Wrestling και ποδόσφαιρο!


Είμαστε σε εορταστικούς ρυθμούς, το κλίμα είναι γιορτινό και έτσι, αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε κάτι διαφορετικό για εσάς, τους αναγνώστες μας! Ακολουθεί μεγάλο αφιέρωμα, όπου θα μάθετε ποιες ομάδες υποστηρίζουν οι αγαπημένοι σας superstars! 

Preston North End: Wade Barrett

Η ομάδα του Πρέστον είναι από τις παλαιότερες του κόσμου(έχει ιδρυθεί το 1881) και αγωνίζεται στην Championship. Λογικό είναι να μην τη γνωρίζετε οι περισσότεροι, όμως, έχει 2 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα Αγγλίας!


Everton: Fandango, Daniel Bryan

Τα"ζαχαρωτά" έχουν δύο πολύ θερμούς οπαδούς στις τάξεις τους, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες:


Newcastle United: Neville

Θα λέγαμε πως είναι club και οπαδός ταυτίζονται. Προσπάθησαν για την κορυφή και απέτυχαν, ενώ αυτή τη στιγμή παλεύουν και οι δύο τους στα"ριχά νερά".


Chelsea FC: Layla & Kofi Kingston 

Η πρώην diva του WWE έχει"ανεβάσει" selfie με φανέλα της αγαπημένης της ομάδας, ενώ για τον Kingston, αρκεί κάποιος να επισκεφθεί τον λογαριασμό του στο Twitter και θα βρει αρκετές αναφορές στους"μπλε"...

Manchester United: MVP, Stacy Keibler, The Rock

Οι"κόκκινοι διάβολοι" αποτελούν τον πιο διάσημο σύλλογο παγκοσμίως και προφανώς θα είχαν και οπαδούς μέσα στο WWE, με ξεχωριστή παρουσία αυτή του Rock.


Manchester City: Dolph Ziggler, Sasha Banks, Rusev, Sheamus, Becky Lynch

Οι"μπλε" του Μάντσεστερ έχουν αρκετούς οπαδούς στο ρόστερ του WWE απ'ό,τι φαίνεται:  


West Ham United: Triple H, Kurt Angle

Τα"σφυριά" του Ανατολικού Λονδίνου, έχουν την τιμή να έχουν στις οπαδικές τάξεις τους δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του wrestling. Μάλιστα, ο Triple H είναι δηλωμένος φαν του επιθετικού των Hammers, Andy Caroll!



Tottenham Hotspur: John Cena, Batista, Finn Balor , Jack Swagger

Η ομάδα του ανατολικού Λονδίνου έχει τέσσερα τεράστια ονόματα(μάλιστα όλοι τους κράτησαν παγκόσμιο τίτλο στα χέρια τους) να την υποστηρίζουν! Τον"δικό μας", Batista, τον Jack Swagger, τον"ανερχόμενο", Finn Balor και το πρόσωπο της εταιρείας, τον John Cena! 


Liverpool FC: Sheamus, D' Lo Brown

Ο πρώην superstar του WWE, D'Lo Brown και ο Sheamus είναι οι πιο γνωστοί φανς της ομάδας του Μέρσευσαϊντ. Φανατικός "κόκκινος" θα λέγαμε ο Sheamus!


Celtic FC: Sheamus, Rusev

Σε περυσινό tour του WWE στη Σκωτία, οι Sheamus & Rusev δεν έχασαν την ευκαιρία να δείξουν τη στήριξή τους στην ομάδα της Γλασκώβης:


Real Madrid: Rey Mysterio, Alberto Del Rio, Rusev & Lana

Ο Del Rio είναι γνωστός για το πάθος του για την ομάδα της Μαδρίτης. Μάλιστα, σε πέρασμα του WWE από την Καταλωνία, ο"El Patron" εξόργησε το κοινό καθώς εμφανίστηκε με την εμφάνιση της Real!




Οι...γυρολόγοι: Ο "τίτλος" πάει στους Sheamus & Rusev. Οι δύο τους έχουν επισκεφθεί 3 ομάδες όπως είδαμε και στις φωτογραφίες, με τον Sheamus όμως να έχει ξεκαθαρίσει την αγάπη του για τη Liverpool και πως οι φωτογραφίες του στο Etihad Stadium φορώντας τα μπλε της City ήταν μάλλον για λόγους μάρκετινγκ. 


Εδώ τελειώνει και το αφιέρωμα. Ελπίζουμε να σας άρεσε, καθώς και οι αγαπημένοι σας superstars να έχουν τις ίδιες οπαδικές προτιμήσεις και να μην σας απογοήτευσαν!



για το Ringside House, 
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη