TRIBUTE TO THE TROOPS 2015: "Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ"


Με το κλασσικό καθιερωμένο Αμερικανο-Χριστουγεννιατικό κλίμα του διεξάχθηκε και το φετινό Tribute to the Troops. Τεράστια νίκη για Swagger, χαμός στο Main Event.



Το Show ξεκίνησε με την JoJo να λέει τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ.

O Roman Reigns με τους Usos και τον Dean Ambrose μας καλοσώρισαν στο Tribute to the Troops και ευχαρίστησαν την Εθνική Άμυνα και τα παιδιά που υπηρετούν για την προστασία της χώρας. Εμφανίστηκαν οι League of Nations με τον Sheamus να λέει πως εκτιμάει τις ΗΠΑ αλλά δεν είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο, o Barrett είπε πως οι Βρετανοί έχουν καλύτερη διατροφή και δεν τρώνε σκουπίδια και ο Del Rio είπε πόσο χάλια θεωρεί την Αμερικάνικη τηλεόραση. Ο Roman Reigns είπε στους League of Nations να έρθουν στο ring και η "Οικογένεια" του θα τους δείξει τι παθαίνει όποιος δεν σέβεται τις ΗΠΑ. Ακολούθησε Cryptic Message και εμφανίστηκε η Wyatt Family και στα καπάκια οι Dudleyz με τους Kane & Ryback για να επικρατήσει το χάος στην αρένα.


Boot Camp Match
Jack Swagger vs Rusev


Ψηλά κράτησε την τιμή και την δόξα της Αμερικάνικης Σημαίας ο Real American κερδίζοντας τον Bulgarian Brute με το Patriot Lock.



Mark Henry vs Bo Dallas


Εύκολη νίκη πήρε ο αποξεχασμένος World's Strongest Man από τον Inspirational Dallas με το World's Strongest Slam.


Kevin Owens vs Ryback


O Big Guy κατάφερε να πάρει την νίκη αλλά όχι έτσι όπως ήθελε, ο Pricefighter ξέφυγε από το Shellshock και βγήκε από το ring, αρνήθηκε να επιστρέψει μέσα και έδωσε την νίκη στον Ryback από Count-Out.


Paige & Team B.A.D. vs Charlotte, Becky Lynch & Team Bella

Μέγάλη νίκη πέτυχαν οι heel Divas μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα, την νίκη στην ομάδα της έδωσε η Sasha Banks υποτάζοντας την Alicia Fox με το Bank Statement.



Roman Reigns, The Usos, Dean Ambrose, Dudley Boyz, Kane & Ryback vs The League of Nations & The Wyatt Family


Χαοτικό το Main Event του show με νικητές φυσικά τους face. Μετά από ακολουθία των signature moves ο Dean Ambrose κατέληξε να περνάει τον Luke Harper στο καναβάτσο με το Dirty Deeds για την νίκη.





Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-tribute-to-the-troops-2015-122315/



του Παναγιώτη Αθανασάκου
Νεότερη Παλαιότερη