Ανακοινώθηκαν 3 αγώνες για το Survivor Series 2019


Στο πρόσφατο επεισόδιο του Monday Night Raw είδαμε πολλές εξελίξεις ενόψει του επερχόμενου Pay-Per-View. Έτσι η επίσημη ιστοσελίδα του WWE ανακοίνωσε μερικούς αγώνες που θα λάβουν μέρος στο Allstate Arena στις 24 Νοεμβρίου.

Αρχικά ανακοινώθηκε πως ο Brock Lesnar θα αντιμετωπίσει τον Rey Mysterio σε αγώνα για το WWE Championship. Την περασμένη εβδομάδα στο SmackDown, ο "Beast Incarnate" πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει οριστικά το μπλε σόου για να "κυνηγήσει" τον Rey Mysterio και να βάλει ένα τέλος στην αντιπαλότητα τους. Στο χθεσινό επεισόδιο του Raw, ο Mysterio επιτέθηκε με ένα ρόπαλο στον Brock κι έπειτα τον προκάλεσε σε αγώνα στο Survivor Series.


Κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης της Becky Lynch στο χθεσινό επεισόδιο του Raw, η Charly Caruso επιβεβαίωσε στην RAW Women's Champion πως στο επερχόμενο Survivor Series θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια του SmackDown, Bayley, και την αντίστοιχη πρωταθλήτρια του NXT, Shayna Baszler, σε ένα Triple Threat Match.


Μεταξύ άλλων στο χθεσινό επεισόδιο του Raw ανακοινώθηκε ακόμη ένας αγώνας για λογαριασμό της Tag Team Division από κάθε ξεχωριστό brand. Οι Raw Tag Team Champions, Viking Raiders, θα αντιμετωπίσουν τους SmackDown Tag Team Champions, Revival, και τους NXT Tag Team Champions, Undisputed Era (Bobby Fish & Kyle O'Reilly) σε ένα Triple Threat Tag Team Match στο επερχόμενο Survivor Series.



Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε περισσότερες ανακοινώσεις...



0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη