How WWE Should Have Booked: Το ντεμπούτο του Matt Riddle


Η αλήθεια είναι πως η στήλη "How WWE Should Book" έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Οι περισσότεροι έχουμε απαιτήσεις και στέλνουμε τους αγαπημένους μας Superstars μέχρι και το Main Event της WrestleMania. Αυτή τη φορά όμως, θα μιλήσουμε για ένα ταλέντο που μπορεί να γίνει σπουδαίος mid-carder και να ανοίξει διαμάχες με πολλά αστέρια του WWE, όταν με το καλό κάνει το ντεμπούτο του.

Ο Matt Riddle είναι αρκετά γνωστός μέσα από την πορεία του στο UFC και το NXT, και έχει δείξει ότι ο χαρακτήρας του μπορεί να βοηθήσει αρκετά το WWE όταν ανέβει στο Main Roster. Είμαι ο Αποστόλης Μάρης, και καλωσορίσατε στην αγαπημένη σας στήλη.

ΤΟ ΠΛΑΝΟ


Στο Survivor Series θα δούμε το NXT να έχει την δική του συμμετοχή στο PPV και να έρχεται αντιμέτωπο με τα κορυφαία brands, των Raw και SmackDown. Σαν Αποστόλης, θα έβαζα ένα Battle Royal Match 15 ανδρών, με το κάθε συγκρότημα να διαλέγει 5 άνδρες που θα εκπροσωπούν το κάθε σόου. Φυσικά στην 5άδα του NXT βρίσκεται και ο Matt Riddle. Στο τελείωμα του αγώνα θα μείνει ο AJ Styles (RAW) με τον Matt Riddle (NXT). Φυσικά θα γίνει η παρέμβαση των Gallows & Anderson για να βοηθήσουν τον Styles να κερδίσει τον αγώνα, έτσι μετά το ματς ο Styles παίρνει το μικρόφωνο τονίζει πως «εδώ δεν είναι παιδική χαρά» και έπειτα να φτύνει τον Riddle (ο οποίος βρίσκεται στον καναβάτσο μετά το Magic Killer που δέχτηκε). Την επόμενη μέρα στο Raw, η κάμερα πηγαίνει στα backstage και βλέπουμε τον Triple H να επικοινωνεί με τον Styles και να του λέει πως πρέπει να υπερασπιστεί το United States Championship την ίδια βραδιά. Ο Styles να του απαντάει ότι δεν έχει αντίπαλο στο κόκκινο σόου, αλλά παρόλα αυτά θα κάνει Open Challenge.

1ο κεφάλαιο:
ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ


Ο Styles βγαίνει στην αρένα μόνος του, και καλεί όποιον έχει το θάρρος να βγει να τον αντιμετωπίσει στα ίσια, λέγοντας στο κοινό του Μπρούκλιν να σκάσει καθώς όλοι τον αποδοκιμάζουν. Τότε βγαίνει ο Matt Riddle στην αρένα με τον κόσμο να φωνάζει συνθήματα υπέρ του. Παίρνει το μικρόφωνο και τονίζει πως θέλει να πάρει εκδίκηση για τα χθεσινά γεγονότα, αποκαλώντας τον AJ Styles και τους O.C. ...κότες.

Ο Riddle μπαίνει στο ρινγκ και ο αγώνας αρχίζει. Είμαστε κάπου στην 2η ώρα του σόου οπότε όλα τα ενδεχόμενα μπορούν να συμβούν. Ξαφνικά οι Gallows & Anderson βγαίνουν στο ρινγκ να αποσπάσουν την προσοχή του διαιτητή, με τον AJ Styles να προσπαθεί να χτυπήσει με low blow τον Riddle. Ο διαιτητής δεν το βλέπει και ο Riddle πέφτει κάτω και πονάει αφάνταστα. Στη συνέχεια ο Styles ετοιμάζει να περάσει από Styles Clash τον Riddle, αλλά ξαφνικά ο Matt το κάνει reverse και το γυρίζει σε Roll-Up.

Ο κόσμος μένει σοκαρισμένος διότι ο Matt Riddle κέρδισε το United States Championship στον πρώτο του αγώνα στο Raw. Οι O.C. μένουν σε κατάσταση σοκ και o Riddle παίρνει τον τίτλο και κατευθύνεται προς την σκηνή εισόδου. Εκείνη την στιγμή βγαίνει ο Triple H, αρπάζει το χέρι του Riddle και το σηκώνει ψηλά δηλώνοντας περήφανος για την μεγάλη επιτυχία του Matt.

2ο κεφάλαιο:
TABLES, LADDERS & CHAIRS


Όσο οι μέρες περνάνε ο Styles συνεχίζει την αντιπαράθεση με τον νέο United States Champion ζητώντας επαναληπτικό αγώνα. Όμως, ο Matt Riddle γνωρίζει πως σε περίπτωση rematch οι Gallows & Anderson θα του χαλάσουν τα σχέδια, έτσι είναι διατεθειμένος να δεχτεί την πρόταση του Styles με την προϋπόθεση να μείνουν μόνοι τους στο ρινγκ χωρίς να έχουμε παρέμβαση από τρίτους. Ο Styles είναι αρκετά εκνευρισμένος και δεν είναι σε θέση να δικαιολογήσει την θέση των συναδέλφων του, έτσι λίγα λεπτά αργότερα ανακοινώνεται η αναμέτρηση τους για το TLC. Η ανακοίνωση λέει: «Matt Riddle (c) vs. AJ Styles - United States Championship Match».

Φτάνουμε στην ημέρα του Pay-Per-View, και ο αγώνας είναι αρκετά σκληρός ανάμεσα στους δύο Superstars. Ο Riddle ετοιμάζεται να εκτελέσει το Bro To Sleep στον Styles αλλά ξαφνικά ακούγεται η μουσική των O.C. με τους Gallows & Anderson να κατευθύνονται προς την αρένα. Ακόμα ένα ματς που λήγει με DQ με τον κόσμο να αποδοκιμάζει έντονα την παρέα του Styles. Οι O.C. αρπάζουν ένα Table και ετοιμάζονται να περάσουν από πάνω τον Riddle αλλά ξαφνικά μια μουσική ακούγεται. Οι Street Profits έρχονται στην αρένα και διαλύουν τους O.C. μαζί με τον Matt Riddle.


Στο επόμενο επεισόδιο του Raw μετά το TLC, οι Street Profits με τον Matt Riddle βγαίνουν στην αρένα και να τονίζουν πως πρέπει επιτέλους να μπει μια τάξη στην Tag Team Division, λέγοντας επίσης ότι οι Gallows & Anderson δεν έχουν καμία θέση στον αγώνα του «αδερφού» τους, Matt Riddle. Ο United States Champion δίνει μια ιδέα, προκαλώντας σε Six-Man Tag Team Match την ίδια βραδιά. Οι O.C. εμφανίζονται μέσω της γιγαντοοθόνης από τα παρασκήνια, και τονίζουν πως μισούν τον κόσμο αυτής της πόλης και δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν σε αυτό το ρινγκ απόψε.


Μια εβδομάδα μετά, το Raw ανοίγει με την αναμέτρηση των Streets Profits κόντρα στους Gallows & Anderson, με τους Matt Riddle και AJ Styles να βρίσκονται αντίστοιχα από κάθε πλευρά υποστηρίζοντας την ομάδα τους. Ένα έντονο brawl ανάμεσα σε Styles και Riddle είναι αρκετό για να αφήσει μόνες στο ρινγκ τις 2 ομάδες, με τους Streets Profits φυσικά να κερδίζουν με καθαρό τρόπο τον αγώνα και να παίρνουν ένα σημαντικό momentum. Καθώς πλησιάζουμε στο Royal Rumble, ο AJ Styles αποφασίζει να δοκιμάσει διαφορετικές τακτικές διότι βλέπει πως δεν υπάρχει τρόπος να πάρει πίσω το United States Championship. Μέσα σε αυτό το διάστημα ο Matt Riddle θα έχει υπερασπιστεί τον τίτλο του κόντρα σε αξιόλογους παλαιστές του ρόστερ, όπως ο Buddy Murphy και ο Aleister Black, έτσι δείχνει ασταμάτητος και σε καλή φόρμα. Μάλιστα τα promos που κάνει είναι υπέρ της Αμερικής υποστηρίζοντας ένα πιο… πατριωτικό gimmick θα λέγαμε, κάτι που λατρεύει ο κόσμος. Φυσικά και όλες οι κινήσεις του Riddle είναι υπό το βλέμμα του Styles, διότι σε κάθε αγώνα κάνει παρέμβαση μόνος του και προσπαθεί να κάνει τα εύκολα δύσκολα για τον πρωταθλητή.

3ο κεφάλαιο:
ROYAL RUMBLE


Μια βραδιά πριν το Royal Rumble, ο Miz έχει καλεσμένους στο ρινγκ τους AJ Styles και Matt Riddle. Ο Styles τονίζει πως θα μπορούσε να πάει στο Royal Rumble και να κατακτήσει το WWE Championship, αλλά δεν πρόκειται να κουνήσει πόδι χωρίς να πάρει πίσω το United States Championship το οποίο και έχασε στο πρώτο επεισόδιο του Raw μετά το Survivor Series. Ο Riddle τονίζει πως όσο καιρό ο Styles ήταν πρωταθλητής, αυτός ο τίτλος αλλά και ο Αμερικανικός λαός, υπέφερε. Είχαν έναν δειλό πρωταθλητή που κρυβόταν πίσω από τα φιλαράκια του. Ο Riddle συνέχισε να κατηγορεί τον "Phenomenal" λέγοντας πως έχει χάσει την αξία του, πως όταν ήταν πρωταθλητής στο SmackDown ήταν σεβαστός προς όλους και τον είχαν είδωλο, αλλά πλέον έχει χάσει το μυαλό του και την αξιοπρέπεια του.

Ο Styles παίρνει προσωπικά τα λόγια του Riddle και τον πλησιάζει face-to-face. Όλη η αρένα φωνάζει "USA" chants και ο Styles λέει σε όλους να βγάλουν τον σκασμό. Έπειτα τονίζει πως έμεινε μια εβδομάδα για το Royal Rumble, και προκαλεί τον πρωταθλητή σε Last Man Standing Match τονίζοντας πως θα τον σπάσει στα δύο. Χωρίς δεύτερη κουβέντα ο Riddle χαμογελάει και του λέει "Challenge accepted" και αποχωρεί από την αρένα.

Φτάνουμε στον αγώνα, ένα ματς που είχε διάρκεια 25 ολόκληρα λεπτά. Πολλά χτυπήματα με την καρέκλα, χρήση του announce table, μέχρι και χτυπήματα με kendo sticks. Ο Riddle είναι γεμάτος σημάδια, αλλά παραμείνει σταθερός στα πόδια του και κερδίζει τον αγώνα καθώς ο Styles είναι καλυμμένος από καρέκλες στο ρινγκ και δεν έχει δυνάμεις να σηκωθεί. Σπουδαία νίκη για τον Riddle. Έβαλε επιτέλους ένα τέλος στην ιστορία με τον Styles. Μετά το ματς ο Riddle ανακοινώνει πως αύριο στο επεισόδιο του Raw θα γιορτάσει την νίκη του επί του Styles με ένα ξεχωριστό τρόπο.

4ο κεφάλαιο:
ROAD TO WRESTLEMANIA

Κάπου εδώ αρχίζει ο δρόμος προς την WrestleMania, στο επόμενο επεισόδιο του Raw ο Matt Riddle βγαίνει στο ρινγκ με μια νέα ανανεωμένη εμφάνιση, καθώς φοράει ρούχα με τα χρώματα της Αμερικής υποστηρίζοντας το πατριωτικό hero-gimmick. Όλη η αρένα φωνάζει συνθήματα "Bro" και "USA". Ο Matt Riddle κάνει ένα promo και τονίζει πως αυτή είναι μια νέα αρχή για όλους, μπροστά του έχει ένα καλάθι απορριμάτων και πετάει μέσα το United States Championship με τον κόσμο να αρχίζει να αναρωτιέται τι ακριβώς συμβαίνει, πίσω του όμως βρίσκεται ένα τραπέζι και μια έκπληξη περιμένει τον κόσμο. Αυτή η έκπληξη είναι ο νέος σχεδιασμός του US Championship, μια ανανεωμένη ζώνη και σίγουρα πιο όμορφη από την προηγούμενη. Ο κόσμος αγκαλιάζει το νέο design, και ο Matt Riddle δίνει ακόμη μεγαλύτερο prestige στον τίτλο.


Έχουν μείνει 2 μήνες για το "Grandest Stage of Them All" και ο Matt Riddle στον δρόμο του βρίσκει αντιμέτωπους Superstars όπως οι Shelton Benjamin, Andrade, EC3, και Humberto Carrillo. Επιτυχημένα retains, ο κόσμος έχει αγαπήσει ακόμα περισσότερο τον πρωταθλητή Riddle, και φυσικά ο νέος του χαρακτήρας βοηθάει αρκετά το εμπόρευμα του WWE. Στον δρόμο του όμως βρίσκει μια μεγάλη έκπληξη που θα τον περιμένει. Αυτή η έκπληξη είναι ο John Cena. Έχουν μείνει 2 εβδομάδες για την WrestleMania και ο Riddle βγαίνει στην αρένα για να κάνει ένα promo. Από το πουθενά εμφανίζεται ο John Cena και ο κόσμος τρελαίνεται. Ο Cena έχει λείψει πάρα πολύ στο WWE Universe και φυσικά τον δέχονται πίσω με ανοιχτές αγκάλες. Κάπου εδώ αρχίζει μια νέα πρόκληση για τον Matt Riddle αφού έχει βρει τον νούμερο #1 διεκδικητή του United States Championship. Ο Cena λέει πως ο Riddle από το Survivor Series μέχρι και σήμερα έχει δείξει πως είναι ένας άξιος πρωταθλητής για τον αμερικανικό λαό, αλλά αν κάποιος αγάπησε αυτόν τον τίτλο, τότε είναι ο ίδιος ο Cena.


Ο Matt του απαντάει πως προτού ξεκινήσει να παλεύει στο UFC (πριν από περίπου μια δεκαετία), παρακολουθούσε αγώνες του John Cena στην τηλεόραση και ήταν οπαδός του. Πάντα ήταν το όνειρο του να βρεθεί μαζί του στο ρινγκ, και τότε ο κόσμος άρχισε να φωνάζει συνθήματα υπέρ του Cena: "One more match, one more match, one more match...". O Cena χαμογελάει και τονίζει πως επέστρεψε πίσω για την WrestleMania και ψάχνει αντίπαλο, παρά τις υποχρεώσεις που έχει με το Χόλιγουντ. Έπειτα τονίζει πως ο λόγος που διέκοψε τον Riddle είναι για να του δώσει συγχαρητήρια για την πορεία του ως πρωταθλητής. Ο Cena ολοκλήρωσε προκαλώντας σε αγώνα τον Matt Riddle στην WrestleMania 36. O Riddle δέχτηκε την πρόκληση, έδωσε το χέρι του στον Cena, κι έπειτα αποχώρησε αποχώρησε από την αρένα σηκώνοντας το United States Title ψηλά με τον κόσμο να φωνάζει "This is awesome!".


Μια εβδομάδα πριν την WrestleMania, ο Miz φιλοξένησε στο MizTV τον John Cena για να μιλήσει στον κόσμο για την επιστροφή του στην WrestleMania, και φυσικά για τον αγώνα του με τον Matt Riddle. Νωρίτερα, την ίδια βραδιά ο πρωταθλητής αντιμετώπιζε τον Rusev σε ένα απλό singles match, το οποίο μάλιστα κέρδισε. Ο Cena τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που γύρισε πίσω, ενώ δήλωσε πως του έλειψε το γνωστό chant "Let's go Cena... Cena sucks!". Κάπου εκεί οι οπαδοί άρχισαν να το φωνάζουν και ο Cena χαμογέλασε. Έπειτα ανέφερε πως ο Riddle μπορεί να έχει αποδείξει πολλά ως US Champion, αλλά αν θέλει να πετύχει ακόμα περισσότερα θα πρέπει να κερδίσει τον 16-φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, έτσι σκοπεύει να βάλει ακόμη έναν τίτλο στο ιστορικό του. Τότε ο Riddle τον σταμάτησε στην σκηνή εισόδου για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα. Ο πρωταθλητής ξεκαθάρισε πως μπορεί να σέβεται τον Cena, αλλά πλέον είναι παλαίμαχος και καλό είναι να καθίσει σπίτι του και να παρακολουθεί τους αγώνες του από το WWE Network. Τότε είχαμε ένα staredown ανάμεσα στους δύο παλαιστές με τον Cena να λέει πως αυτή την Κυριακή θα του διδάξει λίγο παραπάνω σεβασμό, αφού θα κερδίσει το US Championship και θα επανέλθει ξανά στα τηλεοπτικά προγράμματα του WWE. Ο Riddle του χαμογέλασε του είπε πως θα τον δει στην Φλόριντα.

5ο κεφάλαιο:
Ο ΑΓΩΝΑΣ


Ο αγώνας θα πάρει μέρος στην μέση της κάρτας, και ο Matt Riddle θα κάνει δεύτερος την είσοδό του με έναν σπέσιαλ και διαφορετικό θα έλεγα τρόπο, καθώς θα βγει αγκαλιά με την σημαία της Αμερικής ενώ πίσω του θα πέφτουν πολλά πυροτεχνήματα. Επίσης καθώς θα κάνει την είσοδό του, στις πρώτες θέσεις πριν τα σκαλοπάτια θα βρίσκεται ο Kurt Angle τον οποίο μάλιστα θα αγκαλιάσει. Στα του αγώνα, ο John Cena θα δοκιμάσει πάρα πολλές κινήσεις για να κουράσει τον αντίπαλό του, αλλά και ο Riddle θα καταφέρει να εξαντλήσει τις δυνάμεις του John Cena σε μια αναμέτρηση που θα κρατήσει περίπου 20 λεπτά.

Στο τελείωμα ο John Cena θα περάσει από Attitude Adjustment τον Riddle αλλά θα γίνει kickout στο 2. Τότε ο πρωταθλητής θα κάνει reverse το AA σε Bro To Sleep, κι έπειτα θα σηκώσει τον Cena για να τον περάσει από Cradle Tombstone Piledriver για να πάρει την νίκη. Μετά τον αγώνα ο Riddle θα δώσει το χέρι του στον John Cena και θα έχουν μια όμορφη στιγμή οι δυο τους. Όταν ο Riddle μείνει μόνος του στο ρινγκ, ο Kurt Angle θα μπει από τις κερκίδες για να αγκαλιάσει τον United States Champion και να του σηκώσει το χέρι ψηλά δηλώνοντας περήφανος για τον πρωταθλητή που αντιπροσωπεύει την πατρίδα του.

Αυτό λοιπόν ήταν το πρώτο μου "How WWE Should Book", ζήλεψα από τις ιδέες του Γιώργου Ναστούλη και του Νίκου Ασλανίδη, και είπα να πειραματιστώ λιγάκι κι εγώ πάνω σε αυτό. Ελπίζω να σας άρεσαν οι ιδέες μου. Προσωπικά θα ήθελα πολύ να δω τον Matt Riddle να αντιπροσωπεύει έναν χαρακτήρα που θα αγκαλιάσει ο κόσμος. Πείτε μας τις δικές σας ιδέες στα σχόλια...

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη