Tribute To The Troops 2016: God Bless America!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε 14ο Tribue to the Troops προς τιμήν του Αμερικανικού στρατού που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον. Να σημειωθεί πως και τα 2 brands συμμετείχαν στο συγκεκριμένο event!

Το επεισόδιο ξεκίνησε με την Lilian Garcia να απαγγέλλει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ. Στην συνέχεια περνώντας στο main show, την έναρξη έδωσε ο USA champion Roman Reigns ο οποίος χαρακτήρισε πραγματικούς πρωταθλητές των ΗΠΑ, τους στρατιώτες της χώρας. Δεν πρόλαβε να πει άλλα διότι τον διέκοψε ο  Universal Champion Kevin Owens. Μετά από ένα promo..εθνικιστικού θα λέγαμε περιεχομένου και την είσοδο του Rusev στο ρινγκ, τα πράγματα φάνηκαν σκούρα για τον Reigns. Ο άνθρωπος που τον "έσωσε" ήταν ο Big Cass ο οποίος μπήκε αμφότερος στο ρινγκ προκειμένου να αποφευχθεί κάποια συμπλοκή. Κατά την αποχώρηση των Rusev και Kevin Owens, βγήκε από τα Backstage o Μick Foley, ο οποίος ανακοίνωσε tag team match στο τέλος της βραδιάς μεταξύ των Kevin Owens & Rusev και Big Cass & Roman Reigns.


Sheamus & Cesaro vs. The Shining Stars vs. Luke Gallows & Karl Anderson vs. The Golden Truth

Και φύγαμε! Ο πρώτος αγώνας είχε No.1 Contender χαρακτήρα καθώς η νικήτρια ομάδα, είχε το δικαίωμα να αντιμετωπίσει τους New Day στο Roadblock για τους WWE Raw Tag Team Champioships. Οι νικητές αυτού του καλού αγώνα ήταν οι Sheamus και Cesaro οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να γίνουν πρωταθλητές αφού θα αντιμετωπίσουν τους μακροχρόνιους πρωταθλητές στο Roadblock.


The Miz vs. Apollo Crews

Μετά το backstage promo που έγινε στο Smackdown Live, οι Intercontinendal champion Miz και Apollo Crews λύσανε τις διαφορές τους στο ρινγκ. Έξω από το ρινγκ βρισκόντουσαν για τον Miz η Maryse και για τον Apollo Crews ο κωμικός Gabriel Iglesias. Νικητής από το ρινγκ βγήκε ο Crews καθώς έκανε roll-up στον πρωταθλητή. Να πούμε πως ο Apollo Crews δεν στέφθηκε I-C champion καθώς ο αγώνας ήταν non-title.


The Wyatt Family vs. The American Alpha & Dolph Ziggler

Συνεχίζοντας με το Smackdown, οι πρωταθλητές Wyatt Family αντιμετώπισαν τους American Alpha και τον No1 Contender για το WWE championship Doplh Ziggler. Παρά την φιλόδοξη παρουσίαση των American Alpha και του Ziggler, η νίκη ήρθε για τους πρωταθλητές μετά από συνδυασμό Sister Abigail και RKO.


Bayley vs. Dana Brooke

Προχωράμε με Raw και Womens Division. Μια κόντρα "ήρθε απόψε από τα παλιά". Η Dana Brooke με την Charlotte Flair στο πλευρό της, δεν κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στην φορμαρισμένη Bayley και για ακόμη μια φορά έφυγε με το κεφάλι χαμηλά.


Rich Swann, TJ Perkins & Jack Callagher vs. The Brian Kendrick, Tony Nese & Drew Gulak

H cruiserweight division δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από αυτό το event! Και όχι μόνο αυτό, αλλά πρόσφεραν και ωραίο αγώνα στο κοινό του Αμερικανικού στρατού! Τελικοί νικητές οι Rich Swann, TJ Perkins και Jack Callagher.


Debate μεταξύ των New Day, The Club και The Shield

Ναι συνέβη! Οι Raw Tag Team Champions The New Day, τα μέλη της The Club o WWE Champion AJ Styles, Luke Gallows και Karl Anderson, και ναι, τα παλιά μέλη της The Shield, o United Stares Champion Roman Reigns, o Seth Rollins και ο Dean Ambrose βρέθηκαν τετ-α-τετ στα backstage του Tribute to the Troops. Θέμα του... debate ήτανε ποια ομάδα ήταν η καλύτερη! Στιγμή που θα την θυμόμαστε για καιρό.


Roman Reigns & Big Cass vs. Kevin Owens & Rusev

Στο main event της βραδιάς, οι... καλοί Αμερικανοί αντιμετώπισαν τους... κακούς ξένους! Οι Roman Reigns και Big Cass πήρανε την νίκη μέσα σε αποθέωση, στέλνοντας ένα μήνυμα στους αντιπάλους τους (για την Κυριακή) πως είναι έτοιμοι για να τους ξανανικήσουν! Η νίκη για τους Reigns και Cass ήρθε μετά από ένα δυνατό spear του Roman Reigns στον Rusev! Θα εκδικηθούν οι Kevin Owens και Rusev τους Reigns και Cass στο Roadblock;


Τα αποτελέσματα του Tribute To The Troops 2016:

- Οι Sheamus & Cesaro κέρδισαν τους Karl Anderson & Luke Gallows, The Shining Stars και The Golden Truth
- O Apollo Crews νίκησε τον Miz
- Η Wyatt Family επικράτησε των American Alpha και Dolph Ziggler
- H Bayley κέρδισε την Dana Brooke.
- Oι Rich Swann, TJ Perkins και Jack Callagher κέρδισαν τους The Brian Kendrick, Tony Nese και Drew Gulak
- Οι Roman Reigns και Big Cass νίκησαν τους Kevin Owens & Rusev

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη