SMACKDOWN 23/08/2016: Τίτλοι με... Style!


Με εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το χθεσινό μπλε σόου που διεξήχθη στο Uncasville του Connecticut! Ας παρακολουθήσουμε λοιπόν την εξέλιξη του χθεσινού επεισοδίου!
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com)


Το επεισόδιο άνοιξε με τους Shane McMahon και Daniel Bryan να παρουσιάζουν τους 2 νέους τίτλους αποκλειστικά για το SmackDown: το WWE SmackDown Women's Championship και το WWE SmackDown Tag Team Championship. Στόχος των titles είναι ότι οι  McMahon και Bryan θέλουν να μοιράσουν ισάξιες ευκαιρίες για όλους τους superstars. Επιπροσθέτως, ανακοινώθηκε πως η ζώνη του SmackDown Women's Championship θα φορεθεί στην μέση της νικήτριας του Six-Pack Challenge στο Backlash. Από την άλλη μεριά, ανακοινώθηκε ένα tournament που σκοπός του είναι να αναδείξει τους τελικούς διεκδικητές για το WWE SmackDown Tag Team Championship στο Backlash. Να σημειωθεί πως προς το τέλος, εμφανίστηκε ο Heath Slater ζητώντας κι αυτός ευκαιρίες για τους νέους τίτλους. Ξαφνικά εμφανίστηκε και ο AJ Styles χωρίς να προλάβει να πει πολλά, καθώς δέχτηκε επίθεση από τον Dolph Ziggler με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη. Ο καυγάς έλαβε τέλος όταν τους χώρισαν οι superstars που βρισκόταν στο ρινγκ.


Becky Lynch vs. Alexa Bliss

Με τις συνεκδικήτριες του SmackDown Women's Championship, Naomi και Natalya να βρίσκονται στο Commentary Table, οι Becky Lynch και Alexa Bliss βρέθηκαν αντιμέτωπες στο πρώτο match της βραδιάς. Σε ένα αρκετά καλό αγώνα, η Becky πήρε τελικά την νίκη απέναντι στην Alexa. Η νίκη αυτή ήρθε αφού η Alexa έκανε tap-out στο Diss-Arm-Her της Lynch.


The Ascension vs. The Usos (SmackDown Tag Team Championship Tournament)

Στον πρώτο αγώνα για τον νέο τίτλο, οι Usos επικράτησαν των The Ascension μετά από Samoan Splash του Jimmy Uso στον Viktor. Έτσι οι Usos έγιναν η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στην επόμενη φάση του SmackDown Tag Team Championship Tournament!



Η εμφάνιση του AJ Styles μετά το SummerSlam

Στην συνέχεια του show, ο AJ Styles σε μια πανηγυρική εμφάνιση μετά την νίκη του εναντίον του John Cena στο Summerslam, τόνισε πως είναι πλέον το πρόσωπο του WWE. Ωστόσο δεν πρόλαβε να πει άλλα περισσότερα καθώς εμφανίστηκε ξανά ο Dolph Ziggler. Προς αποφυγή νέας σύρραξης, ο General Manager του Smackdown, Daniel Bryan όρισε match μεταξύ των Dolph Ziggler και AJ Styles, όπου ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Dean Ambrose για το WWE Championshp στο Backlash. Να σημειωθεί πως σε περίπτωση που κέρδιζε ο Ziggler, το ματς στο Backlash θα ήταν Triple Threat Match.


Carmella vs. Nikki Bella

Η επιστροφή της Nikki Bella δεν ήταν ακριβώς όπως την περίμενε. Η Nikki δέχθηκε σκληρή επίθεση από την Carmella πριν αρχίσει καν ο αγώνας. Αποτέλεσμα ήταν ο αγώνας να μην ξεκινήσει ποτέ καθώς η Bella δεν ήταν διαθέσιμη να παλέψει μετά τα απανωτά χτυπήματα που δέχθηκε  από την Carmella.


Η εμφάνιση του Randy Orton μετά το SummerSlam

Με το κοινό να τον αποθεώνει παρά την ήττα του από τον Brock Lesnar, o Randy Orton θέλησε να εξηγήσει κάποια πράγματα που συνέβησαν όσον αφορά εκείνη την βραδιά. Ωστόσο δεν πρόλαβε διότι από το πουθενά εμφανίστηκε ο Bray Wyatt. Ο Wyatt χαρακτήρισε τον εαυτό του Θεό και τον Randy ως έναν απλό θνητό που υποφέρει, που πονάει και που θα πεθάνει.



The American Alpha vs. The Breezango (SmackDown Tag Team Championship Tournament)

Στον δεύτερο αγώνα για τα ημιτελικά του SmackDown Tag Team Championship οι American Alpha επικράτησαν των Breezango. Σε έναν πολύ καλό αγώνα δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία και οι 2 ομάδες, οι American Alpha μετά τους Usos γίνανε η δεύτερη ομάδα που προκρίνεται στα Semi-Finals του Tournament.


AJ Styles vs. Dolph Ziggler (#1 Contender για το WWE World Championship)

Στο main event της βραδιάς, οι AJ Styles και Dolph Ziggler πέρα από την κόντρα που δημιουργήθηκε, έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να διεκδικήσουν το WWE World Championship του Dean Ambrose, ο οποίος καθόταν στο Commentary Table. O αγώνας θα μπορούσε να ήταν για κάποιο PPV, πράγμα που αποδεικνύει την ποιότητα του. Η νίκη ωστόσο ήρθε για τον Phenomenal μετά από Styles Clash. Μετά το τέλος του αγώνα ο Styles κατευθύνθηκε απειλητικά προς τον Dean Ambrose δείχνοντας πως είναι πανέτοιμος και γεμάτος πάθος για να του αφαιρέσει την ζώνη από την μέση του...


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη