RAW 11/01/2016: One vs. All... Brock!





Συνεχίζει να βάζει εμπόδια στον Roman Reigns ο Vince McMahon βάζοντας τον σε match με όλους τους heel superstars, τρομερή αλλαγή τίτλου από το πουθενά, φαίνονται σιγά σιγά οι Social Outcast και επίσημα πλέον ο Brock Lesnar θα είναι στο Royal Rumble match.

Το show ξεκίνησε με όλο το roster να είναι στο stage. Οι Vince & Stephanie έκαναν την είσοδο τους και μίλησαν για το Royal Rumble που θα τεθεί υπο διεκδίκηση το WWE World Heavyweight Championship του Roman Reigns, τα "αφεντικά" ανέφεραν μερικούς "πιθανούς" νικητές του Rumble. Η Wyatt Family εμφανίστηκε στο ringside με τον Bray α υπενθυμίζει πως θα βρίσκονται στο Royal Rumble. Εμφανίστηκε ο Roman Reigns και η Steph τον ρώτησε αν ήρθε να επιτεθεί ξανά στον πατέρα της, ο Champ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τι θα γίνει αν νικήσει το Rumble και κάνει retain τον τίτλο αλλά ο Vince ξεκαρδίστηκε λέγοντας του πως η πιθανότητες να κερδίσει είναι αστρονομικές και πως στο Main Ecent θα δούμε τον Reigns εναντίων όλων. Ακούστηκε το όνομα του Dean Ambrose για τον επόμενο αγώνα και ο Sheamus επιτέθηκε πισώπλατα στον Lunatic Fringe.




Dean Ambrose vs Sheamus

Δεν πρόλαβε να τελειώσει ο αγώνας μια και οι δύο superstars έγιναν Counted-Out μεταφέροντας την μάχη στο ringside. Ο Kevin Owens επιτέθηκε στον Ambrose και επιχείρησε να του κάνει Powerbomb πάνω στο τραπέζι των σχολιαστών αλλά μια ομάδα διαιτητών απώθησε τον Pricefighter.



Backstage, o Dean Ambrose είπε στην Renee Young πως αναπνέει ακόμα και πάει επιτόπου να βρει τον Kevin Owens.

Οι Vince & Stephanie McMahon συνάντησαν τον Paul Heyman στα παρασκήνια, ο εκπρόσωπος του Brock Lesnar τους ενημέρωσε πως ο πελάτης του δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο Royal Rumble αλλά να εξασφαλίσει title match για την Wrestlemania.

Stardust vs Titus O'Neil

Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ο Αλιγάτορας πέρασε το εμπόδιο του Stardust με το Clash of the Titus. Μετά το match ο Cosmic Superstar επιτέθηκε στον νικητή δίνοντας του ένα μήνυμα.



Εμφανίστηκε ο Chris Jericho για να παρουσιάσει το Highlight Reel με καλεσμένους τους New Day. O Y2J στάθηκε σε μερικές αντιδράσεις για την εισαγωγή του στο Royal Rumble και χλεύαζε τους New Day. Εμφανίστηκαν οι WWE Tag Team Champions και προσέβαλαν το show του Chris Jericho και αποδοκιμάστηκαν από το κοινό με τα "Rooty Toodie Booty" Chants μέχρι που μπήκαν στην αρένα οι Usos και είπαν πως αυτοί είναι οι κάτοχοι των Slammy Award και η καλύτερη tag team για το 2015, ο Chris Jericho πρότεινε tag team match όπου οι Kofi Kingston & Big E θα αντιμετωπίσουν τους Usos ενώ αυτός και ο Xavier Woods α βρίσκονται στο ringside αντίστοιχα.



The Usos vs New Day


Πολύ γέλιο προσέφεραν Chris Jericho και Woods με τον πρώτο να σπάει το τρομπόνι του δεύτερου δημιουργώντας το distraction για τον Jey Uso να κλέψει την νίκη από τον Kofi Kingston με Roll-Up.



Ανακοινώθηκε πως το πρώτο μέλος του Hall of Fame 2016 θα είναι ο Sting.

The Wyatt Family vs The Social Outcast

Χωρίς να έχει καθυστερήσει να αρχίσει ο αγώνας, o Ryback έκανε την είσοδο του και επιτέθηκε στην Wyatt Family βοηθόντας τους Social Outcast σε αντίποινα την επίθεση που του έκαναν της προηγούμενη εβδομάδα. H Wyatts υποχώρησαν.


United States Championship
Alberto Del Rio(c) vs Kalisto


Σε ένα εξαιρετικά θεαματικό match ο Kalisto έφυγε από το Tree of Woe αποφεύγοντας το finisher του Mexamerican και σόκαρε τον κόσμο παίρνοντας την νίκη με Leverage Pin για να κατακτήσει το πρώτο singles Championship στην καριέρα του.


Backstage, η Charlotte είπε στην JoJo πως κέρδισε την Βecky Lynch δίκαια και στα ίσια και πως θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει Divas Champion.

Brie Bella vs Charlotte

Το match δεν πρόλαβε να αρχίσει γιατί η Becky Lynch επιτέθηκε στην Divas Champion υποχρεώνοντας την να φύγει από την αρένα.


One vs All
Roman Reigns vs Kevin Owens, The Wyatt Family, The New Day, Stardust, Tyler Breeze, Sheamus, Alberto Del Rio & The Ascension
O αγώνας ξεκίνησε με τον Kevin Owens ενώ οι υπόλοιποι superstars βρισκόντουσαν στο ringside. Κατά την διάρκεια του αγώνα ο Reigns έκανε Superman Punch στους Ascension και ακολούθησε το χάος στο ring με τον Sheamus να κάνει Brogue Kick στον πρωταθλητή. Εμφανίστηκε ο Brock Lesnar και επιτέθηκε σε όλους τους superstars καθαρίζοντας το ring για να κάνει F-5 στον Reigns.



Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-raw-11116/


για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη