Ο Sami Zayn υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το WWE


Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν διάφορες φήμες για το μέλλον του Zayn με την εταιρεία διότι το συμβόλαιο του Sami έληξε στα τέλη του 2021. Παρόλα αυτά, ο Sami Zayn ακολούθησε τα βήματα του στενού του φίλου, Kevin Owens και υπέγραψε ξανά με το WWE. Ήταν ένα θέμα που δεν απασχόλησε τόσο την εταιρία αφού κατάφεραν να βρουν σύντομα μια ιδανική συμφωνία.

Παρασκηνιακές πληροφορίες λένε πως ο πρώην Intercontinental Champion είχε υπογράψει εδώ και αρκετές εβδομάδες συμβόλαιο, αλλά δεν το είχε αποκαλύψει σε κανέναν, διότι ο ίδιος, σαν άνθρωπος, δεν συνηθίζει να μιλάει για τα επαγγελματικά του με άλλους και κυρίως δημοσίως. Από την δική του πλευρά, ο Zayn τόνισε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ότι υπέγραψε ξανά επειδή το να μένει και να διασκεδάζει είναι ο τρόπος του Sami Zayn.

Ο χρόνος θα δείξει τι επιφυλάσσει το μέλλον του στο WWE. Προς το παρόν, έχει να επικεντρωθεί στο να εκδικηθεί τον Johnny Knoxville στο Royal Rumble. Ο Knoxville προκρίθηκε στον αγώνα του Royal Rumble όταν πέταξε τον Zayn πάνω από το σχοινί, και από τότε ο ίδιος τρολάρει τον Sami στα social media δημιουργώντας ένα διαδικτυακό drama.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη