Νεότερα για το WWE 2K16.

Σε αυτό το άρθρο θα αναφέρουμε σχετικά για το επερχόμενο WWE 2K16, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου στην Αμερική, και 30 Οκτωβρίου παγκοσμίως.

Η Visual Concepts και η Yukes φέρνουν και πάλι κάποια πράγματα από τα παλιά. Επιστρέφει το Story Mode 2K Showcase, το οποίο μας την δυνατότητα να παίξουμε με κάποιους από τους κλασσικούς αγώνες και να ολοκληρώσουμε δοκιμασίες και να ξεκλειδώσουν παλαιστές, εξοπλισμό και άλλα πολλά. Φέτος, το Showcase Mode θα εστιάσει πάνω στον Cover Athelte του παιχνιδιού, τον Stone Cold Steve Austin. Επίσης επιστρέφει και το MyCareer, όπου οι χρήστες θα φτιάχνουν τους δικούς τους παίκτες, θα ξεκινάνε από το NXT, και θα φτάνουν ως το να γίνουν WWE Hall of Famers.


Επίσης έχει ανανεωθεί και το μενού ρυθμίσεων, καθώς τώρα θα έχουμε την δυνατότητα να σχεδιάζουμε την δική μας Diva, το δικό μας Championship, την δική μας Arena, αλλά και το δικό μας Show. Ακόμη, έχουν γίνει και βελτιώσεις στην κατασκευή των δικό μας παλαιστών, την δική μας είσοδο και το δικό μας στούντιο.


Αξίζει να τονίσουμε πως θα υπάρξουν περισσότερες αλλαγές στο Matchmaking, αλλά και στο Multiplayer το οποίο θα έχει πολλαπλές βελτιώσεις με τον καιρό.
Μερικές αλλαγές έγιναν και στις κινήσεις για να ξεχωρίζουν τα χτυπήματα και οι λαβές. Η φετινή έκδοση περιλαμβάνει καινούργιες κινήσεις, ώστε να έχουν οι παίκτες μια πιο αυθεντική εμπειρία. Επιπλέον έφτιαξαν περισσότερο καλύτερη την ροή του αγώνα. Υπάρχει και μια σημαντική αλλαγή στο σύστημα του Pinfall.


Ακόμη, νέες προσθήκες σχολιαστών, καθώς ο John "Bradshaw" Layfield θα είναι μαζί με τους Michael Cole και Jerry "The King" Lawler, στο τραπέζι των σχολιαστών με καινούριες ατάκες, και όμορφο σχολιασμό αγώνα.


Αυτό το παιχνίδι θα περιέχει το μεγαλύτερο Ρόστερ που υπήρξε ποτέ.
Επίσης θα υπάρχουν πολλοί Superstars, Divas,  NXT Wrestlers, WWE Hall of Famers και πολλοί ακόμη παλαιστές οι οποίοι θα κάνουν για πρώτη φορά την συμμετοχή τους στο επερχόμενο παιχνίδι. 


Τέλος, το WWE 2K16 θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου στην Αμερική, και στις 30 Οκτωβρίου σε όλο τον πλανήτη για τις κονσόλες των PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 και Xbox 360.


Νεότερη Παλαιότερη