Δεν αποκαλύφθηκε ο αντίπαλος του Brock Lesnar για το SummerSlam.


Αρχικά το WWE.com είχε ανακοινώσει πως στο επερχόμενο επεισόδιο του SmackDown θα ανακοινωθεί ο αντίπαλος του Brock Lesnar για το SummerSlam 2016.

Κατά τη διάρκεια του μπλε επεισοδίου δεν αποκαλύφθηκε ο αντίπαλος του Brock Lesnar, και το γεγονός αυτό ευθύνεται στα spoilers, η εταιρία προσπάθησε να τα αποφύγει ώστε να μαζέψει περισσότερες προβολές το σόου. Έτσι, το WWE θα κάνει δημόσια την ανακοίνωση αφού γίνει το editing του επεισοδίου όπου εκεί θα προστεθεί η επίσημη ενημέρωση για το ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Beast Incarnate.

Φήμες:
Αρκετές φήμες μέσω των social media εξέδωσαν διάφορες αναρτήσεις περί Randy Orton, Kevin Owens, έως και το αποκορύφωμα που ακούει στο θρυλικό όνομα... Kurt Angle!

Διαψεύσεις:
Οι οπαδοί που έδωσαν παρών στα γυρίσματα του Thursday Night SmackDown αυτή την Τρίτη, διέψευσαν πως οι φήμες περί Randy Orton δεν ισχύουν.

Κατά τη δική άποψη, το WWE έκανε την καλύτερη επιλογή που δεν έβγαλε την ανακοίνωση στα γυρίσματα του SmackDown, καθώς θα υπήρχαν spoilers με αποτέλεσμα το επεισόδιο να πάρει και λιγότερες προβολές, αλλά και να χαθεί όλο το ενδιαφέρον που είχε συγκεντρωθεί το τελευταίο 48ωρο. Μείνετε συντονισμένοι...


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη