NXT 14/12/2016: Έπος στο κλουβί!


Αν και το μεγαλύτερο μέρος του επεισοδίου ήταν ζωντανό, το main event ήταν μαγνητοσκοπημένο από event στην Αυστραλία! Οι Samoe Joe και Shinsuke Nakamura αποφάσισαν να μοναμαχήσουν για πολλοστή φορά για το ΝΧΤ Championship, αλλά αυτή τη φορά εντός του κλουβιού, προσφέροντας έναν θεαματικό αγώνα! Ακόμη, ανακοινώθηκε πως την επόμενη εβδομάδα θα γίνει fatal-4 way όπου ο νικητής θα διεκδικήσει την ζώνη του NXT Championship. Οι συμμετέχοντες κρίθηκαν από μονούς αγώνες που έγιναν:

Τye Dillinger vs. Eric Young (Qualification for the Fatal-4 Way Match)

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, ο προερχόμενος από αρνητικό σερί, Dillinger καλούνταν να αντιμετωπίσει τον ηγέτη της SAnitY, Εric Young. Και όμως, το ίδιο του το stable ήταν αυτό που του κόστισε την νίκη, καθώς με επέμβαση αρχικά της Nikki Cross και ύστερα των υπολοίπων, ο Dillinger αναδείχθηκε νικητής με DQ. Μια νίκη την οποία δεν κατάφερε να χαρεί, καθώς έμεινε αναίσθητος από την επίθεση της SAnitY.


Andrade Almas vs. No Way Jose (Qualification for the Fatal-4 Way Match)

O"μικρός" Almas κλήθηκε να τα βάλει με τον κατά πολύ πιο ογκώδη, Jose. Παρά τη σωματική διαφορά, ο Almas τα πήγε περίφημα, εκμεταλλέυθηκε την ταχύτητά του, πέρασε δυνατά χτυπήματα και πήρε την νίκη με DDT


Roderick Strong vs. Elias Samson (Qualification for the Fatal-4 Way Match)

O Samson ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα στον αγώνα, δείχνοντας να είναι σε καλή φόρμα. Ο Samson έβαλε πολλή ενέργεια στα χτυπήματά του και μάλιστα το παράκανε σε ορισμένα σημεία, εξουθενώνοντας τον ίδιο του τον εαυτό. Η προσπάθεια πήγε στράφι, καθώς ο Strong όχι μόνο διατηρήθηκε "ζωντανός", αλλά με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλό του.


Oney Lorcan vs. Bobby Roode (Qualification for the Fatal-4 Way Match)

Στον τελευταίο αγώνα για την πρόκριση στο Fatal-4 Way No1 Contender's Match, ο"Glorious" ήταν αυτός που πήρε το τελευταίο εισητήριο. Η νίκη ήρθε για τον Roode με συνδυασμό spinebuster και DDT.


NXT Championship: Shinsuke Nakamura (c) vs. Samoe Joe

Ο αγώνας όπως προαναφέραμε μεταδόθηκε σε μαγνητοσκόπιση. Ήταν ίσως ο καλύτερος αγώνας των δύο μέχρι τώρα. Αρκετά θεαματικός αλλά και βίαιος, ο αγώνας κρίθηκε στο υπέροχο Kinshasa του Nakamura όταν ο Joe ήταν στο τρίτο σχοινί. Αν και μπορούσε να"δραπετεύσει" από το κλουβί, ο Nakamura συνέχισε εντός αυτού, χτυπώντας άλλες δύο φορές τη finisher του, ρίχνοντας τον Joe στο καναβάτσο και"σκοράροντας" το pinfall!


Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη