SmackDown 01/11/2019: WE ARE NXT!


Το επεισόδιο του SmackDown της εβδομάδας μας έβαλε για τα καλά στο κλίμα του Survivor Series, καθώς αρκετοί Superstars απουσίαζαν κι έτσι δόθηκε η ευκαιρία στον Triple H να αναλάβει τα καθήκοντα και να φέρει το NXT στο μπλε σόου.

- Το επεισόδιο της εβδομάδας άνοιξε ο Paul Heyman, μαζί με τον πελάτη του, Brock Lesnar. Ο Heyman ανέφερε ότι ο Lesnar πέτυχε την ιστορικότερη νίκη στην ιστορία των sports entertainment κόντρα στον Cain Velasquez, την περασμένη Πέμπτη στο Crown Jewel. Ωστόσο ο WWE Champion φάνηκε αρκετά εκνευρισμένος με την επίθεση που δέχτηκε από τον Rey Mysterio, έτσι ο Brock Lesnar παραιτήθηκε από το SmackDown και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Raw όπου θα πάει να βρει τον Rey Mysterio για να βάλει ένα τέλος στην ιστορία τους.


- Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς είδαμε την SmackDown Women's Champion να υπερασπίζεται τον τίτλο της απέναντι στην Nikki Cross. Η Bayley δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και κατάφερε να πάρει την νίκη για να παραμείνει πρωταθλήτρια, ωστόσο μετά τον αγώνα η NXT Women's Champion, Shayna Baszler, εμφανίστηκε από τις κερκίδες και επιτέθηκε στην Bayley με τον κόσμο να φωνάζει ασταμάτητα συνθήματα υπέρ του NXT.


- Στα backstage καθώς ο Sami Zayn έδινε συνέντευξη στην Cathy Kelley, από το πουθενά εμφανίστηκε ο Keith Lee με τον Matt Riddle. Ο Zayn φάνηκε φοβισμένος και ήθελε να τους αποφύγει, έτσι οδηγήθηκαν μέχρι και το ρινγκ όπου ο Riddle έπιασε τον Zayn και του επιτέθηκε μαζί με τον Lee. Όμορφη στιγμή για τους NXT Superstars, άσχημη όμως για τον Sami.


- Συνέχεια είχαμε με το διαφημιζόμενο MizTV, αυτή τη φορά όμως ο Miz δεν είχε καλεσμένο τον Bray Wyatt διότι το αεροπλάνο της επιστροφής από την Σαουδική Αραβία άργησε να φτάσει στην Αμερική. Έτσι καλεσμένος ήταν ο Tommaso Ciampa. Οι δυο τους δεν έκαναν φιλικό διάλογο και ήταν αρκετά προκλητικοί ο ένας προς τον άλλον, έτσι οδηγήθηκαν σε αγώνα. Η αναμέτρηση ήταν σχετικά καλή και ο Miz δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στον φορμαρισμένο Ciampa, η νίκη για τον δεύτερο ήρθε με το Fairy Tale Ending.


- Στα παρασκήνια ο Daniel Bryan συνάντησε τον Triple H και τον Shawn Michales. Ο Bryan ζήτησε κατευθείαν αγώνα κόντρα στον Hunter, αλλά ο HHH δεν είχε τα ρούχα μαζί του με αποτέλεσμα να τον βάλει αντιμέτωπο με τον NXT Champion, Adam Cole. Ο αγώνας έλαβε μέρος στο Main Event και μάλιστα ήταν για το NXT Championship.

- Στην επόμενη αναμέτρηση της βραδιάς είδαμε Women's Action, με την ομάδα της Sonya Deville & Mandy Rose να αντιμετωπίζει την Rhea Ripley και την Tegan Knox από το NXT. Ο αγώνας ήταν αρκετά σύντομος και η Ripley έδωσε την νίκη στην ομάδα της.


- Οι Daniel Bryan και Adam Cole τα έδωσαν όλα στο Main Event της βραδιάς σε ένα θεαματικό αγώνα. O NXT Champion χτύπησε με Superkick τον Bryan, έπειτα τον πέρασε από Panama Sunrise και πήρε την νίκη μετά από ένα δυνατό Last Shot για να παραμείνει πρωταθλητής. Μετά τον αγώνα ο Triple H μάζεψε μερικούς παλαιστές από το ρόστερ του NXT και τόνισε πως στο Survivor Series πάει για πόλεμο κόντρα στο Raw και στο SmackDown.


Αποτελέσματα SmackDown 01/11/2019:

- Η Bayley κέρδισε την Nikki Cross
- O Tommaso Ciampa κέρδισε τον The Miz
- Οι Rhea Ripley & Tegan Knox επικράτησαν των Fire & Desire
- O Adam Cole επικράτησε του Daniel Bryan

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη