SMACKDOWN 09/08/2016: Προσπαθώντας να εξαλείψουν το σκοτάδι


Με εξελίξεις ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του SmackDown αυτή την εβδομάδα, είδαμε ένα δυνατό main event ανάμεσα στους Ambrose, Ziggler, Wyatt, Rowan, επίσης ατύχημα με την ενδυμασία της είχε η Eva Marie, ο Rhyno κατασπάραξε τον Heath Slater, έστειλε μήνυμα στον Lesnar ο Orton, καθώς και άλλα.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το επεισόδιο άνοιξε ο Bray Wyatt με τον Erick Rowan, o New Face of Fear μέσα από ένα promo ισχυρίστηκε πως είναι ο θεός, και έναν θεό δεν μπορείς να τον σκοτώσεις, προκαλώντας με τα σχόλιά του τον Dean Ambrose. O WWE Champion εμφανίστηκε και υπογράμμισε πως το SmackDown δεν ανήκει στον Bray αλλά σίγουρα στον Lunatic Fringe και τον πρωταθλητή της εταιρίας.


Ξαφνικά, την παρουσία του στην αρένα έκανε ο Dolph Ziggler και επιτέθηκε στους Bray Wyatt και Erick Rowan, από κάτι τέτοιο δεν γινόταν να έλειπε και ο Ambrose καθώς ο πρωταθλητής παρενέβη ακολουθώντας ένα δυνατό brawl με τους heels να αποχωρούν.


The American Alpha vs. Mikey O'Shea & Mike Vega

Πριν ο αγώνας ξεκινήσει, στο ringside εισήλθαν οι American Alpha, Vaudevillains, και Hype Bros. Ωστόσο όταν το squash match ξεκίνησε η πρώην ομάδα του NXT ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του αγώνα παίρνοντας και την νίκη χάρις το Grand Amplitude.


Έπειτα ακολούθησε brawl με όλες τις ομάδες που βρισκόντουσαν στην αρένα, μέσα από ένα πραγματικό χάος "νικητές" έφυγαν οι Jason Jordan και Chad Gable.


Becky Lynch vs. Eva Marie

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου...
Για άλλη μια φορά ο αγώνας ανάμεσα στις δύο δεν ξεκίνησε ποτέ, καθώς το bra straps (σουτιέν) της Eva Marie σκίστηκε και κρατούσε το στήθος της ώστε να μην φανεί το γυμνό περιεχόμενο στον φακό της κάμερας, έπειτα ο διαιτητής της έριξε ένα πανί και αποχώρησε από την αρένα.


Becky Lynch vs. Alexa Bliss

Αφού η Red Queen αποχώρησε από το ρινγκ, η Irish Lass Kicker προχώρησε σε ένα promo καλώντας στο ρινγκ οποιαδήποτε από τα backstage για να την αντιμετωπίσει. Στην πρόκληση απάντησε η Alexa Bliss η οποία μάλιστα επικράτησε της Becky Lynch με Sparkle Splash.


Randy Orton vs. Alberto Del Rio

Οι δύο Βετεράνοι του μπλε σόου ήρθαν σε σύγκρουση μετά από χρόνια στο ίδιο ρινγκ. Στον αγώνα, ο Randy Orton ήταν κοντά στην νίκη μέχρι που το ματς οδηγήθηκε στο ringside ώστε ο Alberto Del Rio να χτυπήσει με μια καρέκλα τον αντίπαλό του για να λήξει με DQ.


Όμως, όταν οι δύο Superstars μπήκαν στο ρινγκ, η απάντηση από τον Viper δεν άργησε να έρθει χτυπώντας από το πουθενά με RKO τον Μεξικανό, στέλνοντας ένα μήνυμα στον Brock Lesnar.


Rhyno vs. Heath Slater

Το Hottest Free Agent στο WWE νωρίτερα στα backstage ζήτησε από τον Gore Machine να τον αφήσει να πάρει την νίκη καθώς την χρειάζεται, αυτός του τόνισε ότι λυπάται, αλλά κάτι τέτοιο καλύτερα να το βγάλει από το μυαλό του.


Είδαμε ένα σύντομο αγώνα, και παρά τις προσπάθειες του Slater να κλέψει την νίκη βάζοντας τα πόδια του στα σχοινιά σ' ένα βρώμικο pinfall, ο Rhyno "τρύπησε" το στομάχι του αντίπαλου του με ένα δυνατό GORE.


Carmella vs. Natalya

Πριν η αναμέτρηση ξεκινήσει η Natalya επιτέθηκε στην Carmella, ωστόσο κατά την διάρκεια του αγώνα η δεύτερη κατάφερε να πάρει την νίκη με Code of Silence.


Dean Ambrose & Dolph Ziggler vs. Bray Wyatt & Erick Rowan

Στο main event της βραδιάς, τις διαφορές τους σε Tag Team Match έλυσαν οι Dean Ambrose, Dolph Ziggler, Bray Wyatt και Erick Rowan, οι οποίοι ξεκίνησαν μια αντιπαράθεση από την αρχή του επεισοδίου. Ωστόσο, νικητές της σύγκρουσης ήταν οι babyfaces με τον Dolph Ziggler να δίνει την νίκη με Superkick στον Erick Rowan.


Πριν οι κάμερες του επεισοδίου κλείσουν, ο Showoff δέχτηκε ένα Dirty Deeds από τον Dean Ambrose, καθώς στο SummerSlam θα τεθούν αντιμέτωποι σε One on One Match για το WWE Title.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη