RAW 07/09/2015: Εφιαλτική βραδιά για Rollins!


Το Monday Night Raw εξελίχθηκε σε φρικιαστικούς ρυθμούς για τον WWE World Heavyweight & United States Champion, Seth Rollins!
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το κακό τρίτωσε!


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Seth Rollins, ο πρωταθλητής έκανε ένα promo όπου αναφέρθηκε στους δύο αντιπάλους του για το Night of Champions, Sting και John Cena. Ξαφνικά, ο "Icon" εμφανίστηκε μέσω της γιγαντοοθόνης, και τόνισε στον "Architect" πως αν δεν συναντηθούν, καλύτερα να ξεχάσει το άγαλμα του. Έπειτα, αφού ο "Vigilante" τελείωσε το promo του, ο Mr. Money In The Bank, Sheamus ήρθε για να βάλει φωτιά στα νεύρα του Seth Rollins καθώς του τόνισε πως στο Night of Champions, θα έχει και ...τρίτο ματς, παρουσιάζοντάς του, την βαλίτσα.

Ακάθεκτο το "αφεντικό" !


Η Sasha Banks, συνεχίζει την ανοδική της πορεία, αφού μέσω του χθεσινού επεισοδίου κέρδισε την πρώην Divas πρωταθλήτρια, Paige, χάρις την βοήθεια της Naomi.

Υπό το βλέμμα των Wyatts...


Η ομάδα των Roman Reigns και Dean Ambrose, πέρασε εύκολα το εμπόδιο των Cosmic Wasteland ή αλλιώς και...Ascension, χάρις το "Dirty Deeds" του "Lunatic Fringe".
Στην συνέχεια, η Wyatt Family πέρασε απειλητικά μηνύματα στα πρώην μέλη της Ασπίδας!


0 στα 1 !!!


Στον αγώνα των πρωταθλητών, ο Intercontinental Champion, Ryback πέτυχε μια από τις σημαντικότερες νίκες στην καριέρα του απέναντι στον WWE World Heavyweight & United States Champion, Seth Rollins. Η νίκη προήλθε την στιγμή που ο "Icon" απασχόλησε τον "Architect" ώστε να έρθει το Roll-Up του "Big Guy".

Την έφαγε για τα καλά...


Η Summer Rae απολογήθηκε και ο Rusev την συγχώρεσε, στην συνέχεια οι δυο τους διακόπηκαν από τον Dolph Ziggler όπου ήρθε να διαψεύσει τα ψέματα της Rae, στην συνέχεια του σέρβιρε ένα Superkick από το πουθενά!

Τον διέλυσαν!


Ο Randy Orton κέρδισε χάρις το "RKO", τον Mr. MITB 2015, Sheamus. Στην συνέχεια η Wyatt Family επιτέθηκε στον "Viper", ώστε να μην συνεργαστεί με τους Ambrose & Reigns στο επερχόμενο Night of Champions PPV.

Καταφτάνει το τέλος τον μασκοφόρων...


Οι Dudley Boyz κέρδισαν τους Los Matadores, στην συνέχεια ακολούθησε ένας καυγάς με τον Diego να χτυπάει τον El Torito στην μούρη...

Τρελάθηκε ο γίγαντας!


Ο αγώνας του Cesaro με τον Miz, έληξε χωρίς αποτέλεσμα καθώς ο Big Show, κυνήγησε τον δεύτερο. Ίσως αναμετρηθούν στο Kickoff του Night of Champions.

Σύντομα το Divas Championship Match!!!


Η Charlotte αποκάλυψε στην Nikki Bella πως η Authority έκανε δεκτό το αίτημα της, και ο αγώνας τους για το Divas Championship θα γίνει στο RAW της επόμενης εβδομάδας. Αργότερα, η ομάδα P.C.B. επιτέθηκε στην Team Bella, με τις πρώτες να μένουν όρθιες!

0 στα 2 και στα.. σκουπίδια.


Εφιαλτικά εξελίχθηκε και το Main Event του "κόκκινου σόου", για τον Seth Rollins, αφού μαζί με τους ομαδικούς πρωταθλητές, New Day, ηττήθηκαν από την ομάδα των Prime Time Players και του πρώην U.S. Champion, John Cena. Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, ο Sting εμφανίστηκε μέσω της γιγαντοοθόνης, και κατέστρεψε το άγαλμα του πρωταθλητή, αφού το εκτόξευσε στην σκουπιδιάρα!


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη