IMPACT WRESTLING 11/08/2016: Όλο το χρυσό στον Lashley!


Ακόμη ένα τίτλο έβαλε στο στρατόπεδο του ο Lashley στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του TNA, με επιτυχία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ο Aron Rex (Damien Sandow), παραδέχτηκε πως είναι "Broken" ο Jeff Hardy, εξελίξεις στην κατηγορία των γυναικών και στην κάρτα του Bound For Glory.

Το επεισόδιο άνοιξε ο EC3, μέσα από ένα promo τόνισε ότι πως στο Bound For Glory θα πάρει πίσω τον παγκόσμιο τίτλο, μέχρι που τον διέκοψε ο Bobby Lashley για να του ισχυριστεί πως δεν μπορεί να τον κερδίσει γιατί είναι ο καλύτερος στην εταιρία, όλα αυτά κράτησαν μέχρι που τους διέκοψε ο James Storm για να υπογραμμίσει ότι θα αποχωρήσει με τους τίτλους γύρω από την μέση του.


Ξαφνικά, ξέσπασε ένα brawl ανάμεσα στους δύο πρωταθλητές, Lashley και Storm, όπου οδηγήθηκε στα παρασκήνια. Εκείνη την στιγμή μόνος του στο ρινγκ έμεινε ο EC3 αλλά βρήκε και αυτός τον μπελά του καθώς χρειάστηκε την βοήθεια του Eddie Edwards για να ξεμπερδέψει από το εμπόδιο των Moose και Mike Bennett.


EC3 & Eddie Edwards vs. Mike Bennett & Moose

Αμέσως μετά το segment, οι δύο ομάδες προχώρησαν σε ένα Tag Team Match. Η συνεργασία των babyfaces ήταν καλύτερη, όμως ηττήθηκαν χάρις το Go To Hell (Sitout Chokebomb) του Moose.


Το ντεμπούτο του Aron Rex

Το ντεμπούτο του στο TNA έκανε ο γνωστός σε όλους μας, Damien Sandow, ανανεωμένος, με νέα ονομασία, και αποφασισμένος για νέους στόχους. Συγκεκριμένα, ο Aron Rex προχώρησε σε ένα promo μέσα στην θερμή υποδοχή του κοινού, όπου ανέφερε διάφορες "σπόντες" στους πρώην εργοδότες του έχοντας ως παράδειγμα το τελικό αποτέλεσμα των Bobby Lashley, EC3, και Drew Galloway. Πριν αποχωρήσει υπογράμμισε πως ήρθε στο TNA για να αποδείξει αυτό που αξίζει.


Marti Bell vs. Gail Kim

Στο No Disqualification Match αγωνίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο οι Bell και Kim, ωστόσο η Gail κατάφερε να πάρει την νίκη με ένα έξυπνο Roll-Up, αλλά στην συνέχεια η Maria ανάγκασε τις Ashley και Bell να επιτεθούν στην νικήτρια, μέχρι που βρέθηκε η Jade για να καθαρίσει το ρινγκ.


The Hardys vs. The Tribunal

Στην αρχή εμφανίστηκε ο Matt Hardy και αφέθηκε σ' ένα promo στο οποίο τόνισε πως μαζί με τον Brother Nero, Jeff Hardy, θα κατακτήσουν τα Tag Team Championships. Ωστόσο τους διέκοψαν οι Tribunal για να ξεκινήσει ο αγώνας. Σε ένα σύντομο ματς ο Jeff Hardy με Twist of Fate έδωσε την νίκη στην ομάδα του, όμως όταν ο αγώνας τελείωσε ο Extreme Enigma "τρελάθηκε" και μοίρασε 6 Twist of Fates στην αντίπαλη ομάδα, ενώ πήρε ένα table και το έσπασε επάνω στο ταλαιπωρημένο σώμα του Coach Snow. Το segment έκλεισε με τον Jeff να προσγειώνει τον εαυτό του επάνω σε ακόμη ένα table με Swanton Bomb.


Drew Galloway - Promo

Σε ακόμη ένα promo αφέθηκε ο Drew Galloway, με λίγα λόγια ανέφερε πως ο EC3 ζηλεύει την θέση του και προσπαθεί να παρεμποδίσει την καριέρα του. Ωστόσο πριν αποχωρήσει από την αρένα, προκάλεσε τον EC3 σε αγώνα με τον νικητή να κερδίζει το εισιτήριο για το main event του Bound For Glory.


Titles vs. Title Match
Bobby Lashley (c) vs. James Storm (c)

Στο main event του εβδομαδιαίου Impact, είδαμε τον James Storm να δίνει όλες τις δυνάμεις του χτυπώντας με 3 Last Call τον αντίπαλό του, ωστόσο ο Lashley χρειάστηκε μόλις 2 Spear για να κερδίσει τον αγώνα και να στεφθεί TNA World Heavyweight Champion, X-Division Champion, και King of the Mountain Champion.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη