Βάζει τέλος στην καριέρα του ο Mark Henry;

O Mark Henry μετά από μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, δήλωσε πως η καριέρα του φτάνει στο τέλος της, και σύντομα θα ανακοινώσει την αποχώρηση του από τα ρινγκ.

Κανείς δεν θα ξεχάσει το συγκινητικό αντίο του γίγαντα το 2013, όταν μέσα από ένα promo, μας ανακοίνωσε πως θα σταματήσει την καριέρα του, έπειτα ήταν απλά ένα ψέμα, διότι διέλυσε τον John Cena, και όχι μόνο.. τον αντιμετώπισε και στο Money In The Bank 2013.

Αφού πέρασαν 2 χρόνια από τότε, και κοντεύουν να γίνουν τρία, ο "World's Strongest Man" μέσω μια συνέντευξης ανακοίνωσε πως μέσα στο 2016, σκέφτεται την απόσυρση από τα ρινγκ.

Αρχικά ο άλλοτε World Heavyweight Champion δήλωσε:
"Μάλλον του χρόνου θα αποσυρθώ, κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα είναι το τέλος της παλαιστικής μου καριέρας, αλλά όμως ποτέ δεν θα είναι το τέλος του Mark Henry. Έχω κατακτήσει ένα σορό τίτλους, έχω καταφέρει να κάνω πολλά, αλλά ο επόμενος μου στόχος είναι να φέρω νέα ταλέντα στην εταιρία, και φυσικά να επεκτείνω την γνώση του Pro Wrestling σε χώρες όπως η Ινδία."

Με λίγα λόγια ο "Sexual Chocolate" μετά την απόσυρση του θα ακολουθήσει τον δρόμο του Great Khali, να φέρει νέα ταλέντα στην εταιρία, και να επεκτείνει αυτό το sport σε χώρες που έχει "θαφτεί" η λέξη "Pro Wrestling".

Η γνώμη μας:
Την θεωρώ πάρα πολύ σωστή κίνηση, ο Mark Henry πιστεύω πως θα τελειώσει την καριέρα του, του χρόνου και συγκεκριμένα στην WrestleMania 32. Αργότερα, χάρις την εμπειρία που έχει αποκτήσει, θα πάει σε χώρες όπου έχουν ταλέντα όπως η Ινδία με σκοπό να τα φέρει στο Performance Center. Πρέπει όμως να έρθει να ρίξει μια ματιά και στην μικρή Ελλάδα, η οποία παράγει ταλέντα ηλικίας 17 έως και 27 ετών, κάποιος θα μπορούσε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα...!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη