Royal Rumble 2016: REVIEW.

Ο Αποστόλης Μάρης γράφει στο Ringside House την άποψη του για το πρώτο Pay-Per-View της νέας χρονιάς, μαζί ακολουθεί και η τελική βαθμολογία.

Θα ξεκινήσω με το Kickoff της βραδιάς, εκεί είδα ένα κλασικό Kickoff Match για ένα PPV σαν το Royal Rumble, μπορούσαν να βγάλουν καλύτερο αγώνα διότι είχε μερικά λαθάκια όπως το Pinfall του Mark Herny για το τελικό αποτέλεσμα, παρατήρησα πως το WWE Universe συνεχίζει να αγαπά και να υποστηρίζει τον Damien Sandow, ελπίζω να του δοθεί μια ευκαιρία.
(Βαθμολογία αγώνα: 7,5/10)

Αγώνα της βραδιάς θα χαρακτήριζα με μεγάλη διαφορά το Last Man Standing που έδωσαν οι μεγαλύτεροι Workers αυτή τη στιγμή στην εταιρία, από σπασίματα σε τραπέζια, χτυπήματα με Kendo Sticks, Chairs να εκτοξεύονται από παντού, μόνο αίμα δεν είδαμε. Είμαι πλήρες ικανοποιημένος από τους Dean Ambrose και Kevin Owens, το αποτέλεσμα το θεωρώ απολύτως σωστό, καλό θα ήταν να μαθαίναμε τον νέο Condenter για τον διηπειρωτικό τίτλο που λογικά θα ανακοινωθεί απόψε στο επεισόδιο του Monday Night Raw.
(Βαθμολογία αγώνα: 10/10)

Και περνάμε στην παρέα του Xavier Woods ο οποίος απέκτησε καινούριο.. τρομπόνι!
Οι Tag Team Champions έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να μας κάνουν να γελάσουμε άλλη μια φορά, απολύτως σωστό το αποτέλεσμα διότι πρέπει να γίνουν άμεσα αλλαγές στους Usos, οι αποδοκιμασίες του κοινού ήταν ολοφάνερες. Μέτριος αγώνας θα μπορούσε να βγει ακόμη καλύτερος!
(Βαθμολογία αγώνα: 7/10)

Και ποιος το περίμενε; Για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Kalisto "έκλεψε" το United States Championship και έδωσε τέλος στην θητεία του Alberto Del Rio, καλό ματς και από τις δύο πλευρές, ελπίζω να μην αλλάζει ο τίτλος χέρια κάθε 24ωρο διότι δεν είναι στραγάλια αλλά ένα ιστορικό Championship, αξιοσημείωτο είναι πως ο Del Rio δεν έχει βρει τον εαυτό του από την ημέρα της επιστροφής του και κατά την γνώμη μου αυτό ήταν ένα από τα χειρότερα Title Reign της καριέρας του.
(Βαθμολογία αγώνα: 8,5/10)

Το σακάκι του Ric Flair έδωσε την νίκη στην Charlotte, η αλήθεια είναι πως περίμενα ο "Naitch" να γυρίσει την πλάτη του στην κόρη του ώστε να γίνει και επίσημα ο νέος προσωπικός μάνατζερ της Becky Lynch, ήθελα να κερδίσει η "Lass Kisser" αλλά χάρις την Sasha Banks το Storyline απέκτησε ξανά ενδιαφέρον, μπορούσαν να δώσουν σίγουρα ακόμη καλύτερο ματς.
(Βαθμολογία αγώνα: 8/10)

Και έφτασε η στιγμή για το 30-Man Royal Rumble Match! Όμορφη η έναρξη με την εισαγωγή του AJ Styles στον αγώνα, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα τόσο, αλλά από την στιγμή που το WWE τον παρουσιάζει ως "Phenomenal One" σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να είχε για Theme Song ένα Hip-Hop ή Rap πείτε το όπως θέλετε, θα προτιμούσα μια είσοδος τύπου Sting. Η Wyatt Family "εξόντωσε" ότι αντιστάθηκε μπροστά της αλλά διαφωνώ κάθετα στον γρήγορο αποκλεισμό του Brock Lesnar από το ματς και με τον τρόπο όπου αποκλείστηκε. Επίσης, με εκνεύρισαν αρκετά μερικοί αριθμοί όπως R-Truth, Stardust, Tyler Breeze, και Miz διότι το WWE θα μπορούσε να καλύψει άνετα αυτές τις θέσεις με εισαγωγές μερικών Legends που έδωσαν παρών σε προηγούμενα RR Matches όπως Kevin Nash, Diamond Dallas Page, Scott Steiner, ακόμη και Batista. Και τώρα ας μπω στο ψητό.. Με την επιστροφή του Triple H στην αγωνιστική δράση και τον αποκλεισμό του Roman Reigns από τον αγώνα ένοιωσα μια ανακούφιση από τον εφιάλτη ονόματι.. "Reigns", σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να φύγει με τον τίτλο στα χέρια του από το Ορλάντο ο "Powerhouse", η επιλογή του Triple H να κερδίσει το Royal Rumble πιστεύω πάρθηκε τελευταία στιγμή, και την θεωρώ απολύτως σωστή. Και ποιος δεν θα ήθελε να δει τον "Game" σε ένα Title Reign 4-5 μηνών; ..Κατά πάσα πιθανότητα θα μάθουμε τον νέο υποψήφιο για τον τίτλο απόψε, προσωπικά πιστεύω πως στο Fastlane θα έχουμε ένα One on One Match με τους Roman Reigns και Brock Lesnar να μάχονται για #1 Condenter for the WWE World Heavyweight Championship, και ο νικητής του ζευγαριού θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Triple H στην WrestleMania 32 στο Ντάλας του Τέξας. Ωστόσο ας περιμένουμε το αποψινό επεισόδιο το οποίο φαίνεται να είναι αρκετά ενδιαφέρον.
(Βαθμολογία αγώνα: 9/10)

Βαθμολογία Royal Rumble 2016: 9/10.
του Αποστόλη Μάρη.


Νεότερη Παλαιότερη