SUMMERSLAM 2015: HELL'S GATE CITY


Στο φετινό SummerSlam είδαμε νέους ομαδικούς πρωταθλητές, η ομάδα της Paige παρέμεινε στην κορυφή, ενώ αξέχαστο θα μείνει το Main Event της βραδιάς όπου ο Undertaker επικράτησε του Brock Lesnar χάρις το Hell's Gate.


KickOff.


Στο Panel βρισκόντουσαν οι Renee Young, Booker T, Byron Saxton, και Corey Graves. Στην συνέχεια ακολούθησαν promos από τους αγώνες της βραδιάς, ενώ ο Kevin Owens εμφανίστηκε από το πουθενά την στιγμή που ο Booker T είπε πως ο "KO" ζηλεύει τον Cesaro.


Εμφάνιση του Hardcore Legend.


Στο ξεκίνημα του PPV, είδαμε τον Jon Steward να καλωσορίζει το κοινό στο SummerSlam, και να αναφέρει πως υποστηρίζει τον Undertaker. Έπειτα διακόπηκε από τον θρυλικό Mick Foley όπου του μίλησε σχετικά για την "Suplex City".


Ανάσα για τον Mr. Money In The Bank!


Ο Sheamus επικράτησε του Randy Orton στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, μετά από πολλές προσπάθειες, ο αγώνας τελείωσε με 2 συνεχόμενα "Brogue Kick" του Ιρλανδού.


Ξανά πρωταθλητές!


Η New Day κέρδισε τους Los Matadores, Lucha Dragons, Prime Time Players, και έγινε για 2η φορά στην ιστορία Tag Team Champions. Προηγουμένως η παρέα του Big E τραγούδησε στο κοινό!


Χαμός...


Ο αγώνας μεταξύ Dolph Ziggler και Rusev, έληξε με Double Countout καθώς κανείς δεν πρόλαβε να μπει στο ρινγκ! Στην συνέχεια η Lana και η Summer Rae προκάλεσαν ένα χάος στο ρινγκ.


Τα βέλη βρήκαν στόχο!


Με τον Stephen Amell να επιχειρεί ένα Dive από το τρίτο σχοινί, και τον Neville να χτυπάει με "Red Arrow" τον King Barrett, οι Babyfaces έφυγαν νικητές από αυτή την μάχη!


Ryback Rules.


Ο Ryback επικράτησε των Big Show και Miz σε έναν αγώνα γεμάτο Finishers, και παρέμεινε Intercontinental Champion. Η νίκη ήρθε από pinfall στον "Moneymaker".


Συνεχίζουν ανοδικά τα "αδέρφια".


Roman Reigns και Dean Ambrose ήταν οι νικητές στην μάχη με τους Bray Wyatt & Luke Harper, η νίκη ήρθε από "Spear" του Roman Reigns, ενώ ο ίδιος γνώρισε πολλές αποδοκιμασίες από το κοινό του Brooklyn την στιγμή που τον έκανε Tag o "Lunatic Fringe".


Ακόμα να το συνειδητοποιήσει...


Ο Seth Rollins άφησε με ανοιχτό το στόμα όλο το WWE Universe, καθώς με την βοήθεια του Jon Steward κατέκτησε το United States Championship από τον John Cena σε ένα φοβερό ματς. Πλέον είναι WWE World Heavyweight & United States Champion.


Ξανά η P.C.B.


Οι Paige, Charlotte και Becky Lynch ήταν οι μεγάλες νικήτριες στο Elimination Match κόντρα στις B.A.D και Team Bella, πλέον βάζουν μπρος για να κατακτήσουν την κορυφή στο Divas Division.


FIGHT OWENS FIGHT!


Ο Kevin Owens μετά την προχθεσινή του ήττα από τον Balor, επικράτησε του Cesaro μετά από ένα ισχυρό "Pop-Up Powerbomb".


Tap Out και νίκη!


Στο Main Event του SummerSlam, o Undertaker αναγκάστηκε να κάνει tap out σε Kimura Lock του Brock Lesnar, αλλά ο διαιτητής δεν το είδε. Στην συνέχεια τον υπέταξε με το Hell's Gate και πήρε μια ιστορική νίκη καθώς για πρώτη φορά κέρδισε τον "Beast Incarnate" σε one on one match.

Νεότερη Παλαιότερη