How WWE Should Book: Men's Royal Rumble 2022

 


Hooray!! Είπε ο ένας και μοναδικός fan αυτής της στήλης, δηλαδή εγώ. Μιας που το Ringside House αποφάσισε να κάνει μια προσπάθεια να ξανανοίξει ξανά τις πύλες του με αγάπη, στοργή και Proderm, έτσι και εγώ αποφάσισα να επαναφέρω την στήλη How WWE Should, όπου παίρνω είτε μελλοντικές είτε παρελθοντικές στιγμές και λέω πως θα τις έκανα εγώ book, προκειμένου να κάνω μια οντισιόν, να με πάρει το WWE στην σεναριακή του ομάδα, να αρχίσω να γράφω για το πως ο Miz θα φέρει την στρατιά με τα zombies από το WrestleMania Backlash, θα πάρει μαζί του την Maryse και την Doudrop και τον Madcap Moss και όλοι αυτοί οι 4 θα κατακτήσουν τον κόσμο και θα τον κάνουν μετά-αποκαλυπτικό, όπου το μοναδικό μέσο διασκέδασης θα είναι η επαναπροβολή όλων των ταινιών Marine με τον αγαπητό Mike. 

Δε καταλάβατε τι λέω; Ούτε εγώ. Αυτό που μου ανέθεσα να κάνω είναι να πάρω το ανδρικό Royal Rumble του 2022, να το κάνω book σύμφωνα με τα δικά μου γούστα και να βγάλω έναν νικητή. Ξέρω πως κάποιοι συμμετέχοντες ήδη έχουν ανακοινωθεί, η ημερομηνία που γράφεται το άρθρο ασχέτως του πότε θα δημοσιευτεί είναι Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, οπότε αν έχουν ανακοινωθεί άλλοι μέχρι τις 29, να με συγχωράτε. Ούτως η άλλως Fantasy Booking είναι, πολλές θεωρίες έχουν ακουστεί, οπότε πάμε να δούμε τα entries και να αναλύσουμε το πως θα ήθελα στα δικά μου μάτια να παιχτεί το ματς και να βγάλουμε και τις πρώτες κόντρες για την WrestleMania 38. 

Οπότε το Royal Rumble Match των ανδρών κλείνει το σόου. Και νούμερο 1 είναι ο...A..J Styles. O AJ Styles κάνει την είσοδο του στο ring, ένας από τους Iron men που θέλουμε να έχουμε στο ματς. Νούμερο 2...Αχ..Ξέρω ότι δεν πρόκειται να το κάνουν, δεν πρόκειται να γίνουν ορισμένα από τα πράγματα που θα αναφέρω εδώ μέσα, αλλά πρέπει επιτέλους να έχουμε Closure. Θέλω να σκεφτείτε το εξής, Το κοινό είναι ενθουσιασμένο που βλέπει τον AJ Styles, υπάρχει μια ένταση στον αέρα και τότε η μουσική του JOHN F****NG CENA ακούγεται. Θα γίνει πανζουρλισμός και το ξέρουμε ήδη πολύ καλά. Το νούμερο 2 μου λοιπόν είναι ο John Cena, γιατί πραγματικά από την στιγμή που ο Big John εδραιώνεται στο Hollywood θα πρέπει να κλείσουμε άλλη μια ιστορία. Ο John Cena μπαίνει στο Royal Rumble για να διεκδικήσει μια ευκαιρία για το νούμερο 17 στην λίστα με τα παγκόσμια πρωταθλήματα του. 


AJ Styles 1, Cena 2. Το ματς ξεκινάει με ένα vibe τύπου ότι "είμαστε προορισμένοι να το κάνουμε αυτό για πάντα". Ο Cena και ο Styles συγκρούονται, έχουμε κάποιες εναλλαγές κινήσεων, όταν φθάνουμε στο νούμερο 3, ο οποίος θα είναι ο Angel Garza. Συγνώμη Angel..Συγνώμη. Συμπαθώ πολύ τον Garza αλήθεια και πιστεύω ότι αν του δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία ίσως και να γίνει σπουδαίος. Αλλά εδώ θα έρθει γρήγορα στο ring, θα ρίξει κάμποσες αλλά θα είναι το πρώτο μας elimination και μάλιστα θα γίνει από τον John Cena.

Cena eliminates Garza

O Cena συνεχίζει και δουλεύει με τον Styles, όταν έξω έρχεται το νούμερο 4. Ο Madcap Moss. Μόνο και μόνο για να τον δω να τον Cena και τον Styles να του τις ρίχνουν χοντρές γιατί δεν υπάρχει ΚΑΝΈΝΑΣ λόγος ο Madcap Moss να βρίσκεται στο ματς πάνω από μερικά δευτερόλεπτα, όπου ο Styles πετάει εκτός τον Moss και μετά στα καπάκια ο Styles κάνει το AA στον Styles για να του δώσει κάποιες ανάσες, όταν το countdown αρχίζει για το νόυμερο 5.

Styles eliminates Moss

Νούμερο 5, o Matt Riddle. Ο Riddle μπαίνει στο ρινγκ και έρχεται face to face με τον John Cena. Κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί και θα είχε πλάκα. O Riddle κουμαντάρει τον Cena και μετά στα καπάκια έρχεται face to face με τον Styles, το πρώτο άτομο που αντιμετώπισε στο main roster όταν και έκανε το ντεμπούτο του. Ο Riddle μπορεί και κουμαντάρει τον Styles όταν έξω έρχεται το νούμερο 6. Ο Pete Dunne. O Dunne κάνει το ντεμπούτο του στο main roster στο Rumble Match και έρχεται απευθείας πρόσωπο με πρόσωπο με τον Matt Riddle. Μπορείτε να φανταστείτε τα NXT chants να παίρνουν φωτιά και τον Triple H να κοιτάει από την gorilla σαν ένας περήφανος μπαμπάς. Οι δύο τους δουλεύουν στο ring και στο νούμερο 7 έχουμε τον Sami Zayn. Και άλλο. Φέρε μου και άλλο NXT. Ένα μικρό θρετ μεταξύ Zayn, Riddle & Dunne, όσο ξεκουράζουμε τους Cena & Styles και μέχρι να μπει το νούμερο 8 θα ήταν ιδανικό γιατί πραγματικά το χρειαζόμαστε. Όλα κυλάνε ομαλά όταν στο νούμερο 8, έχουμε τον Johnny Knoxville, ο οποίος με ενημερώνουν από το κοντρόλ ότι θα κυκλοφορήσει την καινούργια Jackass ταινία του σύντομα και για αυτό του δώσαμε θέση στο Rumble Match. 


Τι μαθαίνει κανείς ρε παιδάκι μου. Ο Knoxville και ο Zayn κωμικά αποφασίζουν να δουλέψουν μαζί απέναντι στους Dunne & Riddle, όταν ο Knoxville κάνει swerve στον Zayn γιατί είναι...Jackass και αφήνει τους Riddle & Dunne να θυμούνται τις παλιές καλές ημέρες ως ομάδα και να δουλεύουν μαζί για να βγάλουν τον Sami στο apron με τον ίδιο τον Knoxville με ένα μικρό missle dropkick να πετάει εκτός τον Zayn. ΟΎΤΕ ΕΜΈΝΑ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ. ΑΦΟΎ ΞΈΡΕΤΕ ΌΜΩΣ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ. ΜΗΝ ΒΑΡΆΤΕ! Και τότε αφού Ciampa & Dunne παλέψουν μεταξύ τους, ο Knoxville έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον John Cena, ο οποίος ΦΥΣΙΚΆ κάνει eliminate τον Knoxville με AA εκτός του ring. 

Johnny Knoxville eliminates Sami Zayn & Cena eliminates Knoxville 

Νούμερο 9 έχουμε τον Chad Gable, o οποίος ορμάει απευθείας στον Riddle, όντας σε κόντρα μαζί του. Σιγά σιγά θα αρχίζουμε να γεμίζουμε το ring μας. Νούμερο 10, ο Cesaro. O Cesaro βγαίνει έξω, μοιράζει uppercuts για όλον τον λαό. Νούμερο 11, ο Rick Boogs, ο αγαπημένος μου άνθρωπος σε ολάκερο το σύμπαν, έρχεται να μοιράσει suplexes και πόνο στον λαό. Νούμερο 12, ο Otis. Hooray. Βοήθεια για τον Gable, η Alpha Academy μαζί στο ring να μοιράσει πόνο και να είναι η μόνη ομάδα που είναι όρθια στο ring και κάνουν σινιάλο να έρθει παρακαλώ το νούμερο 13. Νούμερο 13, έχουμε τον Omos. Oh dear..oh dear...ποιος θα σταματήσει τον Omos; Επειδή ούτως ή άλλως θα έχουμε ένα Omos spot ας το έχουμε τώρα. Ο Omos μπαίνει στο ring και πετάει εκτός τους Otis & Boogs, ο πρώτος μπαίνοντας μπροστά για να προστατέψει τον Gable, ο οποίος περιέργως δεν έκανε τίποτα για να τον βοηθήσει από το να μην φάει elimination. 

Omos eliminates Otis & Rick Boogs 


Ο Omos, αφού ρίχνει ξύλο σε όλους το ring, περιμένει το νούμερο 14. Το νούμερο 14 είναι ο Big E. O Big E βγαίνει έξω και έρχεται σε κόντρα με τον Omos. Ο Big E, όντας πρώην WWE Champion, κυριαρχεί απέναντι στον Omos και τον πετάει εκτός ring σε ένα μεγάλο eliminationγια τον ίδιο και έχουμε την είσοδο του νούμερου 15. Του Happy Corbin. Ο Corbin έχει ένα μικρόφωνο στο χέρι και αρχίζει και χλευάζει όλα τα άτομα που βρίσκονται στο ring. Και επειδή το θέλω πάρα πολύ, όλοι στο ring, σηκώνουν τον Corbin στον αέρα και τον πετάνε εκτός ring. Γιατί δεν χρειαζόμαστε κανέναν Corbin σε αυτό το Royal Rumble. 

Big E eliminates Omos & everybody eliminate Happy Corbin. 

Η μάχη συνεχίζεται μεταξύ των ατόμων στο ring, όταν στο νούμερο 16 έχουμε τον Sheamus. O Sheamus, ο οποίος περνάει μια από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του μπαίνει στο ring και μετά από ένα σύντομο brawl πετάει εκτός ματς τον πρώην παρτενέρ του, Cesaro, ενώ στα καπάκια αφού προσπαθεί όσο πιο πολύ μπορεί, καταφέρνει και πετάει εκτός και τον Pete Dunne, ο οποίος ευελπιστούμε να έχει μείνει για ένα τέταρτο στο ring και να έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για το μέλλον. 

Sheamus eliminates Cesaro & Pete Dunne

Στο ring έχουμε τους Styles, Cena, Riddle, Gable, Big E & Sheamus. Νούμερο 17, ο Kofi Kingston. Επανένωση της New Day στο ρινγκ με τον Kofi Kingston να πηγαίνει και να σώζει τον Big E σε κάθε ευκαιρία που μπορεί και να δουλεύει μαζί του. Νούμερο 18. Ο Rey Mysterio. BOOYAKA BOOYAKA. 619 HEEEY. O Rey Mysterio κάνει την είσοδο του στο ring και μοιράζει 619 παντού όταν τρώει ένα μεγαλοπρεπέστατο Brogue Kick από τον Sheamus. Και εκεί που ο Sheamus πάει να πετάξει έξω τον Rey, νούμερο 19..Ο Dominik Mysterio. O Dominik τρέχει και σώζει τον μπαμπά Rey και έπειτα ο πατέρας και ο γιος δουλέυουν μαζί για να πετάξουν έξω τον Sheamus. 

Rey & Dominik Mysterio eliminate Sheamus 


Στο νούμερο 20. Randy Orton. He hears voices in his head..They talk to him..they understand..they...talk to him? O Randall Keith Cobro έρχεται έξω και μοιράζει RKO στους Cena, Styles & Big E, ενώ το RKO from the top rope το τρώει ο Chad Gable, τον οποίο πετάει και εκτός ring. Ξαφνικά ένα χέρι πάει να γυρίσει τον Orton, εκείνος πάει να κάνει άλλο ένα RKO όταν βλέπει ότι είναι ο Riddle. O Orton κρατάει για λίγο σε θέση για το RKO το κεφάλι του Riddle, το σκέφτεται αλλά έπειτα τον αφήνει και πάνε να δουλέψουν μαζί στους υπόλοιπους. Νούμερο 21, ο King Woods. Όλη η New Day μαζί στο ring, η επανένωση είναι αληθινή. Η New Day έχει λίγες στιγμές μαζί και προσπαθεί να επιβάλλει την κυριαρχία της στο Rumble Match. Νούμερο 22. Ο Tommaso Ciampa. O Ciampa κάνει την είσοδο του στο ring και πάει πάνω στον Dominik Mysterio και τον βγάζει στο apron.Ο Rey Mysterio το βλέπει αυτό, πάει να σώσει τον γιο του τρέχοντας πάνω στον Ciampa, O Ciampa αποφεύγει και ο Rey καταλάθος βγάζει τον ίδιο του τον γιο εκτός ματς και στα καπάκια ο Ciampa σαν κόπανος πετάει έξω τον Mysterio και ο πατέρας με τον γιο έχουν μια μικρή στιγμή έντασης. 

Orton eliminates Chad Gable. Rey Mysterio eliminates Dominik Mysterio & Tommaso Ciampa eliminates Rey Mysterio 

Noύμερο 23. O Montez Ford με τον Angelo Dawkins μαζί. Ο Ford μπαίνει στο ring και έχει ένα όμορφο highflying showdown με τον Kofi Kingston. Νούμερο 24 ο Angelo Dawkins. Τα δύο μέλη των Street Profits στο ring κάνουν ένα μικρό dominance όταν έρχονται face to face με όλη την New Day. Κofi, Woods & Big E εναντίον Ford & Dawkins. H New Day μετά από ένα σύντομο confrontation πετάει εκτός την ομάδα των Street Profits και στα καπάκια, σε κάτι που θα σοκάρει πολύ κόσμο, ο Big E βγάζει εκτός ματς τους Kingston & Woods, δείχνοντας στο WrestleMania sign, υπονοώντας πως ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του. 

New Day eliminate Streets Profits & Big E eliminates Woods & Kingston 
In The ring: Orton, Cena, Styles, Riddle, Ciampa, Big E 


Νούμερο 25. Ο Finn Balor. O Balor έρχεται έξω και αμέσως στοχεύει τον Tommaso Ciampa. Γιατί να μην κάνουμε το φετινό Rumble ένα loveletter στο πρώτο NXT; NXT..NXT..NXT..σε όλο το στάδιο. Κάντε το εικόνα. Ο Balor μετά από ένα σύντομο cofrontation πετάει εκτός τον Tommaso Ciampa αλλά ο Ciampa κρατιέται στο apron. Νούμερο 26. Ο Shinsuke Nakamura. ΝΑΙ..ΚΑΙ ΆΛΛΟ. ΔΏΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΆΛΛΟ NXT. Ολοι μας θέλουμε ένα Balor vs Nakamura ματς, όσο και να έχουν προσπαθήσει να τους κάνουν αδιάφορους και θα το πάρουμε σε αυτό το Rumble έστω και για λίγο. Δικό μου booking είναι, ότι θέλω κάνω. Ο Nakamura & o Balor έχουν ένα μικρό exchange και νικητής αυτού ο IC Champion. Νούμερο 27, ο Damian Priest. ΚΑΙ ΆΛΛΟ NXT..ΚΑΙ ΆΛΛΟ. ΘΈΛΩ ΤΟ ΠΑΛΙΌ NXT ΠΊΣΩ. Ο United States Champion & o IC Champion έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο. ΚΆΝΤΕ ΑΥΤΟΎΣ ΤΟΥΣ ΤΊΤΛΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΎΣ WWE ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ. Και εδώ θα έχουμε άλλο ένα elimination. Συγγνώμη Shinsuke διαλέγω εσένα, ο Damian Priest πετάει έξω τον Shinsuke Nakamura. ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΕΝΤΆΞΕΙ; ΣΥΓΓΝΏΜΗ!! 

Damian Priest eliminates Shinsuke Nakamura. 

Νούμερο 28. Ο Kevin Owens. O KO βγαίνει έξω αποφασισμένος να κερδίσει το Royal Rumble Match και όλοι τρώνε από ένα Stunner. HOORAY!! Stunners για όλους. Νούμερο 29, ο MOOSE!! ΩΧ ΌΧΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΈΝΗ ΠΌΡΤΑ έχει ανοίξει. Αφού έχουμε που έχουμε την Impact Knockouts Champion Mickie James να κάνει την εμφάνιση της, γιατί να μην δώσουμε ένα λίγο μεγαλύτερο paycheck να φέρουμε τον Impact World Heavyweight Champion στο mix έτσι δεν είναι; O Moose έρχεται στο ring, o Tommaso Ciampa τρέχει επάνω του, ο Moose αποφεύγει, τρέχει στα σκοινιά, του ρίχνει ένα γερό Pounce και αμέσως τον κάνει elimination. Και τότε ο AJ Styles έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Moose. Ένα μικρό tribute στο Impact Wrestling, με το πρόσωπο που έχτισε αυτή την εταιρεία, που κάποτε υπήρξε έντονος ανταγωνιστής του WWE να στέκεται απέναντι στο πρόσωπο που την κουβαλάει τώρα, όντας ο παγκόσμιος πρωταθλητής της. Ο Styles παλεύει με ότι δυνάμεις του έχουν μείνει, αλλά ο Moose όντας πιο φρέσκος, πετάει τον AJ Styles εκτός ματς, ο οποίος δεν έχει να ντρέπεται από τίποτα, αφού ήταν το νούμερο 1 και έμεινε για αρκετή ώρα μέσα μαζί με τον Cena, ο οποίος παραμένει στο ματς. 

Moose eliminates Tommaso Ciampa & AJ Styles 

O Cena πάει πίσω από τον Moose τον γυρίζει και του εκτελεί ένα AA. Όλοι οι superstars είναι κάτω. Το νούμερο 30 είναι έτοιμο να βγεί. 10,9,8,7,6,5,4,3,2..1...Και νούμερο 30 είναι ...Ο Austin Theory. Πυρηνικό hate πρόκειται να πέσει πάνω στον Theory, που θα μπει σε ένα αρκετά hyped up όσον αφορά τις φήμες Rumble στην τελευταία θέση. Ο Theory με το κινητό του ανά χείρας, μπαίνει στο ring, πιάνει τον Finn Balor και τον πετάει εκτός Ring και ματς και μετά πηγαίνει στον Balor, βγαίνοντας από το δεύτερο σκοινί και βγάζει την καθιερωμένη πλέον selfie μαζί του. 

Austin Theory eliminates Finn Balor



Οπότε έχουμε τους Cena, που είναι μέσα από το νούμερο 2, τον Riddle, τον Big E, τον Orton, τον Priest, τον Moose και τον Austin Theory στο ματς. Τα άτομα αυτά παλεύουν ανά μεταξύ τους όταν ξαφνικά εμφανίζεται πάλι το countdown. Όλοι είναι μπερδεμένοι. 10..9..8..7..6..5..4..3..2..1...Και νούμερο 31 ξκατά τα λεγόμενα των commentators, που δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν...Ο ROMAN F****NG REIGNS. O Roman έρχεται έξω, χαλαρός, έχοντας διατηρήσει τον τίτλο του απέναντι στον Seth Rollins, θέλοντας, όπως λένε οι Usos που πάνε στο commentary και έρχονται μαζί του μετά στο ring "The Tribal Chief wants to WIN IT ALL" O Priest και ο Reigns έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο και ο Reigns πετάει έξω τον Priest. Λίγο μετά έχουμε την μεγάλη συνάντηση Moose με Reigns αλλά ο Roman πετάει με την βοήθεια των Usos εκτός και τον Moose. O Austin Theory έρχεται με φιλικές διαθέσεις να βγάλει μια selfie με τον Roman, o Roman δέχεται αλλά μετά πετάει έξω τον Theory. 

Roman Reigns eliminates Priest, Moose & Theory

Ξαφνικά στο ring ξεπροβάλλει ο John Cena και Cena και Reigns έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο. Ο John Cena θέλει άλλη μια ευκαιρία για να γίνει 17 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και να αποσυρθεί στην κορυφή του βουνού και ορμάει με ότι έχει στον Reigns. O Roman δυσκολεύεται, ο Cena πάει να τον πετάξει εκτός, όταν ξαφνικά οι Usos ξανάρχονται στο ring, βάρανε τον Cena και τότε οι RK-BRO μπαίνουν στην μέση και τους βγάζουν εκτός της εξίσωσης. Ο Roman είναι μόνος απέναντι στους Riddle, Orton, Cena & Big E, ο οποίος αρχίζει και συνέρχεται, όταν ξαφνικά, ο Orton πετάει εκτός τον Riddle!! Never trust a snake. Και στα καπάκια, ο Kevin Owens που τον είχαμε ξεχάσει ότι υπάρχει στο ματς πετάει εκτός τον Randy Orton. Και οι RK-BRO τα λένε εκτός ring σε έντονο ύφος αλλά εν τέλει ο Riddle συγχωρεί τον Orton, ο οποίος έχει την φάτσα του "ευτυχώς το σωσα στο τέλος. 

Orton eliminates Riddle & Kevin Owens eliminates Randy Orton. 

Οπότε μέσα στο ring μένουν 4 άτομα. Owens, Big E, Cena & Reigns. Και όλοι στοχεύουν τον Tribal Chief, ο οποίος χρησιμοποίησε την επιρροή του για να μπει στο ματς και να τα κατακτήσει όλα. Όλοι έχουν τους ξεχωριστούς τους στόχους. Ο Big E θέλει τον τίτλο του πίσω, ο Owens θέλει να επανέλθει στα υψηλά σαλόνια, ο Cena αυτή τη τελευταία ευκαιρία να γίνει στατιστικά ο καλύτερος pro wrestler όλων των εποχών και ο Reigns την ευκαιρία να έχει όλα τα παγκόσμια πρωταθλήματα στα χέρια του. Ο Cena ξεκινάει το offense του. Shoulder block..shoulder block το παλιό Proto-bomb και το Five Knuckle Shuffle. AA στον Big E και AA στον Kevin Owens όταν από πίσω του, ο Roman Reigns πετάει εκτός τον John Cena μέσα σε αποδοκιμασίες από το κοινό. Ο Cena κοιτάει την WrestleMania, o Roman τον χαιρετάει ειρωνικά και ο Cena φεύγει με κατεβασμένο το κεφάλι από το ringside area. 3 μένουν. Roman, Big E & Owens. O Roman τρέχει για το spear στον Owens, o Owens κάνει το Stunner στον Reigns πάει να τον πετάξει εκτός Rumble αλλά ο Reigns κάνει ένα counter, βγάζει έξω τον Owens στο Apron και κάνει το Superman Punch, πετώντας τον Owens εκτός ματς. Ο Reigns μοιάζει ασταμάτητος. 

Roman Reigns eliminates John Cena & Kevin Owens. 

Και μένουν 2 άτομα. Ο Roman Reigns και ο Big E. O Roman παίρνει τον χρόνο του και αρχίζει και ειρωνέυεται τον πεσμένο Big E, ζητώντας του να τον κάνει acknowledge. Πάει χαλαρός στη γωνία, ζυγίζει τον E για το Spear, τρέχει πάνω του, ο Big E τον πιάνει, κάνει το Big Ending και μετά πιάνει και πετάει τον Roman Reigns εκτός Rumble Match. O Big E είναι ο μεγάλος νικητής του Royal Rumble Match 


Big E eliminates Roman Reigns. Big E wins the Royal Rumble. 

Γιατί ο Big E; Γιατί για όνομα του θεού, δώστε σε αυτόν τον άνθρωπο κάτι. Τον κάνατε WWE Champion, o άνθρωπος ήταν άψογος επαγγελματίας, πήρε θετικές κριτικές από το WWE, από όλους τους legends, μέχρι και οι AEW superstars επαίνεσαν τον Big E για το πόσο κατάλληλος ήταν ως spokesperson για την εταιρεία και αντί αυτού στα μεγάλα ματς του δώσαμε ήττες και εν τέλει έχασε τον τίτλο του από τον Brock Lesnar. Και ο Big E είναι αυτός που χρειάζεται την νίκη περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο που συμμετέχει στο ματς. Τι κάναμε σε αυτό το μπουκ: 

1) Δώσαμε ντεμπούτο στους Ciampa & Dunne
2) O Rey Mysterio θα έχει επιτέλους ένα WrestleMania ματς της προκοπής απέναντι στον γιο του, γιατί επιτέλους WWE, ΚΆΝΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΆΡΕΙ. Λατρεύω αυτές τις σαπουνόπερες. 
3) Ο Riddle & o Orton δημιουργήθηκαν προκειμένου κάποια στιγμή να σπάσουν οπότε γιατί να μην σπάσουν τώρα και να έχουμε ένα ματς στην WrestleMania; 
4) Δώσαμε ξανά αξία στους Kevin Owens & AJ Styles, τους οποίους για κάποιον λόγο τους φερόμαστε λες και είναι κάτι συμπληρωματικό. 
5) Δώσαμε ένα έντονο moment στον John Cena, ο οποίος τα έδωσε όλα, έκανε την έκπληξη και του έχουμε δώσει αρκετό καμβά για να δουλέψει στο μέλλον σε περίπτωση που μπορέσει γυρίσει ξανά για την τελευταία του φορά. 
6) Πυρηνικό hate στον Reigns, ο οποίος πάει στην WrestleMania να παίξει με τον Brock, αν βγάλεις φυσικά το γράμμα Β από το όνομα. 
7) Ανοίξαμε την απαγορευμένη πόρτα με την έλευση του Moose. 

Και τέλος, αποκολλήσαμε τον Big E από την New Day, κάνοντας τους eliminate, του δώσαμε το Royal Rumble Match και το WWE μπορεί αν θέλει να τον χτίσει σωστά προκειμένου να πάει στην WrestleMania και να αντιμετωπίσει τον Brock Lesnar για το WWE Championship, ο οποίος είμαι σίγουρος, δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να dropάρει την ζώνη του στον E. Το έκανε για τον McIntyre και τον Rollins. Θα το κάνει και τώρα. Αυτό ήταν το book μου. Πείτε μου στα σχόλια τι άλλο θα θέλατε να δείτε, τι δεν είδατε σε αυτό το book και θα θέλατε να δείτε. 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη