SMACKDOWN 17/12/2015: Δεύτερη απειλή για Ambrose.


Την αποθέωση γνώρισε ο Roman Reigns από το WWE Universe, στο μάτι του Breeze μπήκε για τα καλά ο Goldust, ίσως νέα ευκαιρία για το WWE Tag Team Championship να πήραν οι Lucha Dragons, με τον Ryback τα έβαλαν οι League of Nations, σε heel φαίνεται πως άλλαξε ο Dolph Ziggler.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το show ξεκίνησε με τον Roman Reigns να κάνει το κλασσικό promo του face Champion, στάθηκε στο ότι έκανε Spear στον Triple H και Superman Punch στον Vince McMahon και θα υπάρξουν κυρώσεις στο RAW την Δευτέρα. Εμφανίστηκε ο Sheamus και είπε πως το μπλουζάκι "Sheamus 5:15" υπάρχει ακόμα στο WWE Shop και πως σύντομα ο τίτλος θα γυρίσει σε αυτόν, είπε πως η Authority έχει δώσει μέτρα ασφαλείας για την παρουσία του Roman Reigns στο κτίριο και του ζήτησε να φύγει. Ο Reigns του είπε πως αν θέλει να φύγει τότε θα πρέπει να έρθει να τον διώξει ο Sheamus, o Celtic Warrior έφερε την ασφάλεια στην αρένα για να συνοδεύσουν τον Reigns εκτός αρένας αλλά ο Powerhouse τους έκανε ασήκωτους για να κλείσει το segment.

 
Alberto Del Rio vs Ryback


Μεγάλη εμφάνιση έκανε ο Big Guy κόντρα στον Mexican Aristocrat, όταν ο Ryback χτύπησε τον Del Rio με το Meathook εμφανίστηκαν οι League of Nations και απέσπασαν την προσοχή του έτσι ώστε ο Del Rio να τον υποτάξει με το Cross Armbreaker.

 
Tyler Breeze vs Titus O'Neil


H Summer Rae βρισκόταν στο VIP Section. Κατά την διάρκεια του αγώνα εμφανίστηκε ο Goldust και έκατσε στo VIP Section πίνοντας το cocktail του Breeze και παίζοντας με το Selfie Stick του, ο Prince Pretty πήρε τα μάτια του από τον αντίπαλο του και γνώρισε την ήττα από τον Titus O'Neil με Clash of the Titus.


Backstage, o Dean Ambrose είπε στην Renee Young πως αν ο Kevin Owens και οποιοσδήποτε άλλος θέλει να πάρει το Intercontinental Championship μπορεί πολύ απλά να ρωτήσει για αγώνα, επίσης ευχήθηκε καλή τύχη στον Pricefighter με το σχέδιο του να τον αποτρελάνει και να τον κλείσει σε τρελοκομείο.

Ακολούθησε Cryptic Message και ένα άγνωστο προειδοποιητικό promo της Wyatt Family από το titantron.

Εμφανίστηκαν οι New Day και είπαν πως οι Lucha Dragons & Usos δεν σεβάστηκαν την χειραψία που τους έδωσαν στο RAW από την ζήλια τους, πως όλο το WWE Universe τους ζηλεύει για αυτό και θα συνεχίσουν να γιορτάζουν και να χορεύουν για τους εαυτούς τους.

The New Day vs The Lucha Dragons


Ο Big E βρισκόταν στο ringside με ο τρομπόνι. Άλλη μια μεγάλη νίκη για τους Lucha Dragons, μετά από ένα εντυπωσιακό Suicide Dive από τον Sin Cara βγάζοντας εκτός τους Kofi & Big E για να μπορέσει ο Kalisto να αδράξει την ευκαιρία και να πάρει την νίκη με Powerbomb στον Woods.


Backstage, o Dolph Ziggler είπε στην Renee Young πως είναι ο τύπος που μια ζωή προσπαθεί και πως κάθε τίτλος που κέρδισε σήμαινε κάτι για αυτόν αλλά αυτό που σημαίνει περισσότερα για αυτόν είναι να πιέζει τον εαυτό του για το καλύτερο και να μην χάνει το χαμόγελο του.

Brie Bella vs Becky Lynch

Με τον ίδιο τρόπο που κέρδισε την Δευτέρα στο RAW πήρε την νίκη η Becky Lynch με την βοήθεια της Charlotte χωρίς να της το ζητήσει.


Backstage, η Becky Lynch έκανε παράπονα στην Charlotte πως δεν θέλει να κερδίζει με την βοήθεια των άλλων και νευρίασε που η Charlotte πιστεύει πως η Lynch δεν μπορεί να κερδίσει μόνη της.

Επίσης ο Kevin Owens είπε στην JoJo πως θέλει να πάρει τον τίτλο του από την "κατσαρίδα" Dean Ambrose, είπε πως οι κατσαρίδες επιβιώνουν από τα πάντα αλλά ο Ambrose δεν θα επιβίωση απο αυτόν.

Dolph Ziggler vs Kevin Owens

Δεν πρόλαβε να τελειώσει ο αγώνας διότι ο Kevin Owens αποκλείστηκε όταν πέταξε τον Show-Off πάνω από το τραπέζι των σχολιαστών, μετά το καμπανάκι ο Pricefighter πήγε να κάνει Powerbomb στον αντίπαλο του πάνω στα steel steps αλλά εμφανίστηκε ο Dean Ambrose και αντάλλαξε γροθιές μαζί του, ο Lunatic Fringe πήγε για το Dirty Deeds αλλά ο Owens υποχώρησε και έκανε Super Kick στον Ziggler, όταν ο Ambrose πήγε να τσεκάρει αν ο Ziggler είναι καλά ο ίδιος ο Show-Off τον άφησε αναίσθητο με Super Kick.



Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-smackdown-121715/


του Παναγιώτη Αθανασάκου
Νεότερη Παλαιότερη