RAW 21/09/2015: Τον πήρε στην... κόλαση!


Σε περίεργο ρόλο εμφανίζεται ο Kane, στο Night of Champions επέστρεψε ως Masked, ενώ στο Raw συνέχισε ως Corporate. Τέλος, στο Main Event της βραδιάς εμφανίστηκε και πάλι ως Masked.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).


Και η μάχη συνεχίζεται..!

Το επεισόδιο άνοιξε με ένα Brawl ανάμεσα στην Wyatt Family και Roman Reigns & Dean Ambrose, έπειτα εμφανίστηκε ο Randy Orton ώστε να τους βοηθήσει.

Οι Babyfaces παρέμειναν όρθιοι, ίσως η μάχη συνεχιστεί και στο Hell In A Cell.

Επιτυχία για τους Highflyers.


Οι Lucha Dragons πέρασαν το εμπόδιο των Cosmic Wasteland στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, χάρις τον Kalisto, έτσι πήραν την εκδίκηση τους από την ήττα στο Night of Champions.

Επιστροφή του Corporate (Demon);


Ο Seth Rollins προσπάθησε να μιλήσει για τα προχθεσινά επεισόδια στο Night of Champions, όπου είχε δεχτεί επίθεση από τον Masked Kane, όμως ο Kane φάνηκε σαν να μην είχε ιδέα τι έγινε χθες βράδυ, στα μέσα του επεισοδίου ακολούθησε άλλο ένα Backstage Promo, με την Stephanie McMahon να ζητά πίσω την μάσκα του "Big Red Monster", αυτός αρνήθηκε να της την δώσει και έφυγε θυμωμένος.

Παραλίγο να τις φάει...


Ο Ryback πέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Bo Dallas, και έδειξε έτοιμος για IC Championship Rematch στο Hell In A Cell.

Στην συνέχεια, ο Intercontinental πρωταθλητής προσπάθησε να του επιτεθεί, αλλά δέχτηκε το Meathook Clothesline και έφυγε μακριά από το ρινγκ!

Απομακρύνθηκε η Paige!


Το πάρτι της Charlotte για την κατάκτηση του Divas Championship, μετατράπηκε σε καυγά ανάμεσα στις Paige και Charlotte. Συγκεκριμένα, η Paige διαμαρτυρήθηκε στην Charlotte λέγοντας πως είναι εδώ που είναι σήμερα χάρις τον πατέρα της, Ric Flair.

Πρώτη νίκη ως πρωταθλήτρια!


Στον πρώτο της αγώνα ως Divas Champion, η Charlotte επικράτησε της Brie Bella χάρις το Figure Four Leg Lock, προηγουμένως ακολούθησε και ένα promo της Nikki Bella.

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα;..


Ο Mark Henry ο οποίος έχει ξεχάσει τι πάει να πει η λέξη "νίκη" εδώ και μήνες.. έβαλε άλλη μια ήττα στο τσεπάκι του, μετά από Brogue Kick του Sheamus.

Ανάσα για τον Βούλγαρο.


Οι Dudley Boyz συνεργάστηκαν ώστε να σημειώσουν αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στους New Day και Rusev. Την νίκη στην ομάδα του έδωσε ο Rusev μετά από ένα δυνατό Superkick στον Dolph Ziggler.

Επιστροφή με ήττα για την Natalya!


Η Naomi χρειάστηκε την βοήθεια ώστε να κερδίσει την Natalya, δέχτηκε ήττα στην επιστροφή της η Natty, ποιος το περίμενε...

Έστειλε το μήνυμα στον Brock Lesnar o γίγαντας.



Ο Big Show όπου δέχτηκε θετικά σχόλια από το κοινό, κατέλαβε τον Cesaro και έστειλε το μήνυμα μέσω ενός promo στον Brock Lesnar όπου θα αντιμετωπίσει στο MSG στις 3 Οκτωβρίου 2015.

Τρόμος και φόβος του έγινε ο Kane!!!


Στο Main Event του "κόκκινου σόου", ο John Cena νίκησε τον Seth Rollins και παρέμεινε United States Champion. Στην συνέχεια, ο Director of Operations διέκοψε μέσω της γιγαντοοθόνης τον WWE World Heavyweight Champion, και ξαφνικά εμφανίστηκε μέσα από μια τρύπα στο ρινγκ, τραβώντας τον στην "κόλαση".



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη