Ο Rey Mysterio θέλει να ζήσει μια καλή στιγμή στην WrestleMania με τον γιο του


Ο Rey Mysterio είναι ένας πραγματικός βετεράνος στον κόσμο του professional wrestling, και είναι περήφανος για την κληρονομιά που έχει αφήσει ως luchador. Έχει κερδίσει τίτλους σε διάφορα promotions σε όλο τον κόσμο, σε μια θρυλική καριέρα που διαρκεί τρεις δεκαετίες.

Και παρά το γεγονός ότι ο Mysterio πλησιάζει τα 50, ο ίδιος παραμένει σε εξαιρετική φόρμα και αγωνίζεται σχεδόν κάθε εβδομάδα σε τηλεοπτικά σόου. Ο Mysterio επέστρεψε στο WWE το 2018 και έκτοτε έχει εμπλακεί σε πολλές και μεγάλες διαμάχες. Από την επιστροφή του έχει στο πλευρό του και τον γιο του, Dominik Mysterio, δείχνοντάς του τον σωστό δρόμο προς την επιτυχία. Μαζί κέρδισαν τους ομαδικούς τίτλους στο SmackDown και ο ένας πάντα υποστηρίζει τον άλλον.

Μιλώντας σε μια πρόσφατη συνέντευξη τύπου, ο Rey Mysterio αποκάλυψε στους οπαδούς ότι θέλει πραγματικά μια καλή στιγμή στην WrestleMania με τον γιο του προτού κρεμάσει για τα καλά τις μπότες του.

Υπάρχει σίγουρα μια στιγμή στην WrestleMania για να ζήσουμε. Θέλω να ζήσω ένα WrestleMania moment με τον γιο μου πριν κρεμάσω τη μάσκα

Το δίδυμο πατέρα και γιου πρόκειται να αγωνιστεί στον αγώνα Royal Rumble στις 29 Ιανουαρίου. Μένει να δούμε πώς θα εμφανιστούν στο ματς και τι εμπόδιο θα τους εμφανιστεί στην φετινή WrestleMania.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη