SMACKDOWN - RAW: Σε ποια στέγη βρίσκεται η μεγαλύτερη δύναμη;


Χρόνια είχαμε να δούμε αυτόν το τίτλο και να υποστηρίζεται αντάξια. Και τα 2 Brands είναι ισοδύναμα και με Hot ονόματα με  τον Dean Ambrose να οδηγεί το μπλε Brand και ένα από τους Finn Balor και Seth Rollins να διεκδικούν τον νέο τίτλο και το τιμόνι για το μακροβιότερο show του WWE. Πάμε όμως να δούμε τις διαφορές των 2 shows.

RAW


Χάρη στο ταλέντο και στη πονηριά του Lunatic Fringe o τίτλος ανήκει στο SmackDown Live οπότε το RAW έπρεπε να κοντραριστεί για τα καλά με το Show της Τρίτης και με την δημιουργία ενός Major (μεγάλου) τίτλου όπως είναι ο WWE Universal Championship.

Οι Finn Balor και Seth Rollins έρχονται αντιμέτωποι στο μεγαλύτερο Show του καλοκαιριού για να αναδειχθεί ο πρώτος WWE Universal Champion και Face of RAW. Προσωπική άποψη και πρόβλεψη ο Seth Rollins γίνεται ο πρώτος κάτοχος (ξανά) της νέας ζώνης διότι είναι στο ζενίθ της καριέρας του και είναι hot όνομα αυτή τη στιγμή.

Επίσης, το United States Championship βρίσκεται στο RAW με έναν πολύ ισχυρό Rusev. Καλό θα ήταν να βλέπαμε ένα πιο νέο πρόσωπο να φοράει αυτή τη ζώνη και γιατί όχι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του NXT που έγιναν Drafted στο κόκκινο σόου;

Το Women’s Championship μετά την κατάκτηση από την Sasha Banks και την κατεδάφιση του title reign της Charlotte, έχει πάρει (και θα πάρει) μεγάλο prestige. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν θα σπάσει το ρεκόρ της Charlotte η Sasha. Προσωπικά ότι πιο δυναμικό μετά την AJ Lee.

Το κόκκινο σόου κατέχει και τον 3ο μεγαλύτερο τίτλο της εταιρίας, τους ομαδικούς τίτλους. Η New Day είναι μια από τις καλύτερες tag team που έχουν περάσει τα τελευταία 5 χρονιά σίγουρα. Με την ήττα από την φαμιλιά του Bray Wyatt στο Battleground δεν ξέρουμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για τους WWE Tag Team Champions of The World (αν το διαβάσατε σαν τον Woods είστε θεοί). Πιθανό να επεκταθεί το τεράστιο title reign μέχρι το SummerSlam.

Συνολική βαθμολογία του RAW: 8.5/10

SMACKDOWN


Με τον Lunatic Fringe "Face of SmackDown" το μπλε σόου ξαναπαίρνει ζωή και χτυπάει κατακούτελα το RAW καθώς πήρε τον WWE World Championship στο show της Τρίτης. Αρχίζει και γίνεται ενδιαφέρον το SD καθώς όπως είπε και ο General Manager, Daniel Bryan, επικεντρώνεται στο In-Ring Performance και όλοι έχουν ευκαιρίες.

Όπως είδαμε ό,τι υποστήριξε ο GM γίνεται καθώς ο Dolph Ziggler πατάει τα πόδια  του στο Main Event και ειδικότερα του SummerSlam. Άραγε ο Show Off θα πάρει τον τίτλο από τον Dean Ambrose; H απάντηση είναι πως μάλλον όχι για το λόγω ότι είναι το babyface character ο Dean και αυτή τη περίοδο φέρνει περισσότερη τηλεθέαση (λογική τηλεόρασης).

Ο Ιntercontinental Champion εδώ και 4 μήνες (αν δεν κάνω λάθος), με την επιστροφή της Maryse καταφέρνει να διατηρεί με πανούργο τρόπο τον τίτλο. Φήμες λένε ότι ο Neville κάνει πρόβα τον τίτλο γύρω από την μέση του.

Βαθμολογία του SmackDown: 8.5/10


Τα 2 Brands έρχονται ισάξια και ισόπαλα διότι ακόμα είναι αρχή για να πούμε ποιο υπερτερεί με διαφορά. Σαφώς το RAW έχει τους περισσοτέρους τίτλους αλλά και το SD δεν φαίνεται να χάνει την ψυχραιμία του αφού από την πρώτη κιόλας εβδομάδα είχαμε ένα δυναμικό ξεκίνημα.

Περιμένω και τα δικά σας σχόλια...


για το Ringside House,
Κώστας Τζώρτζης
Νεότερη Παλαιότερη