RAW 22/02/2016: Έκανε συμφωνία με τον Διάβολο!



Την επιστροφή του στο WWE πραγματοποίησε ο Shane McMahon και αποκαλύφθηκε πως είναι ο αντίπαλος του Undertaker στην Wrestlemania, τα βρήκαν Y2J & AJ Styles, αγανακτισμένος ο Ryback, φωτιά ανάμεσα στους Dean Ambrose & Brock Lesnar.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Εμφανίστηκε ο Vince McMahon και παρέδωσε το Vincent J. McMahon award στην κόρη του, Stephanie McMahon, η Steph δεν πρόλαβε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της μιας και διακόπηκε από τον...Shane McMahon που έκανε την είσοδο στο RAW μετά από 7 χρόνια του και σόκαρε τον κόσμο. Ο Shane O' Mac είπε πως αξίζει αυτός το βραβείο και είπε πως η Stephanie και ο Triple H έχουν καταστρέψει το WWE και έχουν ρίξει ραγδαία την τηλεθέαση, η αδερφή του αποκάλεσε τον Shane quitter και ζήτησε επιβεβαίωση από τον πατέρα τους ο οποίος την έδωσε. Αφού η Stephanie αποχώρησε ο Shane είπε πως θέλει τον έλεγχο του Monday Night RAW, o Vince ανακοίνωσε πως για να του δώσει αυτό που θέλει πρέπει να κερδίσει τον Undertaker στην Wrestlemania σε Hell in a Cell match αλλά αν χάσει χάνεται για πάντα από την εταιρεία, o Shane συμφώνησε και η συμφωνία έκλεισε.


Θα συναντηθούν στο Devil's Playground στην Wrestlemania


Lucha Dragons & Neville vs The New Day

Άλλη μια σπουδαία νίκη κατάφεραν να πάρουν οι New Day, o Sin Cara πήγε να κρίνει το αποτέλεσμα αλλά ο Kofi Kingston του τράβηξε την μάσκα και τον αποσυντόνισε οδηγώντας τον κατευθείαν στο νικηφόρο Trouble in Paradise.


Backstage, η JoJo ενημέρωσε πως ο Dean Ambrose το μεσημέρι δέχτηκε επίθεση από τον Brock Lesnar και βρίσκεται στο νοσοκομείο, ο Roman Reigns είπε πως περιμένει να έρθει η Wrestlemania και να αντιμετωπίσει τον Triple H μπροστά σε όλο αυτό τον κόσμο.

Εμφανίστηκαν οι Brock Lesnar & Paul Heyman με τον δεύτερο να αποθεώνει τον Beast Incarnate, είπε πως χθες στο Fastlane αφού έστειλε τους Dean Ambrose & Roman Reigns στην Suplex City και παραλίγο να υποτάξει τον Reigns με το Kimura Lock. Είπε πως όποιος και να είναι στο Main Event της Wrestlemania ο Lesnar θα είναι πιο ενδιαφέρον όταν είναι στην κάρτα αγώνων, ύστερα έκανε κάποιου είδους Open Challenge για αντίπαλο στην Wrestlemania και εμφανίστηκε ο Dean Ambrose που είχε κλέψει το ασθενοφόρο και είπε πως θέλει No Holds Barred Street Fight match μαζί του στην Wrestlemania, ο Brock Lesnar του έκανε F-5 και είπε πως δέχεται!


The Usos vs The Ascension

Πριν το match εμφανίστηκαν οι Dudley Boyz και είπαν στους Usos πως ο πατέρας τους πρέπει να τους δείξει τι σημαίνει σεβασμός. Χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα οι Usos κέρδισαν την μασονική ομάδα με το Top Rope Splash.


Εμφανίστηκε ο Chris Jericho και κάλεσε τον AJ Styles στην αρένα, ο Y2J έδωσε συγχαρητήρια στον Styles και παραδέχτηκε πως είναι όντως ο Phenomenal One. Οι δύο τους την ώρα της χειραψίας τους διακόπηκαν από τους Social Outcast που μπήκαν για να χλευάσουν τον Jericho επειδή έκανε  tap-out  στο Fastlane.

Chris Jericho & AJ Styles vs The Social Outcasts

Στο ringside ήταν οι Adam Rose και Bo Dallas. Πανεύκολη νίκη για τους Y2AJ με τον Chris Jericho να "κλειδώνει" τον Curtis Axel στο Walls of Jericho.


Backstage, o Triple H είπε πως ο Shane McMahon ήταν και θα είναι πάντα μια αποτυχία και πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί για αυτόν.

The Wyatt Family vs Big Show, Kane & Ryback

Στο ringside βρισκόταν ο Braun Strowman. Την ώρα που οι νικητές του Fastlane έδειχναν ππως θα έκαναν το 2-0 υπέρ της Wyatt Family, ο Ryback παράτησε την ομάδα του και έφυγε στην μέση του αγώνα δημιουργώντας έτσι το dustraction για να χτυπήσει ο Bray Wyatt τον Kane με το Sister Abigail για την νίκη.


Backstage, o Ryback είπε πως ο λόγος που έφυγε είναι ότι κέρδισε στο Fastlane και δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει κάτι, πως βαρέθηκε να βρίσκεται σε tag teams και πως πρέπει να αποδείξει τι αξίζει σαν μονάδα.

Sasha Banks vs Naomi

Η Tamina Snuka ήταν στο ringside. Μετά από distractions της Tamina η Becky Lynch εμφανίστηκε για να την απωθήσει έτσι ώστε η Sasha να πάρει την νίκη με το Bank Statement. Μετά το match εμφανίστηκε η Charlotte και είπε πως οι επόμενες εβδομάδες θα έχουν πλάκα μέχρι να διαλέξει ποια από τις δύο Dives θα διεκδικήσει τον τίτλο της.


Ανακοινώθηκε πως ο Godfather θα είναι ο δεύτερος που θα εισαχθεί στο Hall of Fame της κλάσης 2016.


Sheamus vs Roman Reigns

Οι League of Nations βρισκόντουσαν στο ringside. Κατά την διάρκεια του αγώνα οι League of Nations έγιναν banned από τον διαιτητή μετά από τις συνεχείς παρεμβάσεις τους και επέστρεψαν στα αποδυτήρια. Το match δεν πρόλαβε να τελειώσει μιας και ο Triple H έκανε την είσοδο του και επιτέθηκε στον Roman Reigns γεμίζοντας τον με αίματα μετά από Pedigree πάνω στα Steel Stairs.

Δείτε το επεισόδιο

για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη