Dolph Ziggler: 10 λόγους για τους οποίους άξιζε αυτό το Push


Όπως όλοι ξέρουμε ο ShowOff κατάφερε να κερδίσει το 6-Pack Challenge στο SmackDown και έτσι θα αντιμετωπίσει τον Dean Ambrose για την WWE World Title στο SummerSlam. Παρ' όλα αυτά υπάρχει ακόμα κόσμος ο οποίος δεν πιστεύει σε αυτόν. Γι' αυτό λοιπόν σας παρουσιάζουμε 10 λόγους για τους οποίους ο Dolph Ziggler έπρεπε να πάρει αυτή την ευκαιρία.

10) Δουλεύει στο WWE για περίπου 15 χρόνια


O Dolph Ziggler υπέγραψε με το WWE το 2004, όπου τότε πάλεψε 2 χρόνια στο Ohio Valley Wrestling πριν κάνει το ντεμπούτο του στις τηλεοράσεις με την Spirit Squad με το όνομα Nicky. Το Spirit Squad βέβαια δεν τα πήγε καλά και έτσι ο Ziggler ύστερα από πολύ δουλεία κατάφερε λίγα χρόνια αργότερα να κάνει σόλο ντεμπούτο το 2008 με το όνομα που έχει μέχρι και σήμερα.

9) Έχει βελτιωθεί περισσότερο στο μικρόφωνο


Ένα αρνητικό που είχε ο Dolph Ziggler νωρίς στην καριέρα του ήταν η σχέση του με το μικρόφωνο, ήταν κάτι σαν τον Roman Reigns του σήμερα. Βέβαια με δουλεία και πείσμα κατάφερε να μιλάει από την καρδία του χρησιμοποιώντας πολύ συναίσθημα. Πλέον μπορούμε να πούμε πως είναι και από τους καλύτερους στο μικρόφωνο.

8) Δεν έχει πρόβλημα με τραυματισμούς


Για να λέμε και την αλήθεια, το WWE είχε δώσει μία ευκαιρία στον Dolph Ziggler νικώντας το Money In The Bank Match το 2012 και κάνοντας Cash-In στον Alberto Del Rio στο RAW μετά την WrestleMania 29. Για κακή του τύχη όμως η μοναδική φορά που τραυματίστηκε σοβαρά έτυχε να είναι μερικές μέρες αφού είχε κερδίσει την ζώνη παθαίνοντας concussion και μένοντας εκτός Ring για 70 μέρες. Βέβαια ένας τραυματισμός μέσα σε 15 χρόνια δεν είναι αρκετός για να στερήσει κάποιον τίτλο στον ShowOff.

7) Τον αγαπάει το κοινό


Απ' ότι έχουμε καταλάβει το WWE άρχισε να ''ξυπνάει'' μετά το Brand Split και έτσι άρχισε να δίνει ευκαιρίες σε παλαιστές που έχουν μαζί τους την αγάπη από τον κόσμο. Ένας από αυτούς τους παλαιστές βέβαια είναι και ο Dolph Ziggler ο οποίος έχει καταφέρει να πετύχει ένα από τα μεγαλύτερα crowd reactions στην ιστορία κάνοντας Cash-In την βαλίτσα του.

6) Δεν έχει πολλά χρόνια για να προσφέρει ακόμα


Μερικές μέρες πριν ο Dolph Ziggler έσβησε 36 κεράκια στην τούρτα του. Αυτό βέβαια σημαίνει πως είναι στα ''μισά'' της καριέρας του, οπότε δίνοντας του αυτό το Push θα μπορέσει σε μερικά χρόνια να χάσει Feuds από πιο μικρούς παλαιστές κάνοντας τους να φαίνονται περισσότερο δυνατοί. Αν συνέχιζε να χάνει Feuds όπως έκανε με τους Corbin/Rusev δεν θα έχει κανένα απολύτως νόημα.

5) Η ικανότητα του στο ρινγκ


Ο Dolph Ziggler δεν φημίζεται για την δύναμη του. Δεν είναι από τους παλαιστές που θα σηκώσουν τον Big Show για να του κάνουν Suplex. Πέρα από αυτό όμως υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο Ziggler; Είναι τρομερά ευλύγιστος και μπορεί να mix-άρει φοβερά την τεχνική με την αθλητικότητα του, όπως επίσης είναι ίσως και ο καλύτερος ''Seller'' του WWE αυτή την στιγμή.

4) Δίνει το 100% σε όλα του τα Match


Είτε αγωνίζεται σε κάποιο ασήμαντο Match με τον Bo Dallas είτε παίζει με τον John Cena στο Main Event της WrestleMania για την WWE Championship, ο Ziggler έχει αποδείξει πως αγωνίζεται σε κάθε Match σαν να είναι το τελευταίο του. Μπορούμε να το δούμε και στο πρόσωπο του ότι δίνει τα πάντα για μία ευκαιρία, δεν θα τα παρατήσει ποτέ.

3) Εξαιρετικός ο ρόλος του σαν Face αλλά και σαν Heel


Στην αρχή της solo καριέρας του ξεκίνησε σαν Heel για περίπου 5 χρόνια και από το 2012 μέχρι σήμερα έχει γίνει Face παίζοντας και τους 2 ρόλους φανταστικά. Σαν Heel ξέρει πως να κάνει τον κόσμο κυριολεκτικά να τον μισεί, ενώ ο κόσμος λατρεύει την ψυχή του μαχητή και του ''Underdog'' που έχει σαν Face.

2) Μπορεί να κάνει κάποια άλλη εταιρεία καλύτερη


Το WWE γνωρίζει ότι στο παρελθόν έχει κάνει μεγάλα λάθη αφήνοντας παλαιστές να φύγουν από την εταιρεία χωρίς να τους δίνει ευκαιρίες. Αν και ο Ziggler δεν είναι όσο νέος όσο ήταν ο AJ Styles ή ο Drew McIntyre όταν έφυγαν από το WWE, θα μπορούσε πολύ εύκολα να βοηθήσει κάποια άλλη εταιρεία με το μεγάλο όνομα που έχει χτίσει.

1) Δεν είναι ο Roman Reigns


Δεν νομίζω να χρειάζεται να προσθέσω κάτι. Οι περισσότεροι θα καταλάβουν από μόνοι τους.


για το Ringside House,
Κώστας Θανάσης
Νεότερη Παλαιότερη