NXT 15/06/2016: Συμφωνία με τον Δαίμονα!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο επεισόδιο μετά το NXT TakeOver: The End, συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 3 αναμετρήσεις και ένα όμορφο segment ανάμεσα σε Finn Balor και Shinsuke Nakamura, κλείνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη φορά.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

The Authors of Pain vs. Local Competitors

Τον πρώτο τους αγώνα στο NXT έδωσαν οι Authors of Pain, οι δυο superstars έκαναν το ντεμπούτο τους στο περασμένο event του NXT TakeOver: The End και επιτέθηκαν στους American Alpha. Αυτή την εβδομάδα όμως, οι δυο ισχυροί powerhouses πήραν την πρώτη τους νίκη κόντρα σε δυο άγνωστους performers.


Carmella vs. Tessa Blanchard

Στον γυναικείο αγώνα της βραδιάς, η Carmella δεν φάνηκε να δυσκολεύτηκε τόσο κόντρα στην Tessa Blanchard, αφού επικράτησε στην αναμέτρηση με υποταγή.


TM61 vs. Blake & Murphy

Οι Blake & Murphy έκαναν ένα reunion αλλά δεν κατάφεραν τίποτα το σπουδαίο, φαίνεται πως οι δρόμοι τους θα χωρίσουν μια και καλή. Συγκεκριμένα αυτή την εβδομάδα άλλη μια σημαντική νίκη έβαλαν στο ιστορικό τους οι TM61 μετά το εντυπωσιακό Thunder Valley.


Tye Dillinger vs. Andrade Almas

Ο ηττημένος του NXT TakeOver: The End προκάλεσε ξανά τον αντίπαλό του σε μια ρεβάνς, αλλά τα σχέδια του δεν βγήκαν όπως τα είχε υπολογίσει και ο ίδιος. Ο Μεξικανός πήρε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στη σειρά, αφού πέρασε τον αντίπαλο του από Double Knees into the Corner.


Shinsuke Nakamura challenges Finn Bálor

Ο Finn Balor έκανε την είσοδο του μέσα σε δυνατή υποδοχή από το κοινό, ο Demon αναρωτήθηκε πιο είναι το επόμενο του βήμα, έτσι εμφανίστηκε ο Shinsuke Nakamura ο οποίος του αποκάλυψε πως είναι ένα από τα μεγαλύτερά του είδωλα, αλλά για να γίνει πρωταθλητής θα πρέπει να κερδίσει το ίδιο το είδωλο. Έτσι οι δυο superstars έκλεισαν το ραντεβού τους ανακοινώνοντας την αναμέτρηση.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:

για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη