RAW 14/09/2015: Σε ρυθμούς Night of Champions.


Στο χθεσινό επεισόδιο του Raw, o Sting αγωνίστηκε δύο φορές κόντρα στον Big Show και Seth Rollins, η Charlotte έφτασε κοντά στο θαύμα αλλά δεν τα κατάφερε, παρέμειναν ομαδικοί πρωταθλητές οι New Day, και πολλά περισσότερα!
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).


Ξεκίνημα με ανακοινώσεις!


Το επεισόδιο άνοιξε η Authority, οι Triple H και Stephanie McMahon μας έκαναν κάποιες ανακοινώσεις, μέσα σε αυτές ήταν και ένας αγώνας του Sting κόντρα στον Big Show στο Main Event της βραδιάς!

Φέρτε τα τραπέζια τώρα...


Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, οι New Day επικράτησαν με δυσκολία τους Prime Time Players, και παρέμειναν Tag Team Champions. Μετά το τέλος του αγώνα, οι Dudley Boyz ήρθαν για να τους δώσουν το σημάδι ότι στο Night of Champions θα κατακτήσουν τους ομαδικούς τίτλους για να κάνουν το 10/10.

Τρίτη συνεχόμενη φορά.


Τρίτη συνεχόμενη ήττα από την Sasha Banks δέχτηκε η Paige, μετά την λήξη του αγώνα, οι Naomi & Tamina επιτέθηκαν στην Becky Lynch και Paige.

Θα έχει και 3ο άτομο...


Ο Miz μας καλωσόρισε στο MizTV, οι Wyatt Family δεν του επέτρεψαν να κάνει το δικό του show, έτσι κατευθείαν συγκρούστηκαν με λογομαχίες, συγκεκριμένα το segment τελείωσε με τον Roman Reigns να τονίζει πως στο επερχόμενο PPV, θα πάρει βοήθεια από 3ο άτομο.

Πίκρα για Sheamus!


Μεγάλη νίκη πέτυχε κόντρα στον Mr. Money In The Bank, Sheamus o πρώην United States Champion, John Cena και δείχνει πανέτοιμος για το Title Match στο Night of Champions κόντρα στον Seth Rollins.

Επισημοποιήθηκε από τον "Champ".


Μέσα σε όλα, ο Kevin Owens προσπάθησε να πάρει Title Match για τον τίτλο του Ryback στο Night of Champions, και μετά από μια έντονη λεκτική μάχη, ο αγώνας τους έκλεισε για το επερχόμενο PPV με τον "Big Hungry" να τον επισημοποιεί.

Άλλο ένα Kickoff Match!


Οι Neville & Lucha Dragons συγκρούστηκαν με τους Cosmic Wasteland, τελικά αυτοί που στάθηκαν όρθιοι ήταν οι πρώτοι, ενώ ο αγώνας τους ανακοινώθηκε για το Kickoff του Night of Champions.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε...


Η Charlotte επιβλήθηκε της Nikki Bella με roll up και κατέκτησε το Divas Championship για μερικά λεπτά, καθώς όπως αποδείχθηκε οι Bellas είχαν χρησιμοποίησε το "Twin Magic" και έτσι η Stephanie McMahon μετέτρεψε την νίκη της Charlotte σε DQ.

Δωράκι στην Summer Rae!


Ο Cesaro επικράτησε με roll up του Rusev, χάρις την παρέμβαση του Dolph Ziggler ο οποίος άφησε και ένα δαχτυλίδι στην Summer Rae. Τέλος, πριν φύγει, του πρόσφερε και ένα δυνατό Superkick.

Νίκη για τους babyfaces!


Στο Main Event του "κόκκινου σόου", ο αγώνας ανάμεσα στους Big Show και Sting δεν έληξε ποτέ, καθώς ο Seth Rollins παρενέβη στον αγώνα. Στην συνέχεια ο John Cena ήρθε για να σώσει τον Sting από τα χέρια της Authority, και ο Triple H αναγκαστικά μετέτρεψε το Brawl σε Tag Team Match.

O Sting και ο John Cena επικράτησαν των Seth Rollins και Big Show, χάρις το "Death Lock" του Vigilante, στην συνέχεια πανηγύρισαν μαζί με το υπόλοιπο WWE Universe.



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη