NXT 31/08/2016: Και αυτή είναι η 'Strong Style' Era!


Στο τελευταίο επεισόδιο του Αυγούστου για το NXT, o Shinsuke Nakamura μας παρουσίασε μέσα από ένα promo το ξεκίνημα της 'King of Strong Style' Era.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Την έναρξη του επεισοδίου έκανε ο Buddy Murphy ο οποίος αντιμετώπισε τον Tye Dillinger. Ο δεύτερος φαίνεται να βρίσκει τον εαυτό του, καθώς πήρε άλλη μια νίκη χάρις το Tye Breaker.


Εμφανίστηκε ο Tommaso Ciampa στα παρασκήνια για να παραδώσει μια συνέντευξη, αυτό όμως δεν κράτησε για πολύ διότι εμφανίστηκαν οι NXT Tag Team Champions για να του επιτεθούν. Το brawl έφτασε στο ρινγκ με τους Revival να διαλύουν τον Ciampa.

Steve Cutler vs. Kenneth Crawford

Μια σημαντική νίκη για την συνέχεια, έβαλε στο δυναμικό του αυτή την εβδομάδα ο Steve Cutler. Συγκεκριμένα ο αντίπαλός του ήταν από το Σικάγο - Ιλινόις, ο Kenneth Crawford και μάλιστα τον κέρδισε με Michinoku Driver.


Ακολούθησε συνέντευξη από τον Hideo Itami ο οποίος υπογράμμισε πως ο Austin Aries είναι δειλός. Ο Greatest Man That Ever Lived του έδωσε την απάντηση λίγο νωρίτερα τονίζοντας ότι απλά τον ζηλεύει.

No Way Jose vs. Angelo Dawkins

Μετά την ήττα του από τον Austin Aries στο NXT TakeOver: Brooklyn II, o No Way Jose βρίσκει τον πραγματικό του εαυτό καθώς επιβλήθηκε του Dawkins με Full Nelson Slam, σ' ένα σύντομο αγώνα.


Liv Morgan vs. Aliyah

Εντάξει, το κορίτσι είναι η αντικαταστάτρια της Alexa Bliss! Και ναι, αναφερόμαστε στην Liv Morgan η οποία αυτή την εβδομάδα κέρδισε την Aliyah γνωρίζοντας την αποθέωση του κοινού.


Στο main event της βραδιάς, την εμφάνισή του στο ρινγκ έκανε ο Shinsuke Nakamura ο οποίος αφέθηκε σε ένα promo τονίζοντας ότι η εποχή του Samoa Joe τελείωσε, διότι θα αρχίσει του 'Strong Style'.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη