IMPACT WRESTLING 08/09/2016: Έγιναν... DELETE!


Αρκετές εξελίξεις είχαμε στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του Impact Wrestling, με την μεγαλύτερη προσοχή να συγκεντρώνεται στο «DELETE or DECAY» που ακολούθησε στο main event.

Το επεισόδιο άνοιξε από την TNA KnockOuts Champion, Maria Kanellis, μαζί με τον Mike Bennett. Μέσα από ένα promo ο Miracle μέσα στον θυμό του μίλησε για τον Moose με τον οποίο άνοιξε αντιπαλότητα την τελευταία εβδομάδα, ξαφνικά τον διέκοψε η Dixie Carter για να του ανακοινώσει πως στο Bound For Glory πρόκειται να αντιμετωπίσει τον πρώην συνεργάτη του, Moose.

Gail Kim & Jade vs. Sienna & Allie

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, δεν είδαμε κάτι το σπουδαίο από μια σύντομη ομαδική αναμέτρηση της TNA KnockOuts Division. Την νίκη πήραν οι Kim & Jade από λάθος της Sienna.

Εμφανίστηκε ο Billy Corgan για να μας παρουσιάσει το νέο TNA Impact Grand Championship και τους αποκλειστικούς του κανόνες, τον σταμάτησε πρώτος ο Drew Galloway για να του ισχυριστεί πως αξίζει αυτόν τον τίτλο περισσότερο από όλους διότι είναι ο καλύτερος στην επιχείρηση. Όλα κράτησαν για λίγο μέχρι που τους διέκοψε ο Aron Rex για να προσθέσει και αυτός τον εαυτό του στο κυνήγι του τίτλου. Με την σειρά του, ο Corgan όρισε τους πρώτους αγώνες που θα καθορίσουν τον πρωταθλητή.

Drew Galloway vs. Braxton Sutter

Με διαφορετικούς κανόνες, ο Drew Galloway στον τρίτο γύρω κέρδισε τον Braxton Sutter αναγκάζοντάς τον να κάνει tap σε submission.

Ακολούθησαν συνεντεύξεις από τους Billy Corgan, και αντιπάλους για το Bound For Glory όπου θα αναμετρηθούν για το TNA World Heavyweight Championship, EC3 & Bobby Lashley. Μετά από μια λεκτική αντιπαράθεση ακολούθησε ένα έντονο brawl από το οποίο όρθιος έφυγε ο πρωταθλητής.

Jessie Godderz vs. Eli Drake

Στην μάχη του TNA Impact Grand Championship, ο Eli Drake δυσκολεύτηκε αρκετά καθώς βρέθηκε κοντά στην ήττα από τον Jessie Godderz. Τελικά, ο πρώτος κατάφερε να πάρει την νίκη στον 3ο γύρω.

DELETE or DECAY

Στο main event του εβδομαδιαίου Impact Wrestling, είδαμε το «DELETE or DECAY» ανάμεσα στους Brother Nero & Broken Matt Hardy. Οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αρκετά σκληρές σκηνές τις οποίες θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω link που έχουμε! Με το κεφάλι όρθιο έφυγαν οι Jeff & Matt Hardys.

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη