Νωρίς για Bálor, φαβορί ο Rollins !

Ο Αποστόλης Μάρης γράφει την άποψή του στο Ringside House για την μεγάλη μάχη των Finn Bálor και Seth Rollins για το WWE Universal Championship στις 21 Αυγούστου στο SummerSlam.

Δεν έχει περάσει σχεδόν ούτε ένας μήνας (25 Ιουλίου ήταν), από το ντεμπούτο του Finn Bálor στο main roster και συγκεκριμένα στο RAW. Ωστόσο το WWE επέλεξε την ημέρα των γενεθλίων του να του κάνει το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε, του χάρισε μια τρομερή νίκη στον πρώτο του αγώνα κόντρα στους Rusev, Cesaro, και Kevin Owens σ' ένα Fatal 4-Way Match, ενώ δύο ώρες αργότερα, σόκαρε το WWE Universe κερδίζοντας και τον Roman Reigns για να αναδειχθεί υποψήφιος αντίπαλος του Seth Rollins στο μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού, WWE SummerSlam.

Έχοντας αντίπαλο έναν 2 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και σίγουρα έναν από τους σπουδαιότερους παλαιστές της Modern Era, το έργο του Ιρλανδού είναι δύσκολο. Ο Rollins από την επιστροφή του (Extreme Rules) μέχρι σήμερα έχει ως στόχο την κατάκτηση του κορυφαίου τίτλου, μπορώ να πω πως έφτασε κοντά (στο Money In The Bank) αλλά το Cash-In του Dean Ambrose του προκάλεσε πραγματική καταστροφή στα σχέδιά του. Πήρε άλλη μια ευκαιρία στο Battleground, και ηττήθηκε σε Triple Threat Match από τους Reigns και Ambrose ενώ νωρίτερα είχε χάσει ακόμη δύο title matches σε επεισόδια των RAW και SmackDown από τον Lunatic Fringe.

Και φτάνουμε στο SummerSlam, Finn Bálor και Seth Rollins έρχονται αντιμέτωποι για το νεοσύστατο WWE Universal Championship. Και η αλήθεια είναι ο,τι θεωρώ φαβορί τον Rollins διότι είναι αρκετά νωρίς για τον Bálor, ο Ιρλανδός σίγουρα θα πάρει μεγάλες ευκαιρίες καθώς έχει ικανοποιήσει τον Mr. McMahon από την πρώτη στιγμή. Επίσης, πρέπει να σημειώσω το γεγονός ότι χρειάζεται μεγαλύτερη δουλειά στο μικρόφωνο.

Είναι μεγάλη ειρωνεία το να κερδίσει τον κορυφαίο τίτλο του RAW και να πάρει την θέση του Seth Rollins ως ηγέτης του σόου σε λιγότερο από 1 μήνα, εφόσον υπάρχουν άλλοι κι άλλοι Superstars που δίνουν μάχη κόντρα σε όλες τις συνθήκες για μια θέση έστω και στην main event scene εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια. Δεν θέλω να υποτιμήσω τον King Demon διότι από το NXT με έχει ικανοποιήσει η προσπάθειά του και η δουλειά που έχει προσφέρει εντός ρινγκ, αλλά όπως ανέφερα προηγουμένως, είναι πολύ νωρίς.

Θα σταματήσω εδώ, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην εκπομπή προβλέψεων στις 19 Αυγούστου για το NXT TakeOver: Brooklyn II, και SummerSlam 2016...


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη