Slammy Awards 2015: Η άποψη μας!

Οι συντάκτες του Ringside House, με την σειρά τους, μοιράζονται μαζί σας την άποψή τους για τα Slammy Awards του 2015!

Όσοι θέλετε μπορείτε να αφήσετε και εσείς τις δικές σας απόψεις (εδώ), παρακάτω ακολουθούν οι απόψεις μας με τους πιθανούς νικητές, ενώ σε κάθε στήλη υπάρχει και η άποψη του κάθε συντάκτη.


ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΡΗΣ:

Rivalry of the Year: Brock Lesnar vs. The Undertaker.

Για να σας πω την αλήθεια, αρκετά Ribalrys μου τράβηξαν το ενδιαφέρον αλλά το ζήτημα σε αυτό είναι πως πρέπει να διαλέξω ένα, γι' αυτό θα διαλέξω Brock Lesnar vs. Undertaker, αισθάνομαι τυχερός που έζησα αυτό το απίθανο ματς στο SummerSlam και στο Hell In A Cell, ωστόσο πάει στον "Beast Incarnate".

Double-Cross of the Year: Ο Jon Stewart κοστίζει το US Championship στον John Cena.

Με θύμωσε αρκετά η άσχημη επίθεση του Stardust στο Goldust, εάν το WWE είχε προωθήσει περισσότερο το υλικό των αδερφών τότε θα πήγαινε σε αυτούς. Ωστόσο το βραβείο θα το δώσω στον Jon Stewart για την εξαιρετική του στάση απέναντι στον πρώην United States Champion, John Cena στο SummerSlam.

Surprise Return of the Year: Η επιστροφή των Dudley Boyz.

Σίγουρα η επιστροφή του Alberto Del Rio έκλεψε την παράσταση, παρόλα αυτά το βραβείο θα το δώσω στην απρόοπτη επιστροφή των θρυλικών Dudley Boyz, θεωρώ ο,τι η επιστροφή τους ξεσήκωσε την Tag Team Division στο πόδι.

Best Original WWE Network Show: Stone Cold Podcast.

Δεν τα έχω παρακολουθήσει όλα, αλλά πιστεύω πως το Stone Cold Podcast και το Breaking Ground έκαναν την διαφορά ανάμεσα στα υπόλοιπα, για να καταλήξω στο τελικό αποτέλεσμα με το δίκιο του το βραβείο θα πάει στο Podcast του Steve Austin.

WWE Tag Team of the Year: The New Day.

Περίεργο να μην μας δίνει την επιλογή των Wyatt Family, το βραβείο θα πήγαινε σε αυτούς για εμένα, όμως με την αξία του θα πάει στους New Day οι οποίοι ξεκίνησαν από το 0 και κατέληξαν σ' ένα από τα σημαντικότερα Factions στην σημερινή εποχή.

Hashtag of the Year: #AXELMANIA.

Το #SuplexCity έκανε ένα κύμα με εκατομμύρια Hashtags στον κόσμο του διαδικτύου, παρόλα αυτά το βραβείο μου θα πάει στον υποτιμημένο Curtis Axel με την.. #AXELMANIA η οποία μας στιγμάτισε.

Celebrity Moment of the Year: Ο Jon Stewart εμπλέκεται στο ματς των Cena & Rollins.

Θεωρώ πως το Powerbomb του Owens στον Machine Gun Kelly ήταν μία από τις πιο Extreme παρουσιάσεις που έγιναν ποτέ.. Το βραβείο θα το δώσω στον Jon Stewart για την στάση του απέναντι στον John Cena.

"Tell Me You Didn't Just Say That" Moment of the Year: Η ατάκα του Kane.

Η στιγμή όπου ο Brock Lesnar αφωμίωσε το.. "SUPLEX CITY B*TCH* στην WrestleMania 31 ήταν μια επική στιγμή, αλλά μπροστά στην τρομερή ατάκα του Kane στο επόμενο Raw μετά την WM31 ήταν το κάτι άλλο.. συγκεκριμένα αποκάλεσε τον Seth Rollins "Justin Bieber", από τότε οι οπαδοί δεν έχαναν την ευκαιρία και κάθε στιγμή "έκραζαν" τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή.

Best John Cena US Open Challenge: John Cena vs. Cesaro.

Κατά την άποψη μου, ο John Cena έδωσε τρομερούς αγώνες σε ΟΛΑ τα US Open Challenge Matches, αλλά ο αγώνας με τον Cesaro ήταν απίθανος, είναι ένα ματς που δύσκολα θα το ξεχάσω.. ίσως και από τους καλύτερους αγώνες στην καριέρα του Cena.

Breakout Star of the Year: Kevin Owens.

