WWE 205 Live 13/12/2016: Οι τακτικές του Kendrick!


Το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας είχε τρεις αγώνες, με αυτόν αναμέσα στον Cruiserweight Champion, Rich Swann και τον TJ Perkins να ξεχωρίζει. Την παράσταση έκλεψε ο"τρίτος" της παρέας, The Brian Kendrick(θυμίζουμε πως οι τρεις τους έχουν αγώνα triple threat για το Cruseirweight Championship στο Roadblock της Κυριακής) ο οποίος προσπαθεί να πάρει τον Perkins στο πλευρό του εν'όψει του αγώνα.



Jack Gallagher vs. Drew Gulak

Ένας αγώνας που "χορτάσαμε" roll-ups και reversals! Οι δύο τους έδωσαν ικανοποιητικό θέαμα. Ο Gulak ήταν αυτός που φάνηκε να πλησιάζει στη νίκη, όταν είχε το momentum και με συνδυασμό δύναμης και ταχύτητας, έβαλε δύσκολα στον Gallagher. Ο "Extraordinary Gentleman" ήταν αυτός που χαμογέλασε τελευταίος, καθώς μια κουτουλιά σε συνδυασμό με running dropkick του έδωσαν τη νίκη.


Lince Dorado vs. Mustafa Ali

Ο αγώνας ήταν μια επίδειξη των ικανοτήτων των δύο παλαιστών σε high-flying κινήσεις! Πολύ θεαματικός αγώνας που τελείωσε αρκετά...πικρά, καθώς ύστερα από moonsault που επιχείρησε ο Dorado στον Ali ενώ ο δεύτερος ήταν εκτός ρινγκ, είχε ως αποτέλεσμα οι δύο παλαιστές να μείνουν αναίσθητοι και να δεχθούν διπλό count-out! Μετά τον αγώνα ακολούθησε brawl μεταξύ των δύο.


TJ Perkins vs. Rich Swann

Πολύ όμορφος αγώνας, είδαμε συνδυασμό τεχνικής με high-flying ικανότητες και από τους δύο παλαιστές. Ο Perkins απέκτησε από νωρίς το προβάδισμα, καθώς είχε"στοχέψει" το γόνατο του αντιπάλου του. Ο Swann μπορεί να προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε καθώς υπέκυψε σε submission που δέχθηκε από τον αντίπαλό του! Μετά τον αγώνα, ο Brian Kendrick εμφανίστηκε με σκοπό να επιβραβεύσει τον Perkins, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική, καθώς δέχθηκε το superkick! Όλα πλεόν θα κριθούν στον αγώνα της Κυριακής, στο μεγάλο triple threat match!



Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:



για το Ringside House, 
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη