Όταν ο Roddy Piper θυμήθηκε τις τελευταίες μέρες του Chris Benoit


Ήταν στα μέσα Μαρτίου του 2014 (όταν ο Rowdy ζούσε) όπου Roddy Piper έκανε μερικές δηλώσεις σχετικά με τις τελευταίες μέρες ζωής του αείμνηστου Chris Benoit.

Η ιστορία πίσω από την οικογένεια του Chris Benoit είναι πλέον γνωστή σε όλους μας αφού όπως επισήμαναν οι αρχές το καλοκαίρι του 2007 σκότωσε την οικογένεια του και έπειτα έβαλε τέλος στην ζωή του. Ωστόσο προηγουμένως ο άλλοτε United States πρωταθλητής είχε περάσει από δύσκολα στάδια στην ζωή του και κυρίως την στεναχώρια για τον θάνατο του Eddie Guerrero η οποία τον οδήγησε σε βαριά κατάθλιψη.



«Μου άρεσε ο Chris, μπορώ να πω!» ανέφερε ο Rowdy.

«Ήμασταν στο εξωτερικό, ένα μήνα πριν τον θάνατό του, και ήμασταν σε ένα εστιατόριο μαζί με άλλους WWE Superstars. Ξαφνικά, μπήκα σε ένα μπαρ και είδα τον Chris να καθόταν μόνος του με την πλάτη του στον τοίχο, ενώ δάκρυα κυλούσαν από τα μάτια του...» τόνισε ο WWE Hall of Famer.

«Κάθισα δίπλα του και τον ρώτησα, "τι κάνεις;", αυτός δεν μου απάντησε και μου είπε "θες ένα ποτό;" ωστόσο κάθισα και ήπια ένα ποτό μαζί του. Έπειτα του είπα "πάμε πάνω Chris, έλα να σε πάω στο δωμάτιο", τον πήγα στο δωμάτιο του και τον έβαλα εγώ μέσα. Η φωνή του ήταν τόσο ταλαιπωρημένη, δεν ήταν καλά τον τελευταίο μήνα πριν τον θάνατό του. Ήταν πραγματικά πολύ καλός άνθρωπος ο Chris» υπογράμμισε ο Roddy.

«Ξέρεις ποιο ήταν το πρόβλημα; Κανείς... κανείς δεν του μιλούσε για κάποιο διάστημα, ήταν μόνο αυτός και η οικογένειά του. Είχε λίγους φίλους! Τον αγαπούσα πολύ τον Chris!»



Ο Chris Benoit όπως είδατε και στα λεγόμενα που είχε αναφέρει ο Roddy Piper, είχε ελάχιστες επαφές τους τελευταίους μήνες με το υπόλοιπο ρόστερ, αξιοσημείωτο ήταν πως έκλαιγε συνέχεια από την στεναχώρια του. Για να το πούμε αλλιώς, από το 2006 και μετά η ψυχολογία του κυριολεκτικά καταστράφηκε. Και ένας από τους κύριους λόγους ήταν ο θάνατος του αγαπημένου του φίλου, Eddie Guerrero.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη