SMACKDOWN 10/09/2015: Ανάσα για τον πρωταθλητή...

Με Lumberjack Match, ο WWE World Heavyweight και United States πρωταθλητής, Seth Rollins επικράτησε στο Main Event του SmackDown, του Intercontinental πρωταθλητή, Ryback. Στους υπόλοιπους αγώνες, ο Jimmy Uso επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, η Team P.C.B. πιάστηκε μαλλί με.. μαλλί με την Team B.A.D. και όχι μόνο!
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Ετοιμάζονται για Night of Champions...


Το επεισόδιο άνοιξε με την Wyatt Family να έρχονται προς το ρινγκ, έπειτα ο Bray Wyatt πήρε ένα μικρόφωνο και έκανε ένα promo όπου αναφέρθηκε στους Dean Ambrose, Roman Reigns αλλά και στην "Sister Abigail", στην συνέχεια έδωσε το μικρόφωνο στον "Black Sheep", Braun Strowman.

Αφιερωμένη στον Tyson!


Ο Cesaro επικράτησε του Miz χάρις το Sharpshooter, αξίζει να σημειωθεί πως η νίκη αυτή ήταν αφιερωμένη στον τραυματία Tyson Kidd ο οποίος αναρρώνει, ώστε να είναι πίσω το συντομότερο δυνατό.

Χαμός με τα κορίτσια..!


Ο τρίτος στην σειρά αγώνας ανάμεσα στις Paige και Sasha Banks, έληξε χωρίς αποτέλεσμα, καθώς οι δύο πρώην πρωταθλήτριες πιάστηκαν στα χέρια, μαλλί με μαλλί, έτσι ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα. Στην συνέχεια οι Naomi, Tamina και Becky Lynch, Charlotte, ήρθαν για να βοηθήσουν την κατάσταση.

Τον αποτελείωσαν και αυτόν.


Με την Wyatt Family να έχει καταστρέψει όποιο εμπόδιο της αντισταθεί, ο αγώνας ανάμεσα στους Roman Reigns, Dean Ambrose, Jimmy Uso και New Day, έληξε χωρίς αποτέλεσμα με τον Braun Strowman κυριολεκτικά να διαλύει τον Jimmy Uso.

Θαύμα με την Ascension...


Και ποιος το περίμενε;
Η Cosmic Wasteland ή αλλιώς και.. Ascension, επικράτησε των Lucha Dragons, μέχρι να έρθει ο Neville να τους φέρει τα άνω κάτω! Αξίζει να αναφέρουμε πως οι Ascension είχαν ξεχάσει τον τελευταίο καιρό τι είναι η νίκη...

Σημαντική νίκη για τον "Architect" !!!


Στο Main Event του μπλε σόου, ο Seth Rollins επικράτησε του Ryback σ' ένα πολύ καλό Lumberjack Match, προηγουμένως οι Superstars οι οποίοι βρισκόντουσαν έξω από το ρινγκ πιάστηκαν στα χέρια, όμως ο Kevin Owens επέμβει στον αγώνα ώστε να κερδίσει ο WWE World Heavyweight και United States πρωταθλητής.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη