SMACKDOWN 23/07/2015: Αποτυχία για Cesaro!


Στο χθεσινό επεισόδιο του SmackDown ο Cesaro τα βρήκε σκούρα αφού έχασε από τον WWE World Heavyweight Champion, στην συνέχεια δέχτηκε επίθεση από τον Kevin Owens.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Με την βοήθεια της Wyatt Family.


Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, ο Mr. Money In The Bank χρειάστηκε την βοήθεια της Wyatt Family (Luke Harper & Bray Wyatt) για να περάσει νικηφόρα το εμπόδιο του Dean Ambrose, αφού πρώτα τον περάσει με ένα δυνατό Brogue Kick.

Συνεχίζει ανοδικά ο Neville.


Στην μάχη της "Altitude Era", ο Neville κέρδισε χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία τον Adam Rose και συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Μετά τον αγώνα ο Stardust εμφανίστηκε και έκανε ένα promo από την γιγαντοοθόνη του σταδίου.

Ανάσα για Rusev.


Αφού προηγήθηκε ένα promo του Kevin Owens όπου μίλησε για τον αγώνα του με τον John Cena αλλά και για το WWE Universe που αρκετοί από αυτούς φώναζαν "Tap Owens Tap". Ο Rusev ήταν έτοιμος να τελειώσει τον αγώνα αλλά ο πρώην NXT Champion αποχώρησε από το ρινγκ με αποτέλεσμα ο Βούλγαρος να βγει νικητής από Count Out.

Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν.


Στο "Divas Revolution" οι Bellas ήταν αυτές που βγήκαν νικήτριες στην μάχη με την Team B.A.D. (Naomi & Tamina & Sasha Banks), η νίκη ήρθε από το Rack Attack της Divas Champion, Nikki Bella.

Αποτυχία για Cesaro.


Στο Main Event του "Μπλε Σόου", ο Seth Rollins μετά από έναν όμορφο αγώνα κατάφερε και ξεπέρασε το εμπόδιο του Cesaro με δυσκολία. Η νίκη ήρθε από pedigree αφού πρώτα τον κλοτσήσει στο μάτι την στιγμή που ο διαιτητής δεν κοίταζε τον αγώνα. Στην συνέχεια ο πρώην NXT Champion ήρθε να ξεθυμάνει τα νεύρα του στον Ελβετό με Pop-Up Powerbomb.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ "ΕΔΩ".


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη