Στο αποψινό Impact Wrestling (01/09/2016)


Πέμπτη σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου 2016, και το TNA Impact μπαίνει δυναμικά στο κλίμα του Φθινοπώρου, περιμένουμε να δούμε ένα αρκετά ενδιαφέρον επεισόδιο απόψε.

Αρχικά το Promotion έχει ανακοινώσει την αναμέτρηση των Bobby Lashley και του νικητή του Battle Royal της περασμένης εβδομάδας για την ανάδειξη του #1 Contender, και αναφερόμαστε στον Miracle. Η αναμέτρησή τους θα είναι για το TNA World Heavyweight Championship.
- Ποιος θα φύγει με τον τίτλο γύρω απ' τη μέση του;


Ακόμη ένα Title Match θα είναι αυτό για τον νέο πρωταθλητή της X-Division. Συγκεκριμένα ο Bobby Lashley έκανε drop τον τίτλο του σε περασμένο επεισόδιο του Impact Wrestling, έτσι οι παρακάτω performers που απεικονίζονται έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν τον τίτλο.
- Ποιος θα αναδειχθεί νέος X-Division Champion;


Οι νούμερο ένα διεκδικητές, Broken Matt Hardy, και Brother Nero έχουν προγραμματιστεί να αντιμετωπίσουν (προφανώς στο Bound For Glory) τους TNA Tag Team Champions, Decay. Ωστόσο απόψε θα έχουμε μια αναμέτρηση ανάμεσα στους Broken Matt Hardy και Crazzy Steve.
- Ποιος θα πάρει το momentum;


Την περασμένη εβδομάδα, ο EC3 κέρδισε τον Drew Galloway και... δικαιώθηκε, ωστόσο αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να περάσει ακόμη ένα εμπόδιο, και μάλιστα αυτός θα είναι ο Eli Drake.
- Θα είναι εύκολο το έργο για τον EC3;


Στο προηγούμενο επεισόδιο του Impact Wrestling, η Allie στέφθηκε νέα TNA KnockOuts Champion από δικό της... σφάλμα, καθώς ο ρόλος της ήταν να βοηθήσει την Sienna να κερδίσει τον αγώνα, αντίθετα αυτή έκανε το pinfall επάνω στην Sienna για να κερδίσει τον πρώτο της τίτλο. Ωστόσο, απόψε θα γιορτάσει την νίκη της.
- Τι θα συμβεί στο celebration;


Μείνετε συντονισμένοι για τα αναλυτικά αποτελέσματα...


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη