ROADBLOCK: END OF THE LINE: BELIEVE IN...


Με επιτυχία, αλλαγές τίτλων και ανατροπές ολοκληρώθηκε το τελευταίο για το 2016 ppv του Roadblock. Ας δούμε τι έγινε λοιπόν στο χθεσινοβραδινό PPV.


Kickoff

Rusev vs. Big Cass

Το kickoff ήτανε αρκετά χορταστικό! Η μάχη των Rusev και Cass μεταφέρθηκε και στο κοινό! Εκεί ο Cass είχε τον έλεγχο. Ωστόσο μια πονηριά της Lana να υποδειχθεί πως χτύπησε από τον Enzo Amore έκανε τον Rusev να του επιτεθεί. Αποτέλεσμα; O Big Cass έτρεξε να δει την κατάσταση του φίλου του και άθελα του αποκλείστηκε με count out και ηττήθηκε.


Main Show

The New Day (c) vs. Cesaro & Sheamus (για τα RAW Tag Team Champioships)

ΕΙΔΗΣΗ. Οι New Day έχασαν! Μετά από 483 (!) ημέρες οι ζώνες των New Day αλλάξανε ιδιοκτήτες. Μια έξυπνη κίνηση του Cesaro (απέφυγε το tag του Sheamus) δέχθηκε το Trouble In Paradise από τον Kofi Kingston, αλλά ο Sheamus (που ήταν ο legal man στο ρινγκ) έκανε το pin στον Kingston και έτσι έδωσε ένα τέλος στο σερί των New Day και αναδείχθηκαν οι νέοι RAW Tag Team Champions.


Sami Zayn vs. Braun Strowman (10 minutes for Sami Zayn to Survive)

Ο Braun Strowman ήτανε κυρίαρχος στο ρινγκ, έκανε ότι ήθελε τον Sami Zayn. Ωστόσο ο Καναδός, μετά την είσοδο του Mick Foley στο ringside, βρήκε το κουράγιο και την δύναμη και με το Helluva Kick στο τέλος, κατάφερε να επιβιώσει 10 λεπτά στο ίδιο ρινγκ με το τέρας που λέγεται Braun Strowman.


Chris Jericho vs. Seth Rollins

Μετά από πολλές μικρομάχες στα επεισόδια του Raw, ήρθε η στιγμή για τους 2 αυτούς superstars να βρεθούν αντιμέτωποι. Το ματς κυλούσε ομαλά. Όμως, άλλη μια γκάφα του Kevin Owens, ο οποίος προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή του Rollins, έφερε τα πάνω κάτω. Και λέμε γκάφα, διότι αυτό το interference βοήθησε θα λέγαμε τον Architect παρά τον Y2J, με αποτέλεσμα ο Seth Rollins να πάρει την νίκη με Pedigree.


Rich Swann (c) vs. TJ Perkins vs. The Brian Kendrick (για το Cruiserweight Championship)

Προχωράμε στο Cruiserweight Division. Το Triple Threat Match είχε ενδιαφέρον καθώς συμμετείχαν 2 πρώην πρωταθλητές και ένας νυν. Ο τελικώς νικητής ήταν ο Rich Swann και κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο του. Μετά το τέλος του αγώνα, επέστρεψε από το πουθενά ο Neville καθώς έκανε heel turn και επιτέθηκε στον πρωταθλητή και στον Perkins.


Sasha Banks (c) vs. Charlotte Flair (Iron Man Match για το RAW Women's Championship)

Η κακή παράδοση της Sasha Banks στα Iron Man Matches διατηρήθηκε. Καθώς το ματς βρισκόταν σε εξέλιξη, το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της Sasha Banks, η Charlotte Flair εκτελούσε το Figure Four Leglock στην πρωταθλήτρια με την Banks να κάνει tap-out μόλις 3 δευτερόλεπτα πριν την λήξη της αναμέτρησης. Το σκορ έγινε 2-2 και οδηγήθηκε το ματς σε παράταση. Στην παράταση (όποια Woman έπαιρνε την επόμενη νίκη, κέρδιζε και το ματς) η Sasha Banks μάτωσε, και έκανε άλλη μια φορά tap-out δίνοντας την νίκη και την RAW Women's Championship ζώνη στην Charlotte κάνοντας της για 4η φορά RAW Women's Champion. Τελικό σκορ: Sasha Banks 2 - Charlotte Flair 3.


Kevin Owens (c) vs. Roman Reigns (για το WWE Universal Championship)

Φτάνουμε στον τελευταίο αγώνα της βραδιάς, το Main Event μεταξύ των Kevin Owens και Roman Reigns. Το ματς ήταν πολύ καλό, είχε ενδιαφέρον και θέαμα. Το τέλος ωστόσο πιστεύουμε πως κανένας δεν το περίμενε. Ο Chris Jericho μπήκε στο ρινγκ και εκτέλεσε τον Kevin Owens με Codebreaker δίνοντας του την νίκη με DQ.


Ωστόσο τα πράγματα αλλάξανε, όταν ο Y2J έδωσε γεμάτος χαμόγελα τον WWE Universal Championship τίτλο στον Kevin Owens και στην συνέχεια αγκαλιάστηκαν, αποδεικνύοντας πως όλο αυτό ήταν ένα καλοσχεδιασμένο σχέδιο. Μετά το τέλος του αγώνα έγινε το "έλα να δεις".


Ο Roman Reigns επιτέθηκε με Spear αρχικά στον Owens, o Seth Rollins εισέβαλε στο ρινγκ και "εκτέλεσε" τον Chris Jericho και μετά μαζί με τον Reigns σαν άλλη Shield ρίξανε τον Kevin Owens σε μορφή Πowerbomb επάνω στο commentary table.


Παρακολουθήστε όλο το PPV εδώ:

Αποτελέσματα Roadblock: End of The Line:

- Ο Rusev νίκησε τον Big Cass
- Οι Cesaro & Sheamus κέρδισαν τους New Day (νέοι RAW Tag Team Champions)
- Ο Sami Zayn επιβίωσε κόντρα στον Braun Strowman
- Ο Seth Rollins επικράτησε του Chris Jericho
- Ο Rich Swann επιβλήθηκε των T.J. Perkins & The Brian Kendrick (παρέμεινε Cruiserweight Champion)
- Η Charlotte Flair νίκησε την Sasha Banks (νέα RAW Women's Champion)
- Ο Roman Reigns κέρδισε τον Kevin Owens


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη