SMACKDOWN 03/12/2015: Κατατροπώθηκε η L.O.N. !


Φουντώνει το rivalry ανάμεσα σε Roman Reigns και Sheamus, όλο και χαλάει η σχέση των Charlotte και Becky Lunch, ούτε με αίτηση στα... ΚΕΠ δεν κουνάνε οι ECW Originals την Wyatt Family.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Εμφανίστηκαν οι Roman Reigns, Dean Ambrose και Usos με τον Reigns να λέει πως αυτή είναι οι οικογένεια του. Είπε πως είναι μαζί με τους Usos 30 χρόνια και έχουν περάσει πολλά μαζί, μετά μίλησε για την ιστορία του με τον Dean Ambrose και το πως ο Sheamus του πήρε το WWE World Heavyweight Championship μέσα απ'τα χέρια. Ο Reigns κάλεσε στην arena την League of Nations, οι τέσσερις διαφορετικής κουλτούρας superstars εμφανίστηκαν με τον Sheamus να χλευάζει το παρελθόν του Reigns με τους φίλους του, ο Ιρλανδός αποδοκιμάστηκε από το κοινό με το "You Look Stupid" chant. Ο Celtic Warrior είπε πως θαυμάζει τον Reigns και του είπε πως δεν χρειάζεται να νευριάζει γιατί κάποιοι δεν θα έλεγαν καν ότι είναι former World Champion αν κρατούσαν τον τίτλο για 5 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα. Ο Reigns είπε στον Sheamus να αφήσει τα λόγια και να έρθει στο ring να παλέψουν, η Authotity κανόνισε match των Usos, Ambrose & Reigns εναντίων της League of Nations. Εμφανίστηκαν οι New Day και είπαν πως για να γίνει το match πρέπει οι face πλην του Roman Reigns να τους κερδίσουν σε 6 man tag team match, αν από την άλλη οι face χάσουν, ο Reigns θα αντιμετωπίσει την League of Nations σε Handicap match.


Neville vs Tyler Breeze

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Prince Pretty κόντρα στον Neville με την βοήθεια καμίας άλλης από της Summer Rae που έπιασε το πόδι του International Sensation με αποτέλεσμα ο Breeze να τον βιδώσει στο καναβάτσο με το Killswitch.


Backstage, η JoJo ρώτησε την Becky Lynch για το match της με την Charlotte στο RAW. Η Becky είπε πως η Charlotte είναι ακόμα η καλύτερη της φίλη, είπε πως η Paige επηρέασε και τις δύο τους. Εμφανίστηκαν οι Brie Bella & Alicia Fox και η Brie είπε πως η Becky θα πνιγεί στην ίδια της την ντροπή, η Alicia της είπε πως αυτή είναι είναι το πρόβλημα και όχι οι Paige & Charlotte. Εμφανίστηκε η Charlotte και είπε πως δεν μπορούν να καταλάβουν πως είναι οι Divas της επόμενης γενιάς και θύμισε στην Brie Bella πως αυτή κέρδισε το Divas Championship από την αδερφή της. Τέλος, η Charlotte είπε στην Becky πως θα είναι δίπλα της ότι και αν συμβεί.

Becky Lynch vs Brie Bella

Κατά την διάρκεια του αγώνα η Becky κατά λάθος έσπρωξε την Brie πάνω στην Charlotte με αποτέλεσμα όταν η καροτομάλλα diva κλείδωσε την αντίπαλό της στο DisArm η Charlotte να μπει στο ring και να επιτεθεί στην Brie Bella χαρίζοντας την ήττα από Disqualification στην κολλητής της. Μετά το match οι δύο φίλες ήρθα σε αντιπαράθεση.


Backstage, ο Miz είπε στον Neville πως δεν έχει δει ποτέ τόσο μεγάλα αυτιά σε άνθρωπο και ο Neville του είπε να φύγει από μπροστά του γιατί δεν έχει διάθεση. Ο Moneymaker του είπε πως το είπε για κομπλιμέντο και πως αναγνωρίζει τις παλαιστικές του ικανότητες και προσφέρθηκε να δώσει μαθήματα Charisma στον Man that Gravity Forgot μαζί με ένα αυτόγραφο και μια κάρτα.

Η Lana είπε στον Rusev πως ο Ryback είναι βάρβαρος και πως νιώθει ότι ο Ryback θέλει να τους φέρει σε ρήξη. O Bulgarian Brute είπε πως θα διαλύσει τον Ryback.


The New Day vs The Usos & Dean Ambrose

Οι New Day κατάφεραν να σφραγίσουν την μοίρα του Roman Reigns για το Main Event μετά από άριστη συνεργασία και tag team wrestling, την νίκη στην ομάδα του έδωσε ο Xavier Woods με Shinning Wizard στον Jimmy Uso.


D-Von Dudley vs Bray Wyatt

Πριν το match μετά το Cryptic Message εμφανίστηκε ο R-Truth που προφανώς έχασε τον δρόμο. Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία κατάφερε ο New Face of Fear να κερδίσει τον Brother D-Von με το Sister Abigail. Μετά το match οι Bubba & Dreamer έκαναν την προσπάθεια να αντισταθούν με τα Kendo Sticks αλλά ο Bubba υπέφερε στα χέρια του Black Sheep και ο Erick Rowan πέρασε τον Dreamer μέσα από τραπέζι.



The League of Nations vs Roman Reigns

Μπορεί να έφαγε το ξύλο της ζωής του ο Roman Reigns αλλά κατάφερε να πάρει την νίκη έστω και με Count-Out. Τα μέλη της League of Nations επιτέθηκαν στον νικητή σαν να μην υπάρχει αύριο αλλά οι Usos και ο Dean Ambrose έτρεξαν να σώσουν τον "αδερφό" τους. Ακολούθησε stare-down των 8 superstar για να κλείσει το επεισόδιο.



Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-smackdown-12315/



του Παναγιώτη Αθανασάκου
Νεότερη Παλαιότερη