Ριζικές αλλαγές στο υλικό του ετοιμάζει το WWE!

Το World Wrestling Entertainment τις τελευταίες μέρες έρχεται σε αντιπαράθεση με πολλούς οπαδούς, διότι το κοινό ζητάει περισσότερα πράγματα, και το υλικό της εταιρίας να γίνει περισσότερο ακραίο, στο οποίο συμφωνεί και προτείνει ο Mick Foley.

Ο πρώην σεναριογράφος της εταιρείας του Κονέκτικατ, Vince Russo σε πρόσφατες δηλώσεις, τόνισε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη καθώς ανέφερε πως είναι πιθανό το USA Network να αναγκάσει το WWE να περάσει σε κάποιες ριζικές αλλαγές, στο υλικό του.

Αναλυτικά ο Russo είπε:
«Άκουσα ότι υπάρχουν κάποιες αναφορές από το USA Network. Ίσως πρέπει να αρχίσουν γίνουν λίγο πιο προκλητικοί. Το USA Network δεν θέλει να είναι πολιτικά ορθό. Αυτό είναι απόφαση του WWE. Κοιτάξτε τα άλλα σόου του USA Network που παίζουν 9-11 το βράδυ. Δεν είναι σόου με κουκλοθέατρο. Τα πάντα εξαρτώνται από το WWE. Αν συνεχίσει αυτή την κατεύθυνση νομίζω ότι θα έχουμε σύγκρουση μεταξύ του WWE και του USA Network και εκεί είναι που θα δούμε κάποιες αλλαγές στο υλικό της εταιρίας, ίσως κάτι πιο ακραίο και ενήλικο».

Νεότερη Παλαιότερη