Για ένα "τσακ" το βραβείο αυτό να πάει στον Kevin Owens γιατί στο Debut του στο Main Roster κέρδισε τον John Cena, αλλιώς θα το έδινα με σιγουριά στο νέο πρόσωπο της καταστροφής.. Braun Strowman.

Diva of the Year: Nikki Bella.

Οι επιλογές μου έλεγαν Paige ή Nikki Bella, παρόλα αυτά το βραβείο θα το δώσω στην δίδυμη αδερφή της Brie για την εξαιρετική της προσπάθεια και βελτίωση τόσο στο ρινγκ, όσο και στο μικρόφωνο.

"This is Awesome" Moment of the Year: Το "RKO" του Randy Orton στον Seth Rollins.

Μου άρεσε όταν οι Shield ενώθηκαν μόνο και μόνο για "καταστρέψουν" με Triple Powerbomb τον Randy Orton επάνω στο τραπέζι των σχολιαστών, αυτό που με άφησε άφωνο ήταν επικό RKO του "Apex Predator" στον "Architect" στην WrestleMania 31.

Extreme Moment of the Year: Το Brawl των Undertaker & Brock Lesnar.

Χωρίς να πω πολλά.. το Brawl αυτό με έκανε να ζήσω άλλες εποχές.. (Ruthless Aggression μέρες, και Undertaker σαν τιμωρός Calaway).

Match of the Year: Brock Lesnar vs. The Undertaker (Hell In A Cell).

To Triple Threat Match στο Royal Rumble ήταν το κάτι άλλο.. παρόλα αυτά όπως τόνισα και πιο πάνω αισθάνομαι τυχερός που είδα αυτά τα πανέμορφα ματς των Undertaker και Brock Lesnar, ωστόσο το βραβείο πάει στο ματς που έδωσαν μέσα στο κελί.
  
"OMG!" Shocking Moment of the Year: Το "Salida Del Sol" του Kalisto στο TLC.

Τα Nominees με άφησαν ικανοποιημένο, μου πήρε ώρα να το σκεφτώ αλλά το βραβείο θα πάει στο απίστευτο "Salida Del Sol" του Kalisto από την κορυφή της σκάλας, ήταν η στιγμή η οποία με ξεσήκωσε από την καρέκλα και να ουρλιάζω γονατιστός σαν 10χρονο που βλέπει από κοντά τον John Cena.

Superstar of the Year: Seth Rollins.

Για πρώτη φορά δεν υπάρχουν Nominees στην συγκεκριμένη στήλη, αλλά και να υπήρχαν νομίζω ο,τι το Seth Rollins θα ήταν ο πρώτος όπου θα έπαιρνε επιλογές. Αρχικά το 2015 ήταν η χρονιά του Seth Rollins τα τρομερά του Promos του και οι "ματσάρες" που έβγαλε με Brock Lesnar, John Cena, Roman Reigns κλπ.. δεν τις ξεχνώ! Το Cash-In επίσης με άφησε παγωμένο.. παρόλα αυτά ένας τραυματισμός του χάλασε τα σχέδια, σε περιμένουμε πίσω δυνατότερο..


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΣ:

Rivalry of the Year: Roman Reigns vs. Bray Wyatt.

Όλα τα nominated rivalries είναι ικανοποιητικά λίγο-πολύ, παρόλα αυτά θα πω Roman Reigns vs Bray Wyatt γιατί κέρδισε το ενδιαφέρον μου περισσότερο από τα υπόλοιπα match της κάρτας των PPV που αγωνίστηκαν οι δύο superstar.

Double-Cross of the Year: Paige.

Αν εξεραίσεις το πόσο πολύ μου άρεσε η όλη φάση του Goldust vs Stardust νομίζω πως η προδοσία της χρονιάς πηγαίνει στην Paige που από την ζήλια και τον εγωισμό απέναντι στην Charlotte πέταξε στα σκουπίδια την φιλία τους.

Surprise Return of the Year: Η επιστροφή του Alberto Del Rio.

Καλά όλα τα nominees αλλά σαν την επιστροφή του Alberto Del Rio δεν είχε, ήταν εντελώς απρόοπτο, θυμάμαι είχαν βγει οι αναφορές πως ο Del Rio βρισκεται σε συζητήσεις με το WWE αλλά δεν περίμενα να τον βλέπαμε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και πόσο μάλλον ταυτόχρονα και στο AAA.

Best Original WWE Network Show: Breaking Ground.

Δεν τα έχω παρακολουθήσει όλα αλλά νομίζω πως το πιο ενδιαφέρον είναι το Breaking Ground, μας έμαθε τι περνάνε οι superstars & divas στο Performance Center και πως πιέζονται για να εξελίξουν τις ικανότητες τους.

WWE Tag Team of the Year: The New Day.

Αδιαμφισβήτητα πιστεύω πως οι New Day αξίζουν αυτό το βραβείο περισσότερο από ότι κάθε ομάδα το άξιζε τα τελευταία χρόνια, ξεκίνησαν από κάτι που κορόιδευε ο κόσμος και εξελίχθηκε σε ένα απόλυτα πετυχημένο faction.

Hashtag of the Year: #SUPLEXCITY.

Suplex City Bitch.. πήρε τόσο Hype που ακόμη και τραγούδια έκαναν για το συγκεκριμένο catchphrase/hashtag.

Celebrity Moment of the Year: Το Powerbomb του Kevin Owens στον Machine Gun Kelly.

Θεωρώ πως το Powerbomb του Owens στον Machine Gun Kelly από την σκηνή ήταν ότι καλύτερο είδαμε φέτος όσον αφορά τους celebrities.

"Tell Me You Didn't Just Say That" Moment of the Year: Η ατάκα του Kane.

Στο RAW μετά την Wrestlemania που η Authority γιόρτασε όλα αυτά που κατάφερε το προηγούμενο βράδυ..εκτός από τον Kane, το promo του Rollins στον Big Red Monster με είχε κάνει να κλάψω από τα γέλια.

Best John Cena US Open Challenge: John Cena vs. Sami Zayn.

Το match με τον Sami Zayn αξίζει αυτό το βραβείο για τρεις λόγους. Α) Κανείς δεν το περίμενε. Β) Είχε το απόλυτο potential να πάρει τον τίτλο από τον Cena. Γ) Ήταν απίστευτος αγώνας γεμάτος near-falls.

Breakout Star of the Year: Kevin Owens.

Δικαίως το βραβείο αυτό να πάει στον Kevin Owens γιατί στο Debut του στο Main Roster κέρδισε τον John Cena, μετά από την ακολουθία άλλων δύο κορυφαίων αγώνων με τον Champ κατάφερε να κατακτήσει το Intercontinental Championship.

Diva of the Year: Charlotte.

Charlotte δαγκωτό γιατί μόνο και μόνο κέρδισε το Divas Championship ενω είχε την λιγότερη πείρα, στην ίδια μοίρα και οι Paige & Sasha Banks.

"This is Awesome" Moment of the Year: H Shield κάνει Triple Powerbomb στον Randy Orton.

Από τα nominees περισσότερο μου άρεσε όταν οι Shield ενώθηκαν μόνο για το Triple Powerbomb στον Randy Orton.

Extreme Moment of the Year: Ο Roman Reigns διαλύει την Authority.

Νομίζω πως το πρόσφατο νευρικό "τραλαλά" του Roman Reigns από το TLC το αξίζει τέρμα, με πέταξε από την καρέκλα, όπως και το Powerbomb του Luke Harper.

Match of the Year: Seth Rollins vs. John Cena vs. Brock Lesnar (Royal Rumble).

To Triple Threat match στο Royal Rumble και τελειώνει εκεί πιστεύω, αλλά ήταν όντως όλα απίστευτα match.
  
"OMG!" Shocking Moment of the Year: Το Cash-In του Seth Rollins (WrestleMania 31).

Την επόμενη μέρα μετά το cash-in του Rollins στην Wrestlemania μου είχε κλείσει ο λαιμός από τις φωνές χωρίς να είμαι καν fan του.

Superstar of the Year: Bray Wyatt.

Καθαρά προσωπική άποψη όπως τα παραπάνω, για μένα το βραβείο πηγαίνει στον Bray Wyatt διότι ο τύπος έχει κλέψει πρωτοσέλιδα και Main Events με τα κορυφαία του storylines, τρομερή εμφανίση στο Royal Rumble, ενδιαφέρον feud με Roman Reigns/Dean Ambrose/Brothers of Destructions/ECW Originals, ποτέ δεν ξενέρωσα με κάτι που να εμπλέκει την Wyatt Family πέρα από ένα αποτυχημένο feud με τον Ryback καθαρά λόγο του τελευταίου.


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΡΙΣΤΑΚΑΚΗΣ:

Rivalry of the year: Randy Orton vs Seth Rollins.

Διαλέγω αυτό το feud διότι o Seth Rollins και ο Randy Orton είναι 2 από τους καλύτερους wrestlers στο ρόστερ που πάντα εντυπωσιάζουν και με mic skills και wrestling skills.


Double-Cross of the year: O Damien Mizdow κάνει eliminate τον The Miz στο Andre the Giant Memorial Battle Royal.


Ο λόγος που το διαλέγω είναι επειδή όλοι μας περιμέναμε την στιγμή που επιτέλους θα έπαιρνε ένα push από το WWE ο Damien Sandow, (παρόλο που αυτό δεν έγινε).


Surprise Return of The Year: Η επιστροφή των Dudley Boyz.


Διαλέγω αυτή τη στιγμή επειδή οι Dudley Boyz που είναι ίσως η πιο σπουδαία ομάδα στην ιστορία είχαν περισσότερο από 10 χρόνια να φανούν σε ρινγκ του WWE, και ήταν ειλικρινά ωραία που τους είδαμε να επιστρέφουν.

Best Original WWE Network Show: Stone Cold Podcast.

Και το διαλέγω γιατί πολλοί θρύλοι του Wrestling εμφανίστηκαν σε αυτό το Podcast και μάθαμε πολλά γεγονότα τα οποία δεν γνωρίζαμε.

WWE Tag Team of The Year: The New Day.

Τους επιλέγω επειδή είναι ίσως η πιο αστεία και διασκεδαστική ομάδα στην ιστορία, αφού μας έχει χαρίσει αξέχαστες στιγμές ένα χρόνο τώρα.


Hashtag of the Year: #RKOOUTTANOWHERE.


Και το διαλέγω πολύ απλά γιατί το RKO αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μου Finishers, και χαίρομαι που είναι του Randy Orton ο οποίος το εκτελεί μοναδικά, έτσι ποτέ δεν απογοητεύει.


Celebrity Moment of The Year: Ο Κevin Owens κάνει Powerbomb στον Machine Gun Kelly.


Και το επιλέγω διότι βοήθησε στο να "χτιστεί" και να αναβαθμιστεί ο Kevin Owens σε έναν απίστευτο Heel χαρακτήρα που έχουμε δει έως σήμερα.


"Telll me you didnt just say that" Moment of the year: Η Paige διαλύει το celebration της Charlotte.


Το επιλέγω λόγω του ακραίου λόγου της Paige, κάνοντας αναφορές στον νεκρό αδερφό της κόρης του θρυλικού Ric Flair.

Best John Cena US Open Challenge: John Cena vs. Cesaro.

Σίγουρα μας έδωσαν ένα απίστευτο αγώνα που έκανε τους Wrestling Fans περήφανους, επίσης ανέβασε περισσότερο το επίπεδο του Cesaro προς το κοινό.

Breakout Star of The Year: Kevin Owens.

Τον επιλέγω επειδή κατάφερε να έρθει από το NXT και να επικρατήσει στον πρώτο του αγώνα εναντίον του John Cena, επίσης κατέκτησε το Intercontinental Championship αρκετά νωρίς.

Diva of The Year: Charlotte.

Φυσικά και η κόρη του θρυλικού Ric Flair ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της, επίσης κατάφερε να κάνει πολλά μέσα σε έναν χρόνο.

"Τhis is awesome" Moment of the year: H Shield κάνει Triple Powerbomb στον Randy Orton.

Και το διαλέγω γιατί είμαι μεγάλος Shield Fan, και αυτή η στιγμή με έκανε να πεταχτώ από την καρέκλα.

Extreme moment of The Year: Ο Roman Reigns διαλύει την Authority.

Διαλέγω αυτή τη στιγμή επειδή ήταν μια στιγμή όπου άλλαξε τελείως τον χαρακτήρα του Roman Reigns και διέλυσε χρησιμοποιώντας ο,τι βρει μπροστά του τον HHH και τον Sheamus.

Match of the Year: Brock Lesnar vs. John Cena vs. Seth Rollins (Royal Rumble)

Επέλεξα αυτόν τον αγώνα επειδή και οι 3 τους, δοκίμασαν τα πάντα για να μας δώσουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό αγώνα, πράγμα που το πέτυχαν.

"ΟMG" Shocking moment of The Year: Το Cash-In του Seth Rollins (WrestleMania 31).

Και επιλέγω αυτή τη στιγμή διότι ήταν κάτι πρωτότυπο καθώς δεν είχε γίνει ποτέ ξάνα cash-in σε WrestleMania και ήταν σοκαριστικό.

Superstar of the Year: Seth Rollins.

Σίγουρα ο Seth Rollins, γιατί ήταν ο πρωταθλητής για μεγάλο χρονικό διάστημα το 2015, επίσης εντυπωσίασε πολύ κόσμο με τις ικανότητες του και τα όμορφα Promos του.


Αυτές είναι οι απόψεις μας, αφήστε σχόλια εάν έχετε να σχολιάσετε κάτι όπου σας ενδιαφέρει.
Νεότερη Παλαιότερη