SmackDown 09/04/2021: Η τελευταία πινελιά

Στο τελευταίο επεισόδιο του SmackDown πριν την WrestleMania 37, είδαμε τους Daniel Bryan, Edge, και Roman Reigns να δίνουν όρκο νίκης για το βράδυ της Κυριακής. Ενώ λίγο πριν το main event της βραδιάς είδαμε και το André The Giant Memorial Battle Royal.

Ο Daniel Bryan έκανε την είσοδο του για να δηλώσει ενθουσιασμένος που επιτέλους φτάνει η στιγμή για την WrestleMania 37. Τόνισε πως λατρεύει το Thunderdome, αλλά δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα για τον ίδιο από το να αγωνίζεται μπροστά στους αγαπημένους του οπαδούς. Ο Bryan έκανε ένα πανέμορφο promo απαντώντας "YES" σε όλους όσους τον έχουν αμφισβητήσει όλα αυτά τα χρόνια, ακόμα και τις στιγμές που ήταν το αουτσάιντερ. Αργότερα έστειλε το μήνυμα πως στο Grandest Stage of Them All θα δούμε έναν διαφορετικό και επικίνδυνο Daniel Bryan, δηλώνοντας αποφασισμένος πως θα φύγει ως Universal Champion αυτή την Κυριακή.


- Έπειτα μεταφερθήκαμε στα backstage όπου είδαμε τους Street Profits να δίνουν συνέντευξη στην Kayla Braxton, ξαφνικά τους επιτέθηκαν οι Robert Roode & Dolph Ziggler μέχρι που ξέσπασε ένα brawl το οποίο έκαναν join και άλλες ομάδες.

Fatal 4-Way Match για τους SmackDown Tag Team τίτλους

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, οι πρωταθλητές υπερασπίστηκαν τους τίτλους τους απέναντι στους Street Profits, Alpha Academy, και τους Rey & Dominik Mysterio. Ο αγώνας ήταν καλός και οι περισσότερες ομάδες πήραν χρόνο στο ρινγκ, οι Mysterios πέρασαν από διπλό 619 τους πρωταθλητές, ο Montez Ford έκανε το Frog Splash στον Gable, αλλά οι Dirty Dawgs (η νέα ονομασία της ομάδας των Ziggler & Roode) έπαιξαν βρώμικα και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κάνοντας αυτοί το pinfall στον Chad Gable για να παραμείνουν πρωταθλητές.


- Στα backstage η Bianca Belair δήλωσε πως είναι πολύ αγχωμένη αλλά και ενθουσιασμένη για τον αγώνα της απέναντι στην Sasha Banks, διότι δούλεψε πολύ σκληρά εδώ και αρκετό καιρό για να φτάσει σε αυτό το σημείο. Επίσης τόνισε πως όταν κάνει το τελικό pinfall στην Banks και σηκώσει το SmackDown Women's Championship, θα είναι το moment της ζωής της.

Nia Jax vs. Tamina

Η Nia Jax με την Shayna Baszler στο πλευρό της, ήρθε αντιμέτωπη με την Tamina η οποία είχε την Natalya στο δικό της πλευρό. Ένα powerhouse match ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατά κορμιά, με την Tamina να περνάει από ένα Superkick και στη συνέχεια Samoan Drop την Jax, αλλά όταν πήγε για το pinfall η Shayna Baszler μπήκε στο ρινγκ και την χτύπησε ώστε να λήξει με DQ. Οι κάμερες οδηγήθηκαν στα backstage όπου είδαμε όλες τις διαγωνιζόμενες από το Tag Team Turmoil Match που θα δούμε αυτό το Σάββατο στην WrestleMania, να τσακώνονται μεταξύ τους μέχρι που στο σημείο έφτασαν οι Tamina με την Natalya για να καθαρίσει το τοπίο.


Ο αποφασισμένος Rated-R Superstar

Ο Edge έκανε την είσοδο του με μια καρέκλα στο χέρι για να μιλήσει σχετικά με τον μεγάλο του αγώνα στο main event της WrestleMania 37. Ο Edge ξεκίνησε λέγοντας πως έβλεπε την WrestleMania 6 και συγκεκριμένα το ματς Hulk Hogan vs. Ultimate Warrior τότε ανακάλυψε τι ήθελε να κάνει με την ζωή του, να γίνει ένας από αυτούς. Η καριέρα του όμως του έπαιξε βρώμικο παιχνίδι και αναγκάστηκε να αποσυρθεί, έτσι πήρε την απόφαση να επιστρέψει για να τελειώσει την καριέρα του με τον τρόπο που της αρμόζει. Γύρισε πίσω με σκοπό να πάει στο main event της WrestleMania. Έπειτα αναφέρθηκε στον Daniel Bryan όπου εξαγριωμένος τόνισε πως ο "Yes-Man" προσπαθεί να του κλέψει το spotlight. Επίσης ξεκαθάρισε πως δεν πήρε τον σεβασμό που θα έπρεπε από τότε που γύρισε, και πως πλέον δεν το ζητάει αλλά το απαιτεί. Προτού αποχωρήσει, έδωσε υπόσχεση στον εαυτό του ότι θα φύγει από το Grandest Stage of Them All ως πρωταθλητής.


- Στα backstage η Sasha Banks τόνισε πως δεν δίνει δεκάρα για τα λόγια της Bianca Belair, και έχει το μυαλό της στον αγώνα τους στη WrestleMania, όπου είτε μας αρέσει είτε όχι είναι η απόλυτη «Boss» και θα φύγει με την νίκη. Αργότερα η κάμερα πήγε στο ρινγκ όπου είδαμε ένα μικρό brawl ανάμεσα σε Kevin Owens και Sami Zayn, με τον δεύτερο να τρέχει μακριά από τον "Prizefighter".

André The Giant Memorial Battle Royal

Ο αγώνας δεν έλαβε μέρος την περασμένη χρονιά, οπότε καλό είναι να σας θυμίσουμε πως ο τελευταίος νικητής του τεράστιου τροπαίου ήταν ο Braun Strowman, όταν και το νίκησε στην WrestleMania 35 (7 Απριλίου 2019). Στη φετινή διοργάνωση έλαβαν μέρος αρκετοί γνωστοί WWE Superstars, όπως για παράδειγμα οι Shinsuke Nakamura, King Corbin, Jey Uso, Mustafa Ali, Murphy, και ο Erik από τους Viking Raiders που έχουμε να τους δούμε πάρα πολύ καιρό. Στον αγώνα οι Mace & T-Bar έκαναν αρκετά eliminations, μέχρι να τους αποκλείσει το πρώην "αφεντικό" τους, Ali. Οι Lucha House Party συνεργάστηκαν για να αποκλείσουν τον Kalisto, αλλά λίγο αργότερα ο Corbin ήρθε για να τους πετάξει και αυτούς έξω από το ρινγκ. Ο Murphy αποκλείστηκε από τον Corbin. O Angel Garza αποκλείστηκε από τον Shinsuke Nakamura. O Ali αποκλείστηκε από τον Ricochet. Ο Ricochet αποκλείστηκε από τον Jey Uso. Τότε στο ρινγκ έμειναν οι Jey, Corbin και Nakamura με τον Ιάπωνα να πετά εκτός αγώνα τον Corbin για να μείνει μόνος του με τον Uso. Ο Shinsuke προσπάθησε σκληρά χτυπώντας με Kinshasa τον αντίπαλο του αλλά δυστυχώς, δεν τα κατάφερε καθώς ο Jey ήταν αυτός που τον απέκλεισε για να κερδίσει το τρόπαιο.


Το τελευταίο χαρτί πριν την WrestleMania

Αμέσως μετά εμφανίστηκε ο Roman Reigns μαζί με τον Paul Heyman, ώστε να δώσει μια απάντηση στους Daniel Bryan και Edge αντίστοιχα, οι οποίοι νωρίτερα μέσα στη βραδιά έκαναν τα δικά τους promo. Ο Universal Champion τόνισε πως δεν θα έπρεπε να ήταν καν στο σόου, διότι δεν τον αξίζουμε. Επίσης τόνισε πως την Κυριακή το βράδυ θα εμφανιστεί στη WrestleMania και θα φύγει ως νικητής, γιατί ο ίδιος έκανε αυτό τον τίτλο σπουδαίο, ο ίδιος έκανε το SmackDown ένα όμορφο σόου. Αναφέρθηκε στους αντιπάλους του στην WrestleMania υποβαθμίζοντάς τους, λέγοντας πως δεν είναι ονειροπόλος σαν αυτούς, είναι ο απόλυτος πρωταθλητής και στο Grandest Stage of Them All θα τους καταστρέψει δίχως έλεος.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη