NXT TAKEOVER: LONDON: "ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ"


Άλλη  μια επίδειξη ανωτερότητας wrestling είδαμε στην έδρα του Λονδίνου, εξαιρετικοί αγώνες με κανέναν τίτλο να αλλάζει χέρια παρά το μεγάλο potential των διεκδικητών. Διαβάστε Παρακάτω.

Το show άνοιξε ο Triple H λέγοντας πως μπορεί να έφαγε ξύλο αλλά μόνο νεκρός θα έχανε το Takeover: London.


Asuka vs Emma

Η Dana Brooke βρισκόταν στο ringside. Παρόλα τα distraction της Brooke η Asuka βγήκε νικήτρια με το High Kick.



NXT Tag Team Championship
The Mechanics(c) vs Enzo Amore & Big Cass

Επιτυχημένη υπεράσπιση του τίτλου σημείωσαν οι Dawson & Wilder με τον πρώτο να στέλνει κατευθείαν τον Big Cass στο ring post και μετά μαζί με τον Dash Wilder να τιμωρούν τον Enzo με το Finisher τους.


Apollo Crews vs Baron Corbin

Ο συγκεντρωμένος Apollo Crews δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Lone Wolf, μετά από ένα physical match ο Baron Corbin επιβλήθηκε του αντιπάλου του με το End of Days.


Backstage, η Nia Jax πήγε να μιλήσει για το πόσο θα υποφέρει η Bayley απόψε αλλά διακόπηκε από την Asuka που την κοίταξε και χαμογέλασε. Η Jax είπε πως απόψε θα γίνει η νέα NXT Women's Champion.

NXT Women's Championship
Bayley(c) vs Nia Jax


Η Bayley απέδειξε πως αξίζει να είναι Women's Champion κερδίζοντας την πολύ πιο μεγαλόσωμη Nia Jax, μετά από πολλά attempts η Hugger κατάφερε να κλειδώσει την αντίπαλο της σε Guillotine Choke για την νίκη.



ΝΧΤ Championship
Finn Balor(c) vs Samoa Joe


Ο Samoa Joe είχε εύκολη την νίκη αλλά δεν κατάφερε να την πάρει, όταν ο Submission Machine επιχείρησε Musclebuster από το Top Rope ο Finn Balor τον έριξε κάτω και πήρε την νίκη με Double Foot Stomp, Coup de Grace για να κάνει retain τον τίτλο του.




Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-nxt-takeover-london-121615/



του Παναγιώτη Αθανασάκου
Νεότερη Παλαιότερη