How WWE should have booked: To heel turn του Roman Reigns


Σίγουρα, η καριέρα του Roman Reigns έχει πάει από το καλό στο καλύτερο, αφού μέσα στα 7 χρόνια, τα οποία πέρασαν σαν άνεμος, στα οποία ο Reigns βρίσκεται στο WWE, έχει καταφέρει και έχει εξελιχθεί μέσω του booking του και του χαρακτήρα του, από ένα blue chip prospect σε πρόσωπο του WWE στην μετά - John Cena εποχή. Ο Roman αδιαμφισβήτητα αποτελεί τον αρχηγό των παρασκηνίων και τον άνθρωπο, στον οποίο στρέφονται οι παλαιστές, έχοντας του απόλυτη εμπιστοσύνη, ενώ ταυτόχρονα έχει και την εμπιστοσύνη του Vince, που βλέπει στον Roman το ιδανικό πρόσωπο προώθησης της εταιρείας του. 

Για αυτό και παρ'όλες τις συζητήσεις, ανά τα χρόνια, παρ'όλες τις ευκαιρίες που έχουν δοθεί στο creative team του WWE, ένα πιθανό heel turn από τον Roman Reigns, έχει μείνει εκτός συζήτησης, εδώ και πάρα πολύ καιρό και πλέον θυμίζει την συζήτηση που έχουμε για ένα πιθανό heel turn του John Cena, που είναι μόνο φούμαρα, φήμες και μπόλικα "What Ifs". Ωστόσο, για εμένα, υπήρχε μια πιθανή στιγμή μέσα στον χρόνο που θα μπορούσαμε να βγάλουμε έναν σπουδαίο heel μέσα από τον "Big Dog". Και ήρθε η ώρα να την εξερευνήσουμε μαζί. Είμαι ο Γιώργος Ναστούλης από το Ringside House. WWE, μπορώ να το κάνω καλύτερα.

ΤΟ ΠΛΑΝΟ


Οπότε για να δούμε, πότε μπορούμε να κάνουμε κάποιο πιθανό heel turn του Roman Reigns και πως μπορούμε να τον κάνουμε cement ως έναν από τους πιο μισητούς heels στο WWE σήμερα; Κοιτώντας λοιπόν τις χρονιές, παρατηρούμε πως όλο το μίσος στην ουσία με τον Roman Reigns, ξεκίνησε όταν κέρδισε το Royal Rumble 2015 και έκτοτε συνεχίστηκε μέχρι και το 2018, όταν και ανακοίνωσε ότι πάσχει από λευχαιμία και αναγκάστηκε προς το παρόν τότε να σταματήσει την καριέρα του. Άρα, η πιο πιθανή χρονιά για να κάνουμε heel τον Roman Reigns είναι το 2016 και για να κάνουμε αυτήν την απόφαση μας να έχει full ισχύ, θα πρέπει να τον βάλουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον οποίο ο κόσμος μπορεί να ταυτιστεί. Κάποιον θρυλικό, κάποιον μυθικό χαρακτήρα. Κάποιον σαν τον..Undertaker. 

Για να κάνουμε όμως αυτό το πλάνο μας να ισχύσει, θα πρέπει να έχουμε ένα άλλου είδους booking τόσο για το WWE Championship, όσο και για τον Shane McMahon, ο οποίος έκανε την επιστροφή του τότε, προκειμένου να έχουμε έναν αγώνα μεταξύ Shane & Taker στην Mania 32. Αντί να το κάνουμε αυτό βέβαια, θα βάλουμε άλλον αντίπαλο για τον Shane. Και για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, θα έχουμε έναν άλλον αντίπαλο για τον Shane, στο πρόσωπο του Kane. Ακριβώς. Γιατί να μην δώσουμε λίγο αξία στον Big Red Machine, αντί να τον έχουμε για άλλη μια φορά σε Andre the Giant Battle Royal; Οπότε Kane vs Shane McMahon, για να θυμηθούν και την κόντρα του 2003 και πάμε να κάνουμε πλάνα για Roman Reigns vs Undertaker. 

1o κεφάλαιο:
H ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


Όσον αφορά το booking με τον Roman Reigns, μέχρι και το Royal Rumble, αλλάζουμε μόνο ένα πράγμα. Ο Roman Reigns δεν θα κερδίσει το ματς με τον Sheamus στο TLC, αλλά ούτε και τον αγώνα του στο RAW για τον τίτλο. Και όλα αυτά, λόγω διάφορων παρεμβάσεων από μεριάς Authority. Ο Dean Ambrose, o αδερφός του, ο άνθρωπος που είναι σε κόντρα με την Authority, προσπαθεί να τον βοηθήσει, αλλά ο αριθμός των μελών της Authority τον εμποδίζει από το να κάνει πολλά. Έτσι τα αδέρφια μπαίνουν στο Rumble και συμφωνούν πως θέλουν τον τίτλο WWE. Στο νούμερο ένα, βγαίνει ο Roman Reigns και είναι αποφασισμένος. Δεν πρόκειται να αφήσει τον WWE τίτλο ξανά μακριά από τα χέρια του. Και στο νούμερο δύο, τα φώτα σβήνουν. Και έξω βγαίνει ο Undertaker. 

O Roman μοιάζει σοκαρισμένος, κανείς δεν περιμένει τον Undertaker και όμως ο Deadman είναι εδώ και κοιτάει στα μάτια τον Big Dog. O Roman είναι αποφασισμένος και ορμάει στον Taker. Οι δύο τους αντέχουν μέχρι και το νούμερο 28, όπου βλέπουμε τον Dean Ambrose να κάνει την είσοδο του. O Ambrose πετάει έξω ανταγωνιστές του για τον τίτλο. Στο νούμερο 29 βλέπουμε τον Sheamus, τον πρωταθλητή του WWE και με ένα elimination-σοκ σχεδόν αμέσως, ο Roman Reigns πετάει εκτός τον Great White. Στο νούμερο 30, βλέπουμε την επιστροφή του Triple H, ο οποίος στοχεύει τον Roman Reigns, αλλά ταυτόχρονα βλέπει και τον Undertaker ως τεράστια απειλή. Μπορούμε να έχουμε και ένα face off μεταξύ των δύο θρύλων και να έχουμε μια μικρή μονομαχία. Και την ώρα που ο Undertaker εκτελεί το Chokeslam στον HHH, o Reigns τον βγάζει εκτός Rumble κοιτώντας τον και λέγοντας του "This is MY YARD". 

O Roman έχει την ευκαιρία του, όταν ξαφνικά οι League of Nations έρχονται και του επιτίθενται και τον πετάνε εκτός Rumble. Για ακόμη μια φορά, ο Roman Reigns στερείται τον τίτλο , εξαιτίας των σχεδίων της Authority. Και τότε, ο Ambrose με τον Triple H μένουν στο ring. O Ambrose παλεύει, αλλά με την βοήθεια της Stephanie McMahon, o Triple H είναι αυτός, όπου κερδίζει το WWE Championship.Οι Dean Ambrose & Roman Reigns για άλλη μια φορά πέφτουν θύματα των σχεδίων της Authority. 

2o κεφάλαιο:
FASTLANE & HEEL TURN


Την επόμενη μέρα, μετά το Rumble, o Roman Reigns είναι φανερά εκνευρισμένος με το ότι για άλλη μια φορά, η Authority μπήκε εμπόδιο στα πλάνα του. Εκείνη την ώρα, όπου εξηγεί τα νεύρα του, η Stephanie McMahon δίνει άλλη μια ευκαιρία στον Roman Reigns για να έχει το μεγάλο ματς με τον Triple H στην Wrestlemania 32. O Roman δέχεται και λέει το οτιδήποτε, μόνο που η Stephanie ανακοινώνει ότι όχι μόνο θα πρέπει να νικήσει τον Dean Ambrose, αλλά ταυτόχρονα, θα πρέπει να κερδίσει και τον Brock Lesnar σε ένα Triple Threat match στο Fastlane. O νικητής θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον The Game στην Wrestlemania. 

Μετά από promos και πολλές κόντρες, φθάνουμε στο Fastlane. Το Triple Threat match τα έχει όλα. Δράση, ιστορία και έντονες συγκινήσεις με τους τρεις αντιπάλους, να τα δίνουν όλα. Ξαφνικά, την εμφάνιση της κάνει η Wyatt Family, η οποία βγάζει τον Lesnar εκτός εξίσωσης (για να ανοίξουν μέτωπο μαζί του για ένα πιθανό ματς στην Wrestlemania) και τότε μένουν οι δύο φίλοι. Οι Ambrose & Reigns. Οι δύο άνθρωποι που έχουν αδικηθεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στο WWE. O Ambrose είναι ακόμα πιστός στον αδερφό του και φίλο του, αλλά θέλει την ευκαιρία αυτή. Αλλά κάτι έχει αλλάξει στον Roman Reigns. 

O Roman αρχίζει και κοιτάει πιο έντονα και οργισμένα τον Ambrose φωνάζοντας "I am not letting this opportunity again!" Και τότε ο Reigns αρχίζει και δουλεύει ως heel. Πελεκάει στο ξύλο τον Ambrose, δεν ακούει τον διαιτητή να βγάλει τον Ambrose από τα σχοινιά και από τα συνεχόμενα χτυπήματα, κάνει παράνομο choke στον Ambrose. Όλα για να τον βγάλει εκτός. Για αυτήν την μεγάλη ευκαιρία. Αλλά ο Ambrose δεν το βάζει κάτω και δεν τα παρατάει.


Και ξαφνικά, από το πουθενά, με ένα roll-up, o Dean Ambrose καταφέρνει και κερδίζει τον Roman Reigns
και γίνεται ο νούμερο ένα διεκδικητής για τον τίτλο του Triple H. Σκεφτείτε το. Όλο το πρώτο μισό του 2015, ο Ambrose ήταν πάντα ένα βήμα κοντά στο να κερδίσει τον Rollins για το WWE Championship και από την Authority έχανε. Δεν είχαμε λόγο να δούμε ξανά Roman vs HHH, αφού ο Reigns είχε αποδείξει νωρίτερα ότι μπορεί να κερδίσει τον Hunter ως μέλος της S.H.I.E.L.D. Ο Ambrose είναι το πιο αδικημένο μέλος της φατρίας και σε αυτό το universe, δεν θα τον αδικήσω άλλο. 

Μετά το ματς, ο Ambrose σηκώνει τον Reigns, o Roman είναι φανερά απογοητευμένος με την έκβαση του αγώνα, ωστόσο δίνει το χέρι του στον Ambrose. Και την στιγμή, που ο Ambrose ανεβαίνει στα σκοινιά, μια καρεκλιά ακούγεται στην πλάτη του. Άλλος ένας αδερφός τον χτυπάει πισώπλατα, όπως είχε γίνει και το 2014. Ο Roman Reigns παίρνει μια καρέκλα και την σπάει όλη στο κορμί του Dean. O Reigns έχει νευριάσει. Για άλλη μια φορά , έφτασε τόσο κοντά και όμως πάλι δεν κατάφερε τίποτα. Και έτσι, ξεσπάει στον καλύτερο του φίλο. Μάλιστα, στο τέλος της επίθεσης, κάνει και ένα γερό spear στον φίλο του και όταν ακούει τα boos από το κοινό, η κάμερα κάνει ένα κοντινό και εκείνος χαμογελάει με όσο πιο σατανικό look μπορεί. Ο Roman Reigns έχει και επίσημα μπει στην σκοτεινή πλευρά. 

3o κεφάλαιο:
ΤΟ BUILD-UP ΓΙΑ ΤΗΝ WRESTLEMANIA


Την επόμενη μέρα, μετά το PPV, o Roman Reigns κάνει την είσοδο του στο ring, ακούγοντας τα boos του κοινού και αφού τα ακούει, πιάνει το μικρόφωνο στα χέρια του και λέει τα εξής.

" You know why I did this on my friend, Dean Ambrose? It is because of you, people! You made me do this! All this pressure you have put on, all your boos, I am so sick and tired of trying to play the good guy, when you give me all of this crap each and every day. I won the Royal Rumble and my cousin Rock raised my hand and celebrated with me, you booed me. I fought with a part-timin bitch in Brock Lesnar, you booed me. I was screwed around over and over again. You booed me. And all of you cheered when a loser like Dean Ambrose won, after everything I've been through. Let me make this clear. THIS..IS MY YARD..And nobody dissrespects me in my yard."

GONG, τα φώτα κλείνουν και έξω βγαίνει ο Undertaker. Ο Undertaker έρχεται στο ring και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Roman Reigns. O Undertaker δείχνει με το χέρι του, το Wrestlemania 32 sign και κάνει το γνωστό throat slitting με την γλώσσα έξω και τα μάτια σαν κλασσικός Undertaker. O Roman κουνάει καταφατικά το κεφάλι και έτσι το πράγμα γίνεται επίσημο. Ο Roman Regins θα αντιμετωπίσει τον Undertaker στην Wrestlemania 32. Τις επερχόμενες εβδομάδες, έχουμε τον Roman να κάνει την προώθηση του feud, λέγοντας πως κάποτε ο Undertaker ήταν το είδωλο του, κάποτε ήταν ο ιδιοκτήτης αυτού του "σπιτιού". Πλέον, όμως όλα έχουν αλλάξει. Η μπογιά του Taker έχει περάσει και στην Wrestlemania θα αποδείξει ότι πλέον αυτό είναι το δικό του σπίτι.


Ο Deadman από την άλλη δεν μιλάει πολύ, παρά μόνο προειδοποιεί. Μπορούμε να βάλουμε κάποια ειδικά video packages, όπου δείχνουν όλα τα θύματα στην καριέρα του θρυλικού Phenom και μάλιστα, ο Vince McMahon αποφασίζει να κάνει πιο ενδιαφέρον τον αγώνα του Roman Reigns και του Undertaker. Αποφασίζει να βάλει τον Roman να αντιμετωπίσει τον Taker σε ένα Hell In A Cell match, κάνοντας το ματς υπέρ (όπως δείχνουν τα στατιστικά) του δεύτερου. Την τελευταία Δευτέρα πριν την Wrestlemania, o Undertaker κάνει την είσοδο του στο ring, πιάνει το μικρόφωνο στα χέρια του και λέει τα εξής.

"For the past few weeks, The Reaper heard what The Big Dog had to say. Roman Reigns, no matter what you say, there is only one place for you to end up. And that is eternal and crucifying HELL!!! You said, that this is your yard. You said that, but you never asked for the landlord's permission. How much more can you continue to lie to yourself? You know, that whatever you're saying are lies. Because this is MY YARD..The Yard that I have filled with tombstones of men who tried to step up and earn the rights to be equal to The Undertaker.  And Roman, when I beat you this Sunday, your name will forever be engraved and be a part of The Undertaker's yard. This Sunday, Roman, you will..REST...IN...PEACE!!!" 

Η μουσική του Roman Reigns ακούγεται, ο Reigns εμφανίζεται από πίσω και εκτελεί το Spear στον Undertaker. Ο Roman στέκεται από πάνω από τον πεσμένο και αναίσθητο Undertaker και τον κοροϊδεύει, όταν ξαφνικά ο Undertaker αρπάζει τον Reigns από τον λαιμό, σηκώνεται και εκτελεί το Chokeslam και κοιτάζει τον Reigns από ψηλά, δείχνοντας πως ίσως το τέλος είναι κοντά για τον Big Dog.

4o κεφάλαιο:
Ο ΑΓΩΝΑΣ


Η ημέρα της Wrestlemania έφτασε. Ο μεγάλος αγώνας ανάμεσα στον Undertaker και τον Roman Reigns είναι εδώ. Ο Roman Reigns κάνει την είσοδο του στο ring και τα boos θα είναι δυνατά, πιο δυνατά από αυτά με τον αγώνα με τον Shane. Έχουμε δημιουργήσει το οπαδικό συναίσθημα, γιατί η Wrestlemania τυγχάνει να γίνεται στο Τέξας, την ιδιαίτερη πατρίδα του Undertaker. Και στην συνέχεια βγαίνει ο Deadman. Περπατάει αργά, μέσα από τις φλόγες, με έναν και μόνο σκοπό. Για να αποδείξει σε αυτόν τον νέο και επικίνδυνο Reigns ότι εδώ είναι ακόμα το δικό του σπίτι.

Ο αγώνας ξεκινάει, το Hell In A Cell Match είναι έντονο. Ο Roman Reigns έχει την αρχική κυριαρχία λόγω των νιάτων του, αλλά ο Undertaker σύντομα, χρησιμοποιώντας το ατσάλι του κλουβιού, γρήγορα παίρνει τον έλεγχο. Χτυπάει τον Roman Reigns στο κλουβί, χρησιμοποιεί τα steel steps και καρέκλες. Ξαφνικά, ο Roman Reigns με ένα Spear, σπάει την μία άκρη από το κλουβί με τον Undertaker και τον ίδιο να εκτοξεύονται έξω από το κλουβί και γρήγορα ο αγώνας μεταφέρεται στο announcer's table.

Εκεί ο Roman Reigns σηκώνει με Powerslam τον Taker και τον ρίχνει σε ένα από τα τρία τραπέζια που θα βρίσκονται εκεί. Αμέσως ουρλιάζει και λέει "THIS IS MY YARD" αλλά απευθείας ο Undertaker σηκώνεται με τον χαρακτηριστικό του τρόπο, πιάνει τον Roman από τον λαιμό και κάνει το chokeslam στο άλλο announcer's table. Έπειτα ο Undertaker, κοιτάζει την κορυφή του κλουβιού και αρχίζει να ανεβαίνει προς τα εκεί πάνω. Ο Undertaker περιμένει τον Reigns. O Reigns κοιτάζει και ανεβαίνει και αυτός προς τα πάνω.


Οι δυο τους ανταλλάζουν γερές γροθιές μεταξύ τους και ο Undertaker πάει ξανά για ένα Chokeslam. Οι δύο τους βρίσκονται ένα βήμα πριν την πάνω πόρτα του κλουβιού. Ο Reigns ωστόσο το αποφεύγει και κάνει ένα τρελό spear , σπάζοντας την πόρτα του κλουβιού και στέλνοντας τους με έναν δυνατό γδούπο στο ring. Και στο ring δημιουργείται μια τεράστια "λακκούβα" και δεν βλέπουμε την κατάληξη των δύο αντρών. Ο διαιτητής ωστόσο κάτι βλέπει και κάνει το cover...1..2...3...Κάποιος από τους δύο νίκησε. Η ring announcer ανακοινώνει "Ladies and Gentlemen, your winner...Roman Reigns!" Η κάμερα ζουμάρει στην λακκούβα και βλέπουμε τον Roman να βρίσκεται από πάνω από τον Undertaker και αναίσθητος. Ο Roman σηκώνεται και ο Undertaker σύρεται και τον παίρνουν με φορείο. Ο Roman Reigns κατάφερε (κατά πάσα πιθανότητα) να υπογράψει με βίαιο τρόπο το "τελευταίο" κεφάλαιο της καριέρας του Undertaker.

Την επόμενη μέρα, ο πρωταθλητής WWE Dean Ambrose κάνει την είσοδο του, μιλάει σαν πρωταθλητής και την είσοδο του κάνει αργότερα ο Vince McMahon, ο οποίος λέει πως ο Ambrose δεν έχει το look και δεν έχει την ικανότητα να είναι αντάξιος πρωταθλητής και πρόσωπο της εταιρείας. Αλλά ο άνθρωπος που έχει αυτό το look, είναι ο άντρας που θα αντιμετωπίσει τον Ambrose στο Extreme Rules, o Roman Reigns. Και έτσι ανοίγεται μια μεγάλη κόντρα μεταξύ Ambrose-Reigns και σίγουρα θα έκανε τον Roman έναν mega heel superstar.

Έτσι λοιπόν θα έκανα book το heel turn του Roman Reigns. Πείτε μου στα σχόλια πως σας φάνηκε και πείτε μου τι άλλο θα θέλατε να δείτε.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη