Οδηγός WrestleMania 37

Η WrestleMania είναι το μεγαλύτερο wrestling γεγονός της χρονιάς. Οπαδοί από όλο τον κόσμο μαζεύονται με τις παρέες τους για να ξενυχτήσουν βλέποντας ζωντανά το Grandest Stage of Them All. Είναι μια παράδοση από την δεκαετία του '80 για όλους τους λάτρεις τους wrestling. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια η εταιρία συνηθίζει να μας παρουσιάζει το λεγόμενο "WrestleMania Week" με όλα τα σόου από RAW, SmackDown, NXT και NXT UK να είναι στο εορταστικό κλίμα της WrestleMania.

Φέτος η WrestleMania θα λάβει μέρος στο Raymond James Stadium της Τάμπα, Φλόριντα. Μάλιστα θα είναι διήμερη εκδήλωση που θα κρατήσει από το Σάββατο 10 Απριλίου μέχρι την Κυριακή 11 Απριλίου. Επίσης, μετά τη συγχώνευση του WWE Network με το Peacock όλοι οι κάτοικοι των ΗΠΑ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την WrestleMania από το Peacock.

Η εκδήλωση είχε αρχικά προγραμματιστεί να λάβει μέρος στις 28 Μαρτίου 2021 στο SoFi Stadium του Ίνγκλγουντ της Καλιφόρνια, αλλά λόγω της COVID-19 πανδημίας ήταν πολύ δύσκολο για το WWE να διεξάγει το event με θεατές. Έτσι τα πλάνα άλλαξαν και μεταφέρθηκε στη Φλόριντα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που το WWE πούλησε εισιτήρια στους θαυμαστές για να παρευρεθούν σε εκδήλωση κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αν και σε περιορισμένη χωρητικότητα με τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.

WrestleMania Week events:

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, η WrestleMania Week έχει και τα δικά της ξεχωριστά events καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Η αρχή έγινε με το επεισόδιο του RAW της 5ης Απριλίου. Έπειτα ακολούθησε η τελετή του Hall of Fame 2021 την επόμενη νύχτα της 6ης Απριλίου. Την Τετάρτη 7 Απριλίου ολοκληρώθηκε η πρώτη νύχτα του NXT TakeOver: Stand & Deliver, ενώ ακριβώς την επόμενη βραδιά, Πέμπτη 8 Απριλίου το κιτρινόμαυρο σόου μας έδωσε την δεύτερη και τελευταία βραδιά του NXT TakeOver: Stand & Deliver.

Η εβδομάδα δεν τελειώνει εκεί, καθώς στις 9 Απριλίου είδαμε και το σπέσιαλ "WrestleMania Edition" επεισόδιο του SmackDown. Ενώ η εβδομάδα θα κλείσει με το "Stone Cold" Steve Austin's Broken Skull Sessions podcast, το οποίο θα προβληθεί αμέσως μετά την δεύτερη βραδιά της WrestleMania 37, και καλεσμένος θα είναι ο Chris Jericho από το AEW για πρώτη φορά στα προγράμματα του WWE μετά από σχεδόν 3 χρόνια.

Celebrity involvement:

Το WWE συνεχίζει με την παράδοση στη WrestleMania, όπου διάφοροι celebrities κάνουν την εμφάνιση τους. Φέτος καλεσμένη είναι η γνωστή τραγουδίστρια της ποπ σκηνής, Bebe Rexha, η οποία θα τραγουδήσει το "America The Beautiful". Ενώ ακριβώς το ίδιο θα κάνει την δεύτερη βραδιά της WrestleMania, η κάντρι τραγουδίστρια Ashland Craft.

Ο γνωστός ράπερ, Bad Bunny θα παλέψει σε ένα Tag Team Match όπου θα συνεργαστεί μαζί με τον Damian Priest για να αντιμετωπίσουν τους The Miz και John Morrison. Επίσης, ο γνωστός YouTuber, ηθοποιός και μποξέρ, Logan Paul θα κάνει την εμφάνιση του ως special guest και θα βρεθεί στο πλευρό του Sami Zayn καθώς αυτός θα αντιμετωπίζει τον Kevin Owens.

Η τραγουδίστρια Ash Costello από το ροκ συγκρότημα "New Year's Day" θα τραγουδήσει στο entrance της Rhea Ripley γνωστό και ως "This Is My Brutality". Και τέλος, ο ράπερ Wale θα τραγουδήσει το κομμάτι του Big E καθώς αυτός θα κάνει την είσοδο του στην αρένα.

Κάρτα αγώνων:

1η βραδιά (10 Απριλίου)

WWE Championship Match
Bobby Lashley (c) vs. Drew McIntyre

SmackDown Women's Championship Match
Sasha Banks (c) vs. Bianca Belair

Cesaro vs. Seth Rollins

Steel Cage Match
Braun Strowman vs. Shane McMahon

RAW Tag Team Championship Match
The New Day (c) vs. AJ Styles & Omos

Bad Bunny & Damian Priest vs. The Miz & John Morrison

Tag Team Turmoil Match
Naomi & Lana vs. Mandy Rose & Dana Brooke vs. The Riott Squad vs. Natalya & Tamina

2η βραδιά (11 Απριλίου)

Triple Threat Match για το Universal Championship
Daniel Bryan vs. Roman Reigns (c) vs. Edge

RAW Women's Championship Match
Asuka (c) vs. Rhea Ripley

The Fiend vs. Randy Orton

Nigerian Drum Fight για το Intercontinental Championship
Big E (c) vs. Apollo Crews

Kevin Owens vs. Sami Zayn

United States Championship Match
Riddle (c) vs. Sheamus


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη