SmackDown 21/05/2021: BLACK MASS!

Άλλο ένα SmackDown, άλλο ένα ρεπορτάζ. Πριν μερικές ώρες ολοκληρώθηκε το μπλε σόου και σας έχουμε εδώ, όλα όσα πραγματοποιήθηκαν. Τώρα φύγαμε στο Review.


Το σόου άνοιξε με την Sonia Deville να μας ανακοινώνει πως 16 Ιουλίου θα ξεκινήσουν πάλι τα tours και θα έχουμε επιτέλους κοσμάκη στα στάδια! Υπέροχα νέα! Επίσης υποδέχτηκε τους πρωταθλητές του SmackDown και ύστερα τον Main Champion, Roman Reigns. Ωστόσο εμφανίστηκε μόνο ο Paul Heyman. Ύστερα αποφάσισε να εμφανιστεί και η Bayley και χλεύασε τους πρωταθλητές του σόου, αναφέροντας πως η ίδια είναι η καλύτερη!

Αμέσως με γυναικείο Match ξεκινήσαμε. Γιατί θέλετε να με κάνετε να υποφέρω; ΌΧΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ! Οι Nia Jax & Shayna Baszler πήραν την νίκη σε ένα Tag Team Match. Και πολύ ασχολήθηκα, NEXT! 


Τώρα μάλιστα, τώρα έχουμε το Chapter 4: Beautiful Pain του Aleister Black ο οποίος μάλλον έχει επηρεαστεί από τον Joseph Seed στο Far Cry 5. Έκανε άλλο ένα υπέροχο Promo όπου μίλησε για τις αμαρτίες και μας έδειχνε τα τατουάζ του. Τόνισε πως θα απαλλάξει τον κόσμο από τους αδύναμους, αμαρτωλούς. OH YEAH! SHUT UP AND TAKE MY MONEY! 


Έπειτα ο King Corbin εισήλθε στο Ring και ανέφερε πως ένας σωστός βασιλιάς σέβεται το στέμμα του και γενικότερα ήταν εκνευρισμένος σχετικά με τον Shinsuke Nakamura ο οποίος του έκλεψε το στέμμα σε ένα περασμένο επεισόδιο. Τον κάλεσε έξω, μα ένας νέος τυπάκος εμφανίστηκε και ερμήνευσε το Theme Song του Nakamura. 

Ξεκίνησε αμέσως και το Match τους με τον Corbin να επικρατεί και να διαλύει τον αντίπαλο του στην αρχή. Συνέχιζε δυναμικά ο υποτιθέμενος βασιλιάς ώσπου ο Ιάπωνας γύρισε την ροή με μερικές γονατιές και ένα Backstabber. Επιχείρησε το kinshasa, αλλά ο Corbin τον έπιασε και πέτυχε ένα German Suplex και έπειτα το Deep Six μα δεν ήταν αρκετά για την νίκη. Αργότερα ο Nakamura με ένα roll up pinfall έκλεψε την νίκη και έφυγε με τον φιλαράκο του! 


Αργότερα ο Θεός του SmackDown, ο Roman Reigns εμφανίστηκε στο Ring και επέτρεψε στον ειδικό σύμβουλο του, Paul Heyman να μιλήσει. Ο Paul μας έκανε μια ανασκόπηση στο Title Reign του Roman με τα καλύτερα λόγια. Ύστερα τον ρώτησε τι άλλο θα μπορούσε να κάνει για τον Tribal Chief του; Ο Reigns απάντησε λέγοντας πως θέλει να εμφανιστεί ο ξάδερφος του, ο Jimmy Uso στο Ring, μα αντιθέτως εμφανίστηκε ο Cesaro και απ'οτι φαίνεται δεν πήρε ακόμα το μάθημα του ο Ελβετός. Προκάλεσε τον Roman σε άλλο ένα Match μέσα στο Hell in a Cell. Από το πουθενά εμφανίστηκε όμως ο Seth Rollins και ξεκίνησε να διαλύει τον Cesaro. Τον αποτέλειωσε με ένα Curb Stomp στο Stage και μας έδειξε ο Seth πως το σαπάκιασμα δεν έχει σταματημό για τον Cesaro. 


Έπειτα ο Dominik Mysterio αντιμετώπισε τον Robert Roode με τον δεύτερο να έχει το πάνω χέρι. Ο Roode διέλυε τον πιτσιρικά ώσπου ο μικρός πολύ σύντομα βρήκε το άνοιγμα που χρειαζόταν και γρήγορα με ένα 619 και ένα Frog Splash πήρε μια γρήγορη νίκη! 


Και τέλος στο Main Event είδαμε ένα Fatal 4 Way Match για το διηπειρωτικό τίτλο του Apollo. Ο Big E δημιούργησε ένα Momentum καθώς στόχευε τους Apollo και Sami Zayn. Αργότερα ο πρωταθλητής ξεκίνησε να τους ρίχνει όλους ώσπου ο Zayn πέτυχε ένα όμορφο Moonsault και σταμάτησε τον ρυθμό του. Ο Zayn εκτέλεσε ένα ωραίο Michinoku Driver στον Owens αλλά δεν ήταν αρκετό για την νίκη, ενώ ύστερα ο Kevin πέτυχε ένα δυνατό Brain buster. O Big e επίσης πέτυχε ένα δυναμικό Spear και έβγαλε εκτός τον Apollo. Χαμός όπως καταλάβατε! Ο Apollo δεν το έβαζε κάτω και συνέχιζε δυνατά τον αγώνα ώσπου ο Big e ξεκίνησε τα Suplex σε όλους. Κάποια στιγμή πέτυχε ένα Suplex στον Apollo ο οποίος κράταγε τον zayn και τον εκτόξευσε και αυτόν με Exploder. Ο Sami βρέθηκε ελάχιστα εκατοστά μακριά από την νίκη όταν πέτυχε το Blue Thunderbomb αλλά ο Kevin έκανε Kick Out. Πολλά Finishers και διάφορες κινήσεις και από τους 4 παλαιστές είδαμε σε ένα φοβερό Match. Στο φινάλε ο Aleister Black έκανε επιτέλους την επιστροφή του στο Ring και χτύπησε με ένα Black mass τον Big E και χάρισε την νίκη στον Apollo. 

Αυτά ήταν λοιπόν όλα όσα πραγματοποιήθηκαν στο μπλε σόου της Παρασκευής! Ναι το σημερινό ρεπορτάζ ήταν λιγάκι γιολελεις, επειδή δεν πρόλαβα να δω το πρωί το SmackDown. Well but still it was something. Αυτά για σήμερα, τα ξανά λέμε στο επόμενο ρεπορτάζ, η στο επόμενο FNW, δεν ξέρω, θα το δούμε αυτό. Όπως και να χει, καλή σας συνέχεια! 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη