RAW 01/02/2016: Την πλήρωσε στο τέλος ο Ambrose!


Τον μπελά του βρήκε ο Dean Ambrose που τόλμησε να ερθει τετ-α-τετ με τον Beast Incarnate, ανακοινώθηκε title match για το Fastlane, official face turn για την Sasha Banks, έβαλε στην θέση του ο AJ Styles τον Miz, επίθεση της Wyatt Family στον Big Show. Διαβάστε Παρακάτω.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

To show ξεκίνησε με τους Brock Lesnar & Paul Heyman να κάνουν την είσοδο τους στην αρένα. Ο Heyman αναφέρθηκε στο ότι η Wyatt Family την έστησε στον Beast Incarnate για να μείνει έξω από το title picture και είπε πως όταν ο Lesnar τελειώσει κάποιες άλλες δουλειές θα τους δείξει τι παθαίνει όποιος τον προκαλεί. Συμπλήρωσε πως η Stephanie McMahon έκανε αυτό που ήταν καλύτερο για την εταιρία βάζοντας τον Lesnar στο Main Event του Fastlane στο οποίο θα διαλύσει τους Ambrose & Reigns και θα αντιμετωπίσει τον HHΗ στην Wrestlemania. Εμφανίστηκε ο Dean Ambrose και είπε πως δεν είναι ηλίθιος και πως δεν φοβάται τον Lesnar παρακαλόντας τον να τον πάει επίσκεψη στην Suplex City.


Kalisto vs Rusev

Στο commentary βρισκότανε ο Alberto Del Rio. Μεγάλη αντοχή και αντίσταση έδειξε ο μασκοφόρος champion στον Bulgarian Brute, o πρώτος πήρε την νίκη από Count-Out προλαβαίνοντας να μπει στο ring τελευταία στιγμή αφού έστειλε τον Rusev στο barricade με Diving Hurricanrana από το announce table.


Οι δύο τους θα τα πουν στο Fastlane


Backstage, οι Ambrose & Reigns περιμένουν την Stephanie McMahon καθώς ο τίτλος βρίσκεται σε βιτρίνα, η Steph παινεύτηκε για το πως ο σύζηγος της πήρε τον τίτλο από τον Roman Reigns στο Royal Rumble αλλά ο Roman Reigns της είπε πως μετά το Fastlane ή αυτός ή ο Dean Ambrose θα φτάσουν ακόμη πιο κοντά στον τίτλο. Η Steph εκνευρισμένη κανόνισε match ανάμεσα στα "αδέρφια" και την New Day για το Main Event.

The Usos vs The Social Outcasts

Στο ringside βρισκόταν ο Heath Slater. Χωρίς πολλά πολλά οι Usos επιβλήθηκαν τον υποτιμημένων superstar με τον Jimmy να μοιράζει Super Kick στους πάντες και να παίρνει την νίκη με Top Rope Body Splash στον Adam Rose.


Εμφανίστηκε ο Miz ια να παρουσιάσει το MizTV με καλεσμένο τον AJ Styles. Ο Moneymaker δεν έδωσε μικρόδωνο στον AJ ο οποίος φάνηκε ήπιων τόνων μετά από το "μονότερμα" που τον πήρε ο Miz μιλώντας για το παρελθόν και την ίδια την ζωή του και του πρότεινε να γίνει ο mentor του για να καταφέρει να επιβιώσει στο WWE. O Phenomenal One τον έκανε ασήκωτο και τον πέταξε από το ring γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο.


Brie Bella vs Charlotte

Την μεγάλη έκπληξη έκανε η Brie Bella κερδίζοντας την Divas Champion παρά τα distractions του Nature Boy. Η Brie έκανε counter το Natural Selection με Small Package για να κλέψει την νίκη από το πουθενά.


Big Show vs Erick Rowan

Εύκολα πέρασε το εμπόδιο του Face of Vengeance ο World's Largest Athlete με το Chokeslam. Ο γίγαντας δεν χάρηκε την νίκη του αφού κατατροπώθηκε από τα υπόλοιπα μέλη της Wyatt Family.


Titus O'Neil vs Tyler Breeze


Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται πως πάει η πορεία του Prince Pretty στο Main Roster, αυτή την φορά ήταν ο Titus O'Neil που τον βίδωσε στο καναβάτσο με το Clash of the Titus.


Backstage, ο Triple H είπε στον Brock Lesnar πως ο Dean Ambrose πήγε face to face μαζί του και έζησε για να το διηγηθεί και αναφέρθηκε στο ότι χαλαρώνει στην Suplex City, ο Beast Incarnate είπε στον Game ως θα το ανακαλύψει στην Wrestlemania ο ίδιος.

Dolph Ziggler vs Kevin Owens

Στο καλύτερο match της βραδιάς ο Show-off κατάφερε να πετύχει μια σπουδαία νίκη υπέρ του Kevin Owens, o Ziggler έκανε counter το Pop-Up Powerbomb και πήρε την νίκη με ένα γρήγορο Zig-Zag.


Εμφανίστηκε η Sasha Banks και είπε πως επέστρεψε με δικούς της όρους και πως τίποτα δεν θα την σταματήσει από το να γίνει Divas Champion. Εμφανίστηκαν οι Naomi & Tamina να συγχαρούν την Boss με την πρώτη να λέει πως επειδή όλες θέλουν να γίνουν Divas Champion δεν χρειάζεται να χαλάσουν την φιλία τους.

Sasha Banks vs Becky Lynch


Δεν πρόλαβε να έχει καθαρό αποτέλεσμα ο αγώνας μιας και όταν η Becky Lynch βγήκε από το ring οι Naomi & Tamina πήγαν να της επιτεθούν, η Sasha τους είπε να μην το κάνουν και επιτέθηκαν σε εκείνη(!). Όταν ο διαιτητής ανακοίνωσε το αποτέλεσμα του αγώνα η Lass Kicker βοήθησε την Sasha κόντρα στις heel divas.


The New Day vs Dean Ambrose & Roman Reigns

Πριν το match o Xavier Woods είπε πως ο Roman Reigns θα πληρώσει για όλα αυτά που είπε ο Rock την προηγούμενη φορά. Μεγάλη νίκη κατάφεραν να πάρουν τα "αδέρφια" με τον Lunatic Fringe να κάνει το Dirty Deeds στον Big E. Μετά το match οι New Day επιτέθηκαν πισώπλατα στους νικητές πριν εμφανιστεί ο Brock Lesnar και αφήσει αναίσθητο τον Dean Ambrose με το F-5.


Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-raw-2116/


για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη