayley έλεγαν πως ήθελε να γίνει wrestler, πράγμα που η Charlotte κορόιδεψε παριστάνοντας την συγκινημένη. 

Η Bayley μπήκε στο ρινγκ εν έξαλλο κατάσταση. Είπε πως στην ζωή της δεν είχε πατέρα Wrestler όπου με ένα τηλεφώνημα θα άνοιγαν όλες η πόρτες για να γίνει αυτή wrestler. Είχε έναν πατέρα που της έπαιρνε εισιτήριο για κάθε live event ακόμα και αν δεν είχε αρκετά χρήματα. Το περιστατικό έλαβε τέλος όταν η Bayley είπε 3 ποιήματα σχετικά με το μεταξύ τους ματς στο Royal Rumble.


Cedric Alexander vs. The Brian Kendrick

Παρά τον χωρισμό του με την Alicia Fox, o Cedric Alexander φάνηκε ανεπηρέαστος και πήρε την μεγάλη νίκη απέναντι στον πρώην Cruiserweight Champions Brian Kendrick. Μετά τον αγώνα η Alicia Fox πήγε να αγκαλιάσει τον Alexander, o οποίος με μια προσποίηση την απέφυγε.


Seth Rollins, Roman Reigns & Sami Zayn vs. Kevin Owens, Chris Jericho & Braun Strowman

Μετά τον κακό χαμό στην αρχή του επεισοδίου, η διεξαγωγή αυτού του αγώνα ήταν απαραίτητος. Ο αγώνας ήταν πολύ ενδιαφέρον, θα μπορούσε να γίνει και σε κάποιο PPV. Νικητές αναδείχθηκαν οι "κακοί" Owens, Jericho και Strowman μετά από ένα δυνατό Front Powerslam του τελευταίου στον Sami Zayn. Η δράση ωστόσο δεν τελείωσε εκεί. Ο Braun Strowman δεν αρκέστηκε στην νίκη του και πήγε να πετάξει τον Zayn πάνω στο announce table. Ωστόσο δεν το κατάφερε καθώς του επιτέθηκε με καρέκλα ο Seth Rollins και spear o Roman Reigns. Οι πρωταθλητές JeriKO δεν γινόταν να απουσιάσουν, επιτέθηκαν και αυτοί στους Rollins και Reigns. O Kevin Owens αποτελείωσε τον Roman Reigns πετώντας τον στο announce table.


Τα αποτελέσματα του Monday Night RAW 16.01.2017:

- Οι Enzo Amore και Big Cass κέρδισαν τους Rusev και Jinder Mahal
- O Ariya Daivari επικράτησε του Lince Dorado
- Oι Karl Anderson και Luke Gallows κέρδισαν τους Sheamus και Cesaro (οι Sheamus και Cesaro παρέμειναν πρωταθλητές)
- Ο αγώνας του Rich Swann και Tony Nese ματαιώθηκε
- O Big E κέρδισε τον Titus O'Neil
- O Cedric Alexander επικράτησε του The Brian Kendrick
- Οι Kevin Owens, Chris Jericho και Braun Strowman νίκησαν τους Roman Reigns, Seth Rollins και Sami Zayn

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